AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Zenga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Zenga » 04 dec 2016, 16:20

milanist je napisao/la:Paklen igrac je Lapadula, moze on jos puno bolje. SVe mi se vise i vise svidja malac
Kakav malac, Lapagolu ce ubrzo 27 punih :D Prosto nevjerovatno da smo opet dobili uz ovakvu igru, gosti dno dna zadnjoplasirana ekipa, kao takva uvijek je nezgodno igrat protiv bunkera. Ali mi ovako svakog kola na guzove nekako prolazimo :mrgreen:

Fabregas je Dr.fudbala za kompletnu veznu liniju Milana, dakle svih 10veznjaka u squadri. On, ili profil igraca poput njega, ostaje samo pusta zelja...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 dec 2016, 16:32

Zenga je napisao/la:
milanist je napisao/la:Paklen igrac je Lapadula, moze on jos puno bolje. SVe mi se vise i vise svidja malac
Kakav malac, Lapagolu ce ubrzo 27 punih :D Prosto nevjerovatno da smo opet dobili uz ovakvu igru, gosti dno dna zadnjoplasirana ekipa, kao takva uvijek je nezgodno igrat protiv bunkera. Ali mi ovako svakog kola na guzove nekako prolazimo :mrgreen:

Fabregas je Dr.fudbala za kompletnu veznu liniju Milana, dakle svih 10veznjaka u squadri. On, ili profil igraca poput njega, ostaje samo pusta zelja...
T malac se odnosilo na njegove fizikalije :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 dec 2016, 17:24

+4 [emoji6]

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 04 dec 2016, 17:54

Prvo,ja sam pogresio sto sam ocekivao rutinsku pobjedu Milana,ovaj Milan moze sve osim rutinski.
Uzasna igra,uzasna. Danas pogotovo,podsjetili su na igru od proslih sezona,samo sto ove godine imamo nevjerovatnu dozu srece.
Ubijte me ovdje ali mislim da ce nas Roma poniziti u narednom kolu. Imam takav osjecaj a kad vidim nas vezni red,pogotovo sad kad se zna da ni Kucka nece igrati,imam i dobre argumente da ocekujem blamazu.
Uglavnom postujem trud i zalaganje nekih,ali igra Milana je na silu u zadnje vrijeme,a to nece dugo moci da prolazi tako. Januar ce mnogo znaciti,jer ako upravi danas nisu oci otvorene,nece nikad ni biti.
Forza Milan!!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 04 dec 2016, 18:04

Ok je sreći prepisati 2-3 pobjede, ali mi imamo već 10 pobjeda u 15 mečeva, izvinite ali to više i nije sreća :kafa:

Igra nije lijepa za oko i na dosta momenata je loše, ali vidim promjenu u karakteru, manjak znanja se nadoknađuje ogromnom voljom i trudom i to se na kraju i isplati za nas. Sa pravo dobrim veznjakom za naše standarde tipa Fabregas ili Cazorla ovaj bi tim dobio krila i svu neophodnu oštrinu. Bilo je obaranja rekorda ove sezone kako imamo najviše bodova na početku sezone i sad čitam kako smo prvi put pobijedili, a da smo ofulali penal poslije 2010.

Izvinite, ali ima baš dosta taktike i promjene mentaliteta jer garantujem unazad 3-4 godine ovakva utakmica bi se završila neriješeno.
Montella :thumbup:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 dec 2016, 18:08

Ko će nama uopšte igrati protiv Rome, nije valjda Lokateli, govedo i, ko ono još ima? Pašalić? Sosa? Sve gore od goreg grob ga ne yebo, ubit će nas :roll:
još ako se makar bonaventura ne oporavi, katastrofa u najavi.

e moj kučka :facepalm: jest da je i on u užasnoj formi, ali makar zna muški odigrati.

nianga zaklat treba, koji isprdak od igrača i čovjeka :puke: ... problematičan na terenu, problematičan van terena, sve to treba nogirati dok ima budala koji bi dali keš za njega, pa neka se onda oni zajebavaju sa ovim tumorom.
yebem ti glupog i bezobraznog insana, samo se živciram.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 04 dec 2016, 18:11

rope11 je napisao/la:Ko će nama uopšte igrati protiv Rome, nije valjda Lokateli, govedo i, ko ono još ima? Pašalić? Sosa? Sve gore od goreg grob ga ne yebo, ubit će nas :roll:
još ako se makar bonaventura ne oporavi, katastrofa u najavi.

e moj kučka :facepalm: jest da je i on u užasnoj formi, ali makar zna muški odigrati.

nianga zaklat treba, koji isprdak od igrača i čovjeka :puke: ... problematičan na terenu, problematičan van terena, sve to treba nogirati dok ima budala koji bi dali keš za njega, pa neka se onda oni zajebavaju sa ovim tumorom.
yebem ti glupog i bezobraznog insana, samo se živciram.
ne brini se, nismo nikog osim fašista ubili ove sezone :opaopa: :opaopa: :opaopa:

ma niang je upravo isprdak, i to najveći, veći od recimo Osvalda onomad

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 dec 2016, 18:24

pa eto ako niste, imat ćete tu čast po drugi put :mrgreen:

a i zaslužio je milan malo šamara, ne možeš ovako loše igrati i pobjeđivati čitavu polusezonu, jednostavno ne možeš :mrgreen: treba im hitno jedan šamar prije merkata, da neko ne bi ne daj bože pomislio da nam ne trebaju pojačanja, ionako onaj pedofil ponovo počinje zabušavati.

elem nejse, nek' se i izgubi neće biti katastrofa :zzz:

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 dec 2016, 18:36

Ma ja ne vjerujem da ce nas ubiti, svaki derbi osim onog sa napolijem smo odlicno odigrali,tako da vjerujem da cemo i protiv vucice odigrati pravo muski i vjerujem da cemo teren napustiti ne porazeni,a i da izgubimo nije opet lose jer ostajemo 3 opet,tako da ovo kolo smatram jako dobrim za nas

I da mozda da se iduce kolo proba sa Baccom i Lapadulom, a suso i jack ako se oporave da igraju po strani u 4-4-2 formaciji,hmm

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 04 dec 2016, 18:45

Morat će nešto da mijenja, 433 protiv njihove veze nema šanse da prođe. Primit ćemo najmanje 3 komada.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 dec 2016, 19:07

ma ne može se ovdje ništa mjenjati kad nemaš drugih opcija, tj. imaš sosu i hondu za desetku al' to je samoubistvo jer ne znaš ko je gori... i da se još jednom sjetim mame svima u milanu što dovedoše sosu prije zielinskog, kako momak samo odlično igra u napoliju, a ovi iskopaše ovu flopinu iz turske kojeg je i mati rođena zaboravila da postoji. :facepalm:

inferiornija sredina i bolja krila, sve one naše bolne tačke :mrgreen:

gledam opet ovaj primljeni gol, po ko zna koji put abate i ščiljo skrivljuju gol samo što su ovaj put obojica isti gol usrali :facepalm:
i ovaj abate je posebna priča, solidan kad je kraj aut linije, al' užasan kod čuvanja i praćenja igrača... svaki primljeni gol ili šansa koja dolazi sa njegove strane je igrač kojeg je baš on zaboravio ispratiti, evo i danas gledam onog tipa što je ubacio u šesnaeterac prije njihovog gola, a abatea nigdje oko njega, ne možeš ga u kadru uopšte naći. :facepalm:

ako bude šaravi igrao s te strane, mogu se zakleti da će znati iskorisiti jer taj je oduvijek imao njuh za prostor... a s druge strane peroti vs ščiljo show, bit' će zanimljivo u svakom slučaju :mrgreen:

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 04 dec 2016, 19:22

ma natrpati vezni red u 451 i neka se kolju, spremno je i govedo a tu je i ubleha Poli pa neka trče svi
Forza Milan!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 04 dec 2016, 19:26

Honda možda ipak treba dobit malo vise šanse, danas ovo malo sasvim dobro odigrao. Nek nam je Bog na pomoći sljedeće kolo, nadat se povratku Jacka, mozda i Antonellia umjesto mamlaza da igra. Remi bi bio ravan pobjedi.

Posjeta danas odlična, fino popunjen stadion.
Roma, Atalanta, Bologna pa Cagliari sljedeće 4 utakmice, tu je i finale super kupa protiv Juvea..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 dec 2016, 19:32

433, 451, 4231... igraš sa dva krila, igraš sa tri veznjaka (nebitno u kojem sistemu) ili da skratimo, isti qrac jer uvijek dođe na isto. :mrgreen:

problem je što nemamo igrača jer nijedan ne valja, formacija je tu sporedna stvar.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 dec 2016, 20:38

Meni samo nije jasno kako ovaj Milan uze danas 3 boda i ne samo danas slicnih utakmica je bilo jos i tu su se uzeli 3 bobe. Al jbg 3 bobe se na kraju pamte. Prije bi Milan ovakve utakmice gubio ali izgleda Montella im je usadio mentalitet da se ne predaju i da se bore do zadnje sekunde sto je jako pohvalno.

Vezni red jbn katastrofa ne znas ko je gori, Siljo nek ide kosit travu ako i to zna jer za fudbala nije. Ako u januaru ne dodju pojacanja u sredini ne pise se dobro jer Napoli ce kad tad uci u top 3 jaca su ekipa.

Protiv Rome bit ce ****, Radja i DDR pojest ce ovu nejac.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 dec 2016, 20:58

Donaruma
Abate, Paleta, Rom, Antonelli
Poli, Loca, Pasalic
Suso, Lapagol, Jack

Prvo, nadam se da ce se Jack oporavit.
Drugo, ni ja ne vjerujem da sam stavio Polija [emoji2]

Sent from my x600 using Tapatalk

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 05 dec 2016, 10:31

A Montella je bas ispao glup s Kucom, umjesto da je ubacio Polia da igra odbranu on rizikuje s Kucom i živio, izgubio ga je za 30 sekundi

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 dec 2016, 13:37

I kad mi neko kaže dosta pesimizma. Prodaja je gotova stvar. Treba samo dočekati decembar i da kinezi preuzmu klub.
Kakva korist od ovoga šta je Montela uradio sa prosječnim kadrom ako mu u januaru ne dovedu kvalitetna pojačanja?
Ako ne pojačaju ekipu u drugom dijelu sezone ćemo doživjeti takav pad da nismo toga ni svjesni.
Već sad se može pročitati da neće biti velikih ulaganja u januaru i da će mercato zavisiti od prodaje igrača.
Koga prodati? Ono hamelja što imamo neće niko ni dzabe,a jedina dva igrača za koje bi se nešto moglo klepiti (Niang i Retard) "nadležni" vide kao budućnost i nosioce igre "novog Milana"
Lakse mi je bilo biti pozitivan kad se već nakon prvog dijela sezone znalo da nemamo šanse za LP nego sada kada nam se ukazala šansa a idioti neće ili ne žele uraditi ništa da tu šansu iskoriste.
Dva vrhunska veznjaka, bekovi, desno krilo i štoper. Treba nam 6 igrača da bismo se mogli nadati mjestu koje vodi u LP na kraju sezone. To je ono što je realno, a ja ću biti zadovoljan ako od 6 dovedu 3. I opet mi recite da nisam optimista :kafa:

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 05 dec 2016, 13:53

Muxa gdje će ti duša pa tražiš desno krilo? Jel ti to Susko nije dovoljan :plac:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []