Sve u svemu zadovoljan sam. Ono što je najbitnije je da zalaganje neuporedivo sa onim iz TA. Zeba me strašno pozitivno iznenadio sa borbenošću, velikom brojem klizečkih startova, svaka čast.
Mirso, to je čovjek kojem se divim i ponosim se s njime bez obzira kako odigrao. Rovčanin veoma, veoma dobar. Eh još kad bi onakav motiv imao i protiv naših timova, ne bih mu bilo ravna. Večerašnja njegovoa predstava je bar što se mene tiče dolila ulje na vatru LAZO ODLAZI

Vala ako je Lazo mogao dobiti onoliko šansi za dokazivanje , red bi bio da nadolazeću polusezonu istu šansu Osim da Daki, pa da na polusezoni to sumiramo i lošijeg definitivno otpišemo za sva vremena. Tipujem na Popovića....
Višća, velika naša nada, sreća pa je Osim u klubu, pa očekivati da za njeg uzme toliku lovu, koja je za naše uslove i našu ligu maštarija. Solidno je vcs odigrao, baš ono što kaže @boccacio ima muda, bezobrazan je, ne libi se bilo šta pokušati, nekako me na Pjanića podsjeća....
Šehić fenomelnalan, po meni definitivno najbolji naš igrač. Pored ličnih tragedija i pored problema sa "navijačima" on iz dana u dan sve više napreduje, što znači da je psihički veoma stabilan, a to je za golmane posebno važno i već je sasvim očigledno da će to biti strašan golman. Večeras fenomenalan, bez ijednog jedinog kiksa i sa nekoliko fenomenalnih odbrana. Savić to je jedini igrač koji je slabije odigrao ne Koševu nego u TA. Čudio sam se što ga Osim nije izbacio već nakon 30-35 min, jer je izgubio 2-3 čiste lopte na centru, iz kojih je Hapole imao veoma opasne kontre. Znam koliko trenri mrze kad se tu na takav način gube lopte i zbog toga sam očekivao da ga zamjeni. Svraka predobar, po meni daleko kvalitetnije predstave pruža od Ćuluma, i drago mi je što sam odpočetka njega forsirao i što sam mislim u pravu. Stanić, mislim da će Osim strašno pogoditi sa Stanićem na desnom beku. Mislim da uz malo uigranosti i dok se malo navikne na tu poziciju možemo očekivati njegove sjajne predstave. Već je sad očigledno da Stanić, preuzima Bučanovu ulogu. Odbranu ne bih komentarisao ne da mi se više pisati.........
Velika je šteta što nismo igrali neriješeno, pa čak i pobjedili(jer smo realno i to mogi ostvariti, s obzirom kako se igra odvijala), samo iz razloga što bih to igračima podiglo neophodno samopouzdanje, a bgm lijepo bi bilo i da smo koef. popravili... Al ono najbitinije zalaganje, borbensot na zavidnom nivou, i bez obzira ko kako odigrao, zaslužuju veliku, ogromnu podršku i respekt od mene. Sem Laze normalno....
Što se tiče navijača...ponosan sam na sve njih, a bgm i na sebe što imam čast da se nalazim među onakvim navijačima.
I da dresovi FENOMENALNI. Kad su se meni svidjeli, koji sam pravo izbirljiv, onda znači da su ovi dresovi vrh vrhova...
...s juga bi se pjesma čula...