FK SARAJEVO - FK RADNIK - 4/12/2016 u 13h
http://www.fksarajevo.ba
Ko zna o cemu je rijec
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To nije moje misljenje, jer strasan igrac moze imati tu nesrecu da igra u slabom klubu i ne osvoji nista, normalnojurisicduska je napisao/la:Pa Stojčev je igrao polusezonu za Leotar i dvije sezone za nas? Sve ostalo je igrao vani. Ne kontam što je to neki argument. Manje više niđe veze je to. Isto ko da kažeš da je Vučina osvojio više trofeja u ovoj ligi od Jajala pa je on zbog tog bolji.DenchiNL je napisao/la:pa vjerovatno po osvojenim trofejima i ličnim dostignućima u ovoj ligi?? tu je Stojčev jako tanak među spomenutim....jurisicduska je napisao/la:Ja se nekad zapitam koji vi sport pratite i u kojem su to sportu bolji igraci zeba bekric i wagner od milosa. Na stranu sto on nije profesionalno i punim intenzitetom igrao svaku utakmicu, al on je duplo bolji igrac TRENUTNO, nekad kroz karijeru su i mogli u isti kontekst al sad Milos je za njih igracina.
trenutno on igra u jačoj ligi od spomenutih koji su u zalasku karijere(30+, 35+) i manje-više su osvojili sve u BiH i to više puta....
Krpic , ne razumijem zasto, ali navodno pricamopitic je napisao/la:Dobro, pojačanja - inicijali, mahalske, rekla kazala, priča se, 100%, 50%. Priča li se šta u vezi odlazakakoliko, ko
Znam ja, to ti je utakmicaSarajlijica1946 je napisao/la:Zagrijte dlanove i atmosferu na Kosevu. Zajedno do nove pobjede.
Ko zna o cemu je rijec
DobarMortemHz je napisao/la:Znam ja, to ti je utakmicaSarajlijica1946 je napisao/la:Zagrijte dlanove i atmosferu na Kosevu. Zajedno do nove pobjede.
Ko zna o cemu je rijec![]()
Očekivano. Ni ovaj Hujić mi se ne čini nešto, isti Kusta, samo drugo pakovanje.Benjolos je napisao/la:Vanredna sjednica Skupštine FK Sarajevo održat će se u ponedjeljak, 19.12.2016. godine s početkom u 20:00 sati u svečanom salonu Svetozar Vujović u prostorijama Kluba.
Nakon što je nedavno Edis Kusturica napustio mjesto predsjednika Upravnog odbora, biraće se novi, a to bi najvjerovatnije trebao biti Alen Hujić koji je još početkom 2013. godine obnašao tu funkciju, da bi ga nakon godinu naslijedio Kusturica, koji je do tada bio na funkciji potpredsjednika.
Samo je bitno da se ne mješa u sportski segment. Ne želimo novog Kramara i HarbuKenChoo je napisao/la:Očekivano. Ni ovaj Hujić mi se ne čini nešto, isti Kusta, samo drugo pakovanje.Benjolos je napisao/la:Vanredna sjednica Skupštine FK Sarajevo održat će se u ponedjeljak, 19.12.2016. godine s početkom u 20:00 sati u svečanom salonu Svetozar Vujović u prostorijama Kluba.
Nakon što je nedavno Edis Kusturica napustio mjesto predsjednika Upravnog odbora, biraće se novi, a to bi najvjerovatnije trebao biti Alen Hujić koji je još početkom 2013. godine obnašao tu funkciju, da bi ga nakon godinu naslijedio Kusturica, koji je do tada bio na funkciji potpredsjednika.
Harba pravo dobro igra u Češkoj. U 14 tekmi dao 8 golova. Ali, za Kramara je suvišno govoriti. Boljih igrača ima u Vrbunjaši.fico je napisao/la:Samo je bitno da se ne mješa u sportski segment. Ne želimo novog Kramara i HarbuKenChoo je napisao/la:Očekivano. Ni ovaj Hujić mi se ne čini nešto, isti Kusta, samo drugo pakovanje.Benjolos je napisao/la:Vanredna sjednica Skupštine FK Sarajevo održat će se u ponedjeljak, 19.12.2016. godine s početkom u 20:00 sati u svečanom salonu Svetozar Vujović u prostorijama Kluba.
Nece se on svakako puno pitati,ovaj tvoj imenjak svakako vedri i oblaciKenChoo je napisao/la:Očekivano. Ni ovaj Hujić mi se ne čini nešto, isti Kusta, samo drugo pakovanje.Benjolos je napisao/la:Vanredna sjednica Skupštine FK Sarajevo održat će se u ponedjeljak, 19.12.2016. godine s početkom u 20:00 sati u svečanom salonu Svetozar Vujović u prostorijama Kluba.
Ne pricamo.DenchiNL je napisao/la:Krpic , ne razumijem zasto, ali navodno pricamopitic je napisao/la:Dobro, pojačanja - inicijali, mahalske, rekla kazala, priča se, 100%, 50%. Priča li se šta u vezi odlazakakoliko, ko
O, jeb.o oca svog!franklampard8 je napisao/la:Stefan Bulic
Pa onda mu promijeni agenciju, il' ko to već radi, i stavi mu cijenu od 10€, jer ipak ja više vrijedim od njega i u penziji fudbalskoj!Zukanovic je napisao/la:Kramar je kod Saša Ćuka

DobarMCMXLVI je napisao/la:Dobar sastav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.