Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Seljak ne zna da u Njemackoj nema pijaca kao sto ima u Italiji. Uostalom sta to ima protiv ljudi koji posteno zaradjuju prodavajuci carape?! Glavati papak.
Ne smiješ crncu ništa reči odmah si rasista itd itd
kuknjava
Baciš mu bananu ,odmah je rasizam,a kad bi npr crnac bacio bananu bijelcu bi li to bio rasizam ? -.-
Baciš mu bananu ,odmah je rasizam,a kad bi npr crnac bacio bananu bijelcu bi li to bio rasizam ? -.-
Celtic je napisao/la:
Baciš mu bananu ,odmah je rasizam,a kad bi npr crnac bacio bananu bijelcu bili to bio rasizam ? -.-
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Celtic je napisao/la:a kad bi npr crnac bacio bananu bijelcu bi li to bio rasizam ? -.-
shandrlike-tandrlike
reptile je napisao/la:Celtic je napisao/la:a kad bi npr crnac bacio bananu bijelcu bi li to bio rasizam ? -.-![]()

Sad znam kad kupiš banane pa ti stave u onu papirnu vrečicu da se ne vide,to je sigurno da se neko ne bi uvrijedio i mislio da provociram na rasnoj osnovi.
- JohnCleese
- Kontakt:
Posto termo carape ?Urbinato je napisao/la:Seljak ne zna da u Njemackoj nema pijaca kao sto ima u Italiji. Uostalom sta to ima protiv ljudi koji posteno zaradjuju prodavajuci carape?! Glavati papak.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
lulic se definitivno zacementirao kao legenda kluba lazia. prvo gol u finalu kupa protiv rome, a onda i ova izjava gdje je definitivno kupio fasisticke navijace SS lazia za sva vremena. kazna slijedi na udarene temelje kompletirane legende SSovaca mislim Lazia.
Nesto rasisticko u izjavi Senada moze vidjeti samo neko ko je i sam rasista.
Postalo mi je vise smijesno da sta god uputis tamnoputom covjeku postao si rasista.
Sta bi recimo bilo da je Rüdiger rekao Lulicu umjesto prodavanja carapa, da je do jucer bio baustelac ili slicno.
Da li bi se isto okarakterisalo kao rasisam?
Nidje veze.
Postalo mi je vise smijesno da sta god uputis tamnoputom covjeku postao si rasista.
Sta bi recimo bilo da je Rüdiger rekao Lulicu umjesto prodavanja carapa, da je do jucer bio baustelac ili slicno.
Da li bi se isto okarakterisalo kao rasisam?
Nidje veze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da da, stvarno se previse toga dovodu u kontekst s rasizmom, a bukvalno nigdje veze. A mnogi od ovih tamnoputih fudbalera svojim idiotskim ponasanjem i izjavama naprosto izazivaju sve moguce vrste negativnih komentara. Zaradjuju milione a i dalje se ponasaju kao zadnja stoka.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- FrancescoTotti
- Kontakt:
100% tacnohz1987 je napisao/la:lulic se definitivno zacementirao kao legenda kluba lazia. prvo gol u finalu kupa protiv rome, a onda i ova izjava gdje je definitivno kupio fasisticke navijace SS lazia za sva vremena. kazna slijedi na udarene temelje kompletirane legende SSovaca mislim Lazia.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Goalgetter
- Kontakt:
Izjava jeste idiotska, ali mislim da nije imao rasistickih namjera - sad sigurno da se tu mogu u to uvezati rasisticke namjere i kazniti ga zbog toga, jer je izjava stvarno glupa i nepromisljena. Mislim da ga ocekuje duga suspenzija.
- provokatorII
- Kontakt:
Ovo mu definitivno nije trebalo. Bas i mene sramota nekako. Jbg. ocekivati tako nesto od igraca koji su skola Lazia je normalno, ali nije normalno da jedan Bosanac daje ovakve izjave, pa ma kakav razlog imao. Nadam se samo da nije u pitanju onaj najgori razlog, a to je da se dodvori fasistickoj navijackoj ekipi Lazia.
Biti uvrijedjen je u modi.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
**** ga,, mi kao naj naj kulturnija nacija ovo nismo smjeli dozvoliti i ja kao Bosanac i Hercegovac (,i Bosnjak i Srbin i Hrvat) se odricem Lulica i ocekujem da ce isto uciniti SANU , HNS, Abdulah Sidran i drugi! Nadam se samo da Dodik nece reagirati na ovu uvredu od Lulica i posegnuti za Referendumom!
Dzeko je dobar haver sa Rudisom, izgladice to oni. 
- provokatorII
- Kontakt:
Vi mladja generacija ste svakako zarazeni nacionalizmom, tako da vam fasizam nije stran, pa ce te naci opravdanje za svakakvo sranje. Mi koji pamtimo nesto duze znamo da je BiH bila operisana od rasizma bilo koje vrste. A ti sinko nastavi minimalizirati, jer kad nemas argumente, skontas da internet podnosi svasta, pa ti i svejedno bude. Samo lupis i libo te racku..Vrebac07 je napisao/la:**** ga,, mi kao naj naj kulturnija nacija ovo nismo smjeli dozvoliti i ja kao Bosanac i Hercegovac (,i Bosnjak i Srbin i Hrvat) se odricem Lulica i ocekujem da ce isto uciniti SANU , HNS, Abdulah Sidran i drugi! Nadam se samo da Dodik nece reagirati na ovu uvredu od Lulica i posegnuti za Referendumom!
prodajel i priglavke ,da narucim jedno dva para zima ide ))
Mani gluposti, gdje ti vidis rasizam u njegovoj izjavi?provokatorII je napisao/la:Vi mladja generacija ste svakako zarazeni nacionalizmom, tako da vam fasizam nije stran, pa ce te naci opravdanje za svakakvo sranje. Mi koji pamtimo nesto duze znamo da je BiH bila operisana od rasizma bilo koje vrste. A ti sinko nastavi minimalizirati, jer kad nemas argumente, skontas da internet podnosi svasta, pa ti i svejedno bude. Samo lupis i libo te racku..Vrebac07 je napisao/la:**** ga,, mi kao naj naj kulturnija nacija ovo nismo smjeli dozvoliti i ja kao Bosanac i Hercegovac (,i Bosnjak i Srbin i Hrvat) se odricem Lulica i ocekujem da ce isto uciniti SANU , HNS, Abdulah Sidran i drugi! Nadam se samo da Dodik nece reagirati na ovu uvredu od Lulica i posegnuti za Referendumom!
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma lupaju na casu, samo eto da bude u centru paznje , praveci se veliki Antirasisti!Sissoko je napisao/la:Mani gluposti, gdje ti vidis rasizam u njegovoj izjavi?provokatorII je napisao/la:Vi mladja generacija ste svakako zarazeni nacionalizmom, tako da vam fasizam nije stran, pa ce te naci opravdanje za svakakvo sranje. Mi koji pamtimo nesto duze znamo da je BiH bila operisana od rasizma bilo koje vrste. A ti sinko nastavi minimalizirati, jer kad nemas argumente, skontas da internet podnosi svasta, pa ti i svejedno bude. Samo lupis i libo te racku..Vrebac07 je napisao/la:**** ga,, mi kao naj naj kulturnija nacija ovo nismo smjeli dozvoliti i ja kao Bosanac i Hercegovac (,i Bosnjak i Srbin i Hrvat) se odricem Lulica i ocekujem da ce isto uciniti SANU , HNS, Abdulah Sidran i drugi! Nadam se samo da Dodik nece reagirati na ovu uvredu od Lulica i posegnuti za Referendumom!
Dobro ba, nego sta je to Rudiger uradio pa je razljutio Lulu? 
on cesto daje neprimjerene izjave kad je uzavrele glave i mora da pazi da ne bi popio yebenu kaznu za to, mada stoji to da se danas sve interpretira kao rasizam cim je upuceno nekome ko je crnac.
da je ovo rekao npr. strotmanu ili manolasu, ne bi niko ni obratio paznju, a kamo li pompu digao.
on cesto daje neprimjerene izjave kad je uzavrele glave i mora da pazi da ne bi popio yebenu kaznu za to, mada stoji to da se danas sve interpretira kao rasizam cim je upuceno nekome ko je crnac.
da je ovo rekao npr. strotmanu ili manolasu, ne bi niko ni obratio paznju, a kamo li pompu digao.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Skojevska, Zaboljesutra i 35 gostiju.