PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sta ja imam vama objasnjavati, pojede vas sto nam gledate u guzove! Pritisak rezultata je ucinio svoje, istok jede formirane igrace, tako da je suludo uz atmosferu koja ja iza nas ubaciti Hadica itd. Bar nismo izbacili juniore pod pricom okrecemo se nasoj skoli bla bla, a ustvari nisu imali za argete, to je ta vasa filozofija

Kada ovako neko mlad i neiskusan dođe na ovu temu. Mora se više paziti.Virtu4l je napisao/la:Gasi forum
Nije mi jasan komentar.Virtu4l je napisao/la:Akademija, kamp, milioni, avioni, kamioni... a tabela omladinskih liga kaze da trebaju jesti jos dosta pure...
Kadeti Sarajevo prvo, najefikasnije, najbolja odbrana. Željo drugi sa istim brojem bodova.
Juniori Željo prvi, Sarajevo drugo, najefikasnije, najbolja odbrana.
U obje lige se gra još petnaest kola.
Prošlu sezonu kadeti Sarajeva šampioni.
Juniori Zrinjskog šampioni Sarajevo drugo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Prve dvije spermulje premier lige podforuma, jel to iskustvo, spustati se na taj primitivni nivo. Pozelile sperme spermulje kuknjava
- jurisicduska
- Kontakt:
Okosnicu tima juniora čine mlađi juniori koji mogu igrati i slijedeće godine. Dakle mi igramo sa mlađim juniorima i tu smo negdje. A kadeti koliko vidim dominiraju.
Virto,virto, ne okrecite pricu...
Evo prica se kazu Delac i Stojcev cuce pred plavim salonom i potpisuju cim Stevanovic potpise produzenje.
Platite covjeku, ne budite stipse.
Jel istina da vam tranfer rok zavisi od toga koliko vam para uzmu na raskide Bekric, Jahic i Fejzic.
Jooj lobotomija kako volimo vase prepiske u PM.
Jel istina da jos nije dosla u klub dozvola za gradnju pa ce te danas poceti bespravno samo da se zamazu oci navijacima? Virto virto, kralju kokuzi ste teski.
Evo prica se kazu Delac i Stojcev cuce pred plavim salonom i potpisuju cim Stevanovic potpise produzenje.
Jel istina da vam tranfer rok zavisi od toga koliko vam para uzmu na raskide Bekric, Jahic i Fejzic.
Jooj lobotomija kako volimo vase prepiske u PM.
Jel istina da jos nije dosla u klub dozvola za gradnju pa ce te danas poceti bespravno samo da se zamazu oci navijacima? Virto virto, kralju kokuzi ste teski.
Football is a game about feelings and intelligence!
Opet ti prijete 
- Thetraphak1921
- Kontakt:
DaCheikh je napisao/la:Virto,virto, ne okrecite pricu...
Jooj lobotomija kako volimo vase prepiske u PM.![]()
Ma jok samo skupstinari, ugledni admini foruma ** prijete sto im je provaljen sistem na forumu
Lobotomijaa javiii seee
Lobotomijaa javiii seee
- Thetraphak1921
- Kontakt:

Fotosop je. Salim se, namjestili smo...
- brkatasomina
- Kontakt:
Matej Delač da koristi riječi zakomplikuje i sportist pored zakomplicira i sportaš?
Kakva laž
Kakva laž
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kazem da smo namjestili, gdje je problem? Matej je molio da dodje u Zelju, mi smo ga odbili jer je igro za kopile od kluba.brkatasomina je napisao/la:Matej Delač da koristi riječi zakomplikuje i sportist pored zakomplicira i sportaš?![]()
Kakva laž
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako je u sarajevuThetraphak1921 je napisao/la:
Fotosop je. Salim se, namjestili smo...
Da vas cmeljovca nema tacno bi vas trebalo izmislit
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- brkatasomina
- Kontakt:
Nikakav problem da je zvao tražio isto kao što je onaj telac Lendrić molio da dođe u Zrinju naši ga **** on otišo u vas pa riga vatru po Zrinjskom. Opće poznata je činjenica da su nogometaši modrne kurve bez ikakvih simpatija osim prema novcu.
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Lobotomci su otisli korak dalje ovog puta, poceli su da lazu u tude ime 
Bageri, lopate, krampe, masine,... ISTOK? DOZVOLA?
Evo pregovaramo sa malim Hadziahmetovicem sad cu ti napraviti na viberu da smo mu mi prva ljubav?!
Sta je sa istokom lobotomija, ima li dozvole, jel se pocelo raditi od 8 ujutro ili pucate jos jedan forum atak da se zamazu oci raji da od istoka nema jos nista? Hocel se krenuti bez dozvole raditi?
Puklo lobotomija sve, samo vam se smijemo lobotomciiii!
Evo pregovaramo sa malim Hadziahmetovicem sad cu ti napraviti na viberu da smo mu mi prva ljubav?!
Sta je sa istokom lobotomija, ima li dozvole, jel se pocelo raditi od 8 ujutro ili pucate jos jedan forum atak da se zamazu oci raji da od istoka nema jos nista? Hocel se krenuti bez dozvole raditi?
Puklo lobotomija sve, samo vam se smijemo lobotomciiii!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Lendric se nudio vama jer mu ni na kraj pameti nije bilo da moze zaigrati za najveci i najtrofejniji klub. Nakon sto ste ga prihvatili i ponudili ugovor sa ogromnom platom, dobio je poziv iz Sarajeva da igra za polovinu mjesecne plate konobara, sto je on rado prihvatio te na vase oci pocijepao ugovor i hraknuo po vasem grbu. Sada kida kod nas.brkatasomina je napisao/la:Nikakav problem da je zvao tražio isto kao što je onaj telac Lendrić molio da dođe u Zrinju naši ga **** on otišo u vas pa riga vatru po Zrinjskom. Opće poznata je činjenica da su nogometaši modrne kurve bez ikakvih simpatija osim prema novcu.
Cheikh
Rekao sam da je namjesteno, sta sad hoces? Istok se pravi, dozvola je stigla samo sto cemo vas pustiti da jos malo uzivate a zatim vam istresti kazan sperme po ogavnim facama. Sportski pozdrav iz uspjesnijeg dijela Sarajeva.
PhotoshopMrWhite je napisao/la:
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 05 dec 2016, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.