FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uprava napolje ??
Zar nisu Dino i Kusturica bivsi ??
Zar nisu Dino i Kusturica bivsi ??
Jest Duljevic asist za prvi gol?
8 asistencijaMCMXLVI je napisao/la:Kapitenu sedma asistencija![]()
Imao je 6 i danas 2
Zadnja izmjena: husE, dana/u 04 dec 2016, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dobar je dulja 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
jel ovo jadovac izgubio loptu i poslije mihojevic dobi crveni 
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dupla kruna 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Dulja sto prije da ide iz ove lige ,dosta toga moze napraviti u svojoj karijeri
FK Sarajevo !
Svi u odbranu jedan je Hase 
- f0rest1946
- Kontakt:
Gdje su ovi igraci bili u prvom dijelu sezone???
Strasno igraju svi, Cala majstoreeeeee
Strasno igraju svi, Cala majstoreeeeee
-
BordoArmy88
- Kontakt:
MERSO ŠTOPER, KRALJUUU!!!

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cala majstore 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Rutinski!!!
Steta sto je polusezona, a taman smo uhvatili pravi ritam.
Steta sto je polusezona, a taman smo uhvatili pravi ritam.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Dulja doktore
Ahmo kakvo snalaženje
Hebib već drugi put identično zaobilazenje
Ahmo kakvo snalaženje
Hebib već drugi put identično zaobilazenje
Sabrine mi moje!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Mehmed Janjoš!
Igračima velike čestitke na rezultatima u zadnjih 5 utakmica i na velikoj želji i borbenosti.
Kako je krenulo, ova situacija na pauzi je odlična, imamo priliku da se borimo i za titulu i za kup.
Šteta što je sada pauza, baš kad smo proigrali, da se bar igraju još 2 kola pa da upišemo još 6 bodova i uvežemo 7 pobjeda zaredom, ali nema veze, doći će i proljeće i nastaviti niz pobjeda i približavanju prvom mjestu.
Veliko hvala Janjošu, izvadio nas je iz govana i vodi nas na mjesto na kojem i trebamo biti. Isto tako i igrači imaju velikih zasluga, borili su se kao lavovi u ovim zadnjim utakmicama.
Šteta što je tu Kurtić bio od početka, poželio bi dotičnom sve najbolje ali da promjeni profesiju i što dalje od Koševa.
Eh sada pauza, ne treba mnogo mjenjati, dovesti ciljana pojačanja, postojeće ostaviti i dovesti dobrog napadača koji će praviti djecu odbrambenim igračima sa Ahmetovićem, kvalitetnog veznog uz Sarića, kvalitetnu desetku, i po mogućnosti stopera. Zahvaliti se Husejnoviću, Rustemoviću a Herića i Rastodera i Anđušića poslati na posudbu jer teško da će dobijati prilike na proljeće.
Igračima velike čestitke na rezultatima u zadnjih 5 utakmica i na velikoj želji i borbenosti.
Kako je krenulo, ova situacija na pauzi je odlična, imamo priliku da se borimo i za titulu i za kup.
Šteta što je sada pauza, baš kad smo proigrali, da se bar igraju još 2 kola pa da upišemo još 6 bodova i uvežemo 7 pobjeda zaredom, ali nema veze, doći će i proljeće i nastaviti niz pobjeda i približavanju prvom mjestu.
Veliko hvala Janjošu, izvadio nas je iz govana i vodi nas na mjesto na kojem i trebamo biti. Isto tako i igrači imaju velikih zasluga, borili su se kao lavovi u ovim zadnjim utakmicama.
Šteta što je tu Kurtić bio od početka, poželio bi dotičnom sve najbolje ali da promjeni profesiju i što dalje od Koševa.
Eh sada pauza, ne treba mnogo mjenjati, dovesti ciljana pojačanja, postojeće ostaviti i dovesti dobrog napadača koji će praviti djecu odbrambenim igračima sa Ahmetovićem, kvalitetnog veznog uz Sarića, kvalitetnu desetku, i po mogućnosti stopera. Zahvaliti se Husejnoviću, Rustemoviću a Herića i Rastodera i Anđušića poslati na posudbu jer teško da će dobijati prilike na proljeće.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Umjesto stopera treba nam destruktivac a Radovca prodati obavezno. Zasto bi Cetkovica ostavio u ekipi ?SiouxLukavac je napisao/la:Mehmed Janjoš!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
3 ligaskaaleksandar_veliki je napisao/la:Koliko Hebib dade golova u prvom dijelu sezone?
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Laganini1986, misstianopenaldo i 12 gostiju.