PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Hhehehe, nemam licencu za photoshop, ovo je u paintu....Thetraphak1921 je napisao/la:PhotoshopMrWhite je napisao/la:
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Gdje se pravi istok, u Ugandi mozda? Na grbavici sigurno ne.
Dobar atak ste spremili placenici zbog kraha istoka ali ste zaboravili na kojem ste portalu PMove slali.
Vi ako do Marta istok napravite sa onim sto znamo, muda cemo odsjeci sami sebi. Hahaha
Dobar atak ste spremili placenici zbog kraha istoka ali ste zaboravili na kojem ste portalu PMove slali.
Vi ako do Marta istok napravite sa onim sto znamo, muda cemo odsjeci sami sebi. Hahaha
Football is a game about feelings and intelligence!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Da vas mozemo protjerati sa Koseva, jer ce nam to biti pogodno tlo za novi fan shop koji planiramo otvoriti. Dat cemo vam rok od mjesec dana da pokupite stvari, moze nam se.FrancescoTotti je napisao/la:Koja dozvola je stigla? Urbanisticka?
Cheikh
Istok cete praviti gdje mi kazemo da ga pravite. Lati se lopate i zavezi labrnju.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja sam cuo da je bas zayebano dobit urbanisticku u Sarajevu, a vi danas dobili gradjevinsku. Svaka cast nema sta, kad se pocinje radit?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Cim isplatite Stevanovicu bonuse i 2x po pola plate , mi se kupimo. Lobotomija pucas po savovima.Thetraphak1921 je napisao/la:Da vas mozemo protjerati sa Koseva, jer ce nam to biti pogodno tlo za novi fan shop koji planiramo otvoriti. Dat cemo vam rok od mjesec dana da pokupite stvari, moze nam se.FrancescoTotti je napisao/la:Koja dozvola je stigla? Urbanisticka?

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Stevanovic igra za dzabe jer je cast igrati za najtrofejniji i najveci bh klub. Mi smo mu nudili novac, ali on je izjavio da ne zeli igrati za pare jer se radi o velikanu, jedini cilj mu je da mu u CVu pise da je igrao za najvece. Mi smo to, kao velikodusan sportski kolektiv, i ispunili. Nismo mi krivi sto nam se moze do te mjere. Sportski pozdrav iz uspjesnijeg dijela Sarajeva.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Lobopatetika. Platite covjeku ono sto je zaradio.
I gle ovo
Ko bi rekao 
I gle ovo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ode sve u helac, dovukli bagere a bageri ne rade.
Evo tacno im se osjeti kako su navalili ovdje da pisu, krv im kapa iz vilica koliko su bjesni.
Nema bespravne gradnje lobotomiiiijaaaa, nemaaa! Dzaba udaras kontru, malo sam jace obrazovan da bi upalilo. Ni urbanisticka a kamo li gradjevinska. Pukla ljubaav!
Evo tacno im se osjeti kako su navalili ovdje da pisu, krv im kapa iz vilica koliko su bjesni.
Nema bespravne gradnje lobotomiiiijaaaa, nemaaa! Dzaba udaras kontru, malo sam jace obrazovan da bi upalilo. Ni urbanisticka a kamo li gradjevinska. Pukla ljubaav!
-
narodniheroj
- Kontakt:
Cheikh je napisao/la:Ode sve u helac, dovukli bagere a bageri ne rade.
O cemu pricas, evo sad ide saopstenje kluba u roku od 4 sata da se radi. Hoces se kladiti.
Evo na forumu procurila poruka Cenana
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kako se Ajzea uhljebio.MCMXLVI je napisao/la:Evo na forumu procurila poruka Cenana![]()
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Uvijek si imao slifa za ovo.MCMXLVI je napisao/la:Evo na forumu procurila poruka Cenana![]()
pitari ne morate vise igrati na kosevu.....mi cemo vam iznajmiti jeftinije kad bude istok gotov..
- TobeYarabi
- Kontakt:
necete vi nista iznajmiti..ako nam bude potrebno-otecemo vamHausMan je napisao/la:pitari ne morate vise igrati na kosevu.....mi cemo vam iznajmiti jeftinije kad bude istok gotov..
Ja bih im dao džaba da igraju, treba poslati ponudu kao za Duljevića, da nastavimo tradiciju ponižavanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.