FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 04 dec 2016, 18:52

FrancescoTotti je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:dobra je mortina analiza osim što je prestrog prema rustemu,biće on solidan,treba popraviti pas igru realno i vidjećete da hoće

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
De ba. :lol:

živi bili pa vidjeli[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 04 dec 2016, 18:52

pitic je napisao/la:Aj insajderi. Bujrum, imate riječ 82 dana... :kafa:
Prebice te simba. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 dec 2016, 18:54

Znaci nema Mihojevica, moze li kako da Radovac odradi 3 tekme suspnzije za njega :lolno: Balica isto
Nekako mi djeluje dobar slobodin stoper Mehmedagic, samo kazem :beba:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 dec 2016, 18:56

BORDO BIJELA PLANETA :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 dec 2016, 18:58

Sjajan potez Ihtijarevica s postavljanjem Cale na mjesto sefa strucnog staba. Cala :tokralju: :tokralju: :tokralju:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 dec 2016, 19:05

Svaka cast Cali sto je izveo Rustema na poluvremenu i tako nam donio bodove! :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 04 dec 2016, 19:05

Neko je od sreće razvalio vrata. :rol: :rol:

slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

General61
Kontakt:

Post Postao/la General61 » 04 dec 2016, 19:06

PAPE1 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Veoma lijepa predstava najveceg bh. kluba, naseg Sarajeva. Pred 5.000 ljudi nasi momci su ostvarili i sestu pobjedu zaredom te se dodatno ucvrstili na drugoj poziciji te smanjili zaostatak sa 11 na samo 4 boda, ovome se niko nije nadao pa ni ja. Steta je sto nisu otvorili vise ulaza i vrata pa da se ne guzvamo toliko, bila je ok posjeta. Horde danas bolje nego ikada, izuzetak je derbi, strasno mi se svidjelo ono navijanje od danas kao i popratni dodaci. Posebno bi pohvalio onaj prelijepi gest za onaj brazilski klub. Jedan od nacina kako smo i dalje najbolji navijaci iako nam je brojka znatno opala. Odlicnu smo uvertiru napravili pred drugi dio sezone, 6 pobjeda zaredom nije malo, 5 u ligi. Htio sam o Hurticu veoma lose stvari napisati ali sad sam presretan pa cu samo reci da bude sto dalje od naseg kluba, i za nas a boga mi i za njega. Cala je jedan veliki gospodin koji je od nicega napravio nesto i veoma respektabilu ekipu. Tim je iskreno i dalje los ali bolji x100 puta u odnosu na pocetak sezone sto i bodovi govore. Uz 3 pojacanja mi smo jedan od glavnih kandidata za duplu krunu. Eh sad da predjem na igrace, dat cu svoje misljenje samo o onima koji su igrali vise od par utakmica.

Pavlović - Prosle sezone je bio bolji ali i ove je solidan. Za njega sam uvijek mislio da je pravi primjer osrednjeg golmana, odbranit ce sta moze svaki put ali ne treba ocekivati nivo Delaca, sasvim pristojan iako ponavljam, bio je malo bolji prosle sezone.

Bekić - Licno za mene jedno od vecih razocarenja, ispodprosjecan igrac koji ne posjeduje neko fudbalsko znanje, ipak, ok igrac za 4-5 tim u nasoj ligi.

Balić - Poceo je sezonu odlicno ali kako je sezona odmicala postajao je nesigurniji i sve nervozniji, dokaz su i oni silni kartoni u zadnjih par utakmica, pa i 2 crvena. Sve u svemu, ok igrac.

Novaković - Dosta osporavan na pocetku od strane mnogih navijaca ali je pruzao dosta solidne partije tokom citave sezone. Sigurno nije neki visok nivo ali ja sam iskreno zadovoljan, nemam problem sa njim.

Hodžić - Za mene jedan od losijih igraca Sarajeva. Na stranu sto se odvaljuje i sto zoru ceka u pojedinim klubovima, igre na terenu sa dosta lose. Ispadao je mnogo puta k'o iz tramvaja a prema naprijed ne pokazuje nikakvu vjestinu. Nije najveci problem Sarajeva ali definitivno jedan od losijih igraca.

Kadušić - Nista specijalno ali momak je jako mlad. Bolji je od Dušana toj poziciji ali u odbrani je malo talasika. Prema naprijed je dobar i veoma brz mada je on bek, mora se popraviti malo i u odbrani i imat cemo odlicnog beka iz nase akademije, definitivno ga treba malo ''istrpiti''.

Radovac - Isto tako, jedan od losijih igraca Sarajeva, nije ni sjena onog Radovca od prije 2 godine, veoma los igrac u katastrofalnoj formi.

Rustemović - Najgori igrac Sarajeva. Jedina prednost je sto se trudi ali momak ne posjeduje osnovno fudbalsko znanje i veoma je glup. Suta loptu sa 40 metara i ona odleti na Ciglane, pa prestani je sutati ako vec ne ide slonu jedan. Zahvaliti se vec sutra.

Sarić - Veoma cudan igrac. U pojedinim mecevima je bukvalno covjek odluke, razigrava, zna zabiti ali u nekim je ispod svakih granica. Nije los ali mu fali konstantnost neka i bio bi jos bolji.

Hebibović - Iako zna zabiti gol, meni licno nije bas drag. Jako je spor za krilo i definitivno nam tu treba pojacanje.

Crnkić - Jedan od najboljih igraca Sarajeva. Momak se trudi i bori te pogadja i asistira, shvata Sarajevo jako ozbiljno i zahvalan sam mu na tome, svaka mu cast na dosadasnjoj igri.

Duljević - Sta reci za Duljevica? Kada hoce, on je najbolji pojedinac na terenu ali ima problema sa realizacijom. Imao je jako jako losu statistiku ali ona se malo popravila u zadnjih par kola. U 15 meceva je imao 1 gol i 1 asistenciju sto je jako ponizavajuce. Nakupio je asistencija ali je po meni precijenjen igrac, nije on nivo Cimirota pa da ga prestigne u visini transfera. Potencijal ima, vidjet cemo hoce li se snaci i da li ce ga iskoristiti u boljoj ligi. Svaka cast za zadnjh par kola, jedan od najboljih.

Ivetić - Ni tamo ni vamo, nesto slicno kao Pavlović ako se uopste to moze porediti. Ne treba nista spektakularno ocekivati ali moze zadovoljiti i posluziti svrsi.

Četković - Malo je igrao ali nije nista pokazao, za njega je Stojčev druga dimenzija. Raskinuti ugovor i dovesti drugu desetku.

Bekić - Los igrac, nadam se da vise nece igrati u Sarajevu. Nema neke koristi od njega, jedino je solidan protiv losih klubova.

Ahmetović - Najbolji strijelac Sarajeva ubjedljivo. Iskreno mislim da nam u igri treba jos jedan napadac koji zna nogom igrati. Ahmetoviću sam zahvalan do boga ali on ne zna nogom igrati. Od 9 golova 8 je zabio glavom. Na stranu ta jedna mana, on je izuzetno jak i cvrst, otrese svakog igraca i trudi se k'o niko u timu. Jedan od najboljih ''glava'' Sarajeva od rata, definitivno. Pohvalno je i to sto se vraca u odbranu i sto moze skociti k'o Ronaldo. Svaka cast na igrama i neka samo nastavi ovako.

HOĆEMO TITULU, TITULU NA KOŠEVU!
VOLIM TE SARAJEVO!
Po tebi nama treba 9 igraca,samo Crnkic i donekle Duljevic su sigurni,otisao si ti malo predaleko,prenijelo te...
Pa po tebi niko ne valja? Ovaj spor, ovaj los u odbrani ovaj ne zna nogom? Ko zna ? Za mene je najveće razočaranje Radovac koji nazaduje .Svi ostali su dolaskom Cale podigli nivo igre pogotovo trku i zalaganje. Rustemovic je bio loš ali ima fizičke predispozicije i moze se vratiti. O najboljem igraču Mihojevicu ni riječi? Svi znamo da nam trebaju 2 vezna igrača i jedan napadač uz Mersu.Prije svega produžiti ugovor sa Duljom. Ne bih se ja niti jednog igrača odrekao prije ljeta.Neka svi prodju pripreme i uz 3 ciljana pojačanja moze svašta biti na proljeće. Europa ne može doći u pitanje. A o trofejima cemo razgovarati po završetku sezone. SVAKA ČAST CALI I IGRAČIMA.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 04 dec 2016, 19:07

MortemHz je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:slika

:bow: :bow: :bow: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
To je to :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 dec 2016, 19:07

General, sta sam slagao? jel nesto nisam rekao kako treba?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 dec 2016, 19:10

Majkl je napisao/la:Sarajevo dobilo,fina posjeta,-4,Siox Puracic,Totti i ostali pljuvaci na aparatima. :D :opaopa: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:
Nabijem i tebe i tvog Sir Almira Hurtića za sve što je loše uradio za klub na 70. rođendan, a ti ga javno podržavao u tome. :kafa:
Samo Saraj'vo.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 04 dec 2016, 19:11

slikaupload gambar

Što mu spusti :lol: :lol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 dec 2016, 19:12

PeppermintSA je napisao/la:slikaupload gambar

Što mu spusti :lol: :lol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:o :o :o :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 dec 2016, 19:13

Treba Ziju na prepucavanja tamo! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 dec 2016, 19:13

PeppermintSA je napisao/la:slikaupload gambar

Pa sefe, kralju, sahu, matu, zvijeri :bow: :bow: :bow: :bow:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 dec 2016, 19:15

Ziju registrovati i dat mu samo link od PL Prepucavanja. Da obriše kurrac od sviju. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Inače Tulić oduvijek više prati FK Sarajevo i komentariše nego "svoje", uslovno rečeno.
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 dec 2016, 19:17

Imam stil fantastičan, ulet intergalaktičan
Bacam neviđeno kod nas - Mirza sa parkinga! Zijad Svrakic!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

General61
Kontakt:

Post Postao/la General61 » 04 dec 2016, 19:25

MortemHz je napisao/la:General, sta sam slagao? jel nesto nisam rekao kako treba?
Pa malo si prestrog prema igračima. Hebibović naš najbrži igrač ti kažeš spor.Pavlovic nas je u više navrata spasio , najmanje golova primio ti kažeš prosječan.Novakovic prosječan? Za Balica se mogu složiti da je previše kartona dobio.Hodzic je mogao više ali nije bilo toliko loše. Mislim da si malo prestrog u ocjeni. Bilbija, Todorovic ,Stojcev, Baric,Krpic,Petreski..,Kobiljar ....nisu nam valjali.Treba nekad i sačekati igrača pogotovo jer nije isto igrati u Sarajevu i negdje drugo.O

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 dec 2016, 19:28

Ne treba mu ovo fb prepucavanje previse neozbiljno , drag mi je Zijo al nectreba se spustati na taj nivo .

Lakoste
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 04 dec 2016, 19:29

aleksandar_veliki je napisao/la:Mjesec oktobar i ja pisem tekst "Tek je oktobar, a Sarajevo se oprostilo od titule". Fudbal je cudo, a ja opet na svojim greskama ucim :).
Prozvo te Zijo :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: TETRAPAK i 64 gosta.