I meni je drazi klasicni liga sistem, ne bi bilo fer da npr neko ima sve pobjede u ligi, a onda u playoffu ispadne zbog npr problema s konekcijommirgerr je napisao/la:Meni je nekako bezveze da se nakon svih odigranih kola igra jos playoff(prva 4 za prvaka) po nokaut sistemu. Po tome bi npr. 4. ekipa u ligi koja za 1. kasni puno bodova mogla biti prvak. Nije ni to lose da se razumijemo, al onda padaju u vodu dobre partije nekog igraca tokom citave sezone, jer je u nokaut fazi sve moguce.
Eh ovo je samo neko moje misljenje. Naravno ako je vecina za odredjeni sistem onda sam i ja za.
Kud svi tu i mali mujo
FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
Ma idemo trokružno, makar 12 kola da odigramo i drama. 

Mogla bi se odigrati i koja pripremna utakmica ovih dana, da otprilike vidimo kakav je ko, ko su favoriti za osvajanje
valjda smo jedni druge vec dodali na originu

Ja u 2 imam neka predavanja. Do tad sam slobodan pa ko hoce bujrum 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ja sam na poslu do 2. Mozemo drugi put, kad me vidis da sam online na originu javi se.mirgerr je napisao/la:Ja u 2 imam neka predavanja. Do tad sam slobodan pa ko hoce bujrum
Vazi vazi.BigDaddy je napisao/la:Ja sam na poslu do 2. Mozemo drugi put, kad me vidis da sam online na originu javi se.mirgerr je napisao/la:Ja u 2 imam neka predavanja. Do tad sam slobodan pa ko hoce bujrum
U vecernjim satima poslije 23h sam uvijek online da znate

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Drama, čujemo se u srijedu.mirgerr je napisao/la:Vazi vazi.BigDaddy je napisao/la:Ja sam na poslu do 2. Mozemo drugi put, kad me vidis da sam online na originu javi se.mirgerr je napisao/la:Ja u 2 imam neka predavanja. Do tad sam slobodan pa ko hoce bujrum
U vecernjim satima poslije 23h sam uvijek online da znate

Tanko ovo Boga mi. A prijave sutra do 12h. Jedino ako nije po nekoj drugoj vremenskoj zoni 

Spamm
Spamm
Hajde pali F1. Sredit cu ja da se do sutra prijave tri Amerikanca iz Kalifornije.mirgerr je napisao/la:Tanko ovo Boga mi. A prijave sutra do 12h. Jedino ako nije po nekoj drugoj vremenskoj zoni
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ma yebo formulu. De Jeftho da malo Fife raspalimo..Jeftha je napisao/la:Hajde pali F1. Sredit cu ja da se do sutra prijave tri Amerikanca iz Kalifornije.mirgerr je napisao/la:Tanko ovo Boga mi. A prijave sutra do 12h. Jedino ako nije po nekoj drugoj vremenskoj zoni
Ohhh wait....

Spamm
Spamm
Still waitingmirgerr je napisao/la:Ma yebo formulu. De Jeftho da malo Fife raspalimo..Jeftha je napisao/la:Hajde pali F1. Sredit cu ja da se do sutra prijave tri Amerikanca iz Kalifornije.mirgerr je napisao/la:Tanko ovo Boga mi. A prijave sutra do 12h. Jedino ako nije po nekoj drugoj vremenskoj zoni
Ohhh wait....
Remember, remember the 5th of November.
- CROtorious
- Kontakt:
ako nije kasno prijavljujem se
Amon_Ra_Cro_22
Amon_Ra_Cro_22
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Ma mislim da mozes. Mislim da je ovaj deadline 12h u sustini 12am(po Englezima
)
Samo napisi i koji klub uzimas.

Samo napisi i koji klub uzimas.
Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
Real Madrid
Zadnja izmjena: CROtorious, dana/u 07 dec 2016, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja Klupa
Privaćeno, prijave produžene sutra do 20:00. Raspored večeras pa ako uleti još neko, dodat ću. Samo izaberi tim.CROtorious je napisao/la:ako nije kasno prijavljujem se
Amon_Ra_Cro_22

Ej raja ima li raspoložen nekad fife da razbaci na ps4,al da dobro igra,da nije početnik ( bez uvrede nekome )

ovo je tema za PC. imas drugu temu FIFA17MARKObl je napisao/la:Ej raja ima li raspoložen nekad fife da razbaci na ps4,al da dobro igra,da nije početnik ( bez uvrede nekome )![]()
![]()
ahaa,okeeej.Vidio sam samo da je oko fife pa uletio.Pozdrav 

jedno pitanje: u vezi screenshota poslije utakmice, mislim da ni u jednom meniju ne stoji origin-id korisnika pored imena timova i rezultataNKMramor je napisao/la:Privaćeno, prijave produžene sutra do 20:00. Raspored večeras pa ako uleti još neko, dodat ću. Samo izaberi tim.CROtorious je napisao/la:ako nije kasno prijavljujem se
Amon_Ra_Cro_22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.