Sejad Salihovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Tuta Petrov
sta je obrisano?
-
spaha_T.M.87
- Kontakt:
Vidim ovo ti je prvi post, haj super, ma treba biti optimistican pa vjerovati da ce se on oporaviti(Salihovic) i isto tako treba se nadati da ce nas lipi selektor Ciro postaviti tim onako kako treba i da cemo uzeti taj bod Belgijispaha_T.M.87 je napisao/la:e jest nas krenulo da bog dragi sacuva...prvo Vedo,pa Hasagic pa sad i Sejo....jos samo bi trebalo Miske i Djeko i da nemamo nista...nedo bog da nam se ovo desi...pomjerite se s mjesta kazu da se ne obistine rijeci....
Rz88 je napisao/la:Hvala Bogu pa nije strasno, i sam je rekao da ce biti spreman za Belgiju, jer zaista nam je potrebna njegova pomoc, nadam se da ce samo on izvoditi sloodnjake i da ce Miske shvatiti da je tek number 2 u BiH sto se tice toga.
Nemoj tako. Miske izvodi slobodne udarce klinicki, vrlo pedantno. Sejo s druge strane ima torpedo u lijevoj nozi pa kad pogodi samo sto mrezu ne raspara.
Pa kako nece jesi mu vidio noge.Dado je napisao/la:Rz88 je napisao/la:Hvala Bogu pa nije strasno, i sam je rekao da ce biti spreman za Belgiju, jer zaista nam je potrebna njegova pomoc, nadam se da ce samo on izvoditi sloodnjake i da ce Miske shvatiti da je tek number 2 u BiH sto se tice toga.
Nemoj tako. Miske izvodi slobodne udarce klinicki, vrlo pedantno. Sejo s druge strane ima torpedo u lijevoj nozi pa kad pogodi samo sto mrezu ne raspara.
Stvarno Sejo ima noge k'o body builder.
-
deni_m1312
- Kontakt:
dzaba mu jarane...jbg sam se povrijedisoko je napisao/la:Pa kako nece jesi mu vidio noge.Dado je napisao/la:Rz88 je napisao/la:Hvala Bogu pa nije strasno, i sam je rekao da ce biti spreman za Belgiju, jer zaista nam je potrebna njegova pomoc, nadam se da ce samo on izvoditi sloodnjake i da ce Miske shvatiti da je tek number 2 u BiH sto se tice toga.
Stvarno Sejo ima noge k'o body builder.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... eiler.html
- FK Sarajevo
- Kontakt:
samo je konjic od nasih igrao u engleskoj salihovic ima kvaliteta za engleske premijer ligeSimoK je napisao/la:Procitah maloprije,cini mi se na transfermark.de, da su Seju pratili skauti Evetona na utakmci TSG-Dortmund
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
geronimo je napisao/la:Sejo posjetio Egipcana Mohamed Khalifu u Austriji koji je poznat "cudotvorac", sto se tice oporavka poznatih sportista. Sejo je vec poceo sa trcanjem, gotovo da je siguran da ce slijedecu subotu biti u kadru u mecu sa Hannoverom. Bas na vrijeme![]()
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... eiler.html
Je li mu to slio strahu
Trebao bi i Vedo kod njega malo
Hocu da kazem ako Salihovic nije mogao u srijedu igrati zasto ne bi mogao 3 dana kasnije protiv HSV-a
I to je fudbaler, pa njemu bi bilo draze da je igrao na terenu, nego navijao sa tribina sa Ibisevicem,

a kakva nam korist od njega da je igrao ozlijedjen u Genku ili Zenici
Vi samo cekate da koga popljujete
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Alucard, ANamelessGhoul, arabijskisupi, atomac123, AvantiBL, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavarian_bk, BiH26, Blackwargreymon, boki86, Bordo10, brig, CAGarfia, Cautinho, Confiance, CudanLik, Cwirek, D97, DanijelTZ, darker10, delko, donCorleone1892, eaglebvb09, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., General505, GrbavicaHrammm, greenwood, HalaMadrid, HariTz, harko35, Hrasno15, invincible1921, James1987, jasmin10, Jurica95, kakarut, karajlo, Kaunas, lakilone, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, MaroonBjelave, Marsiano, mavi, miki09, MikiPirs, MiranGlasnic, mk1008, Mocvara1991, moreno123, Muumii, napapijri1987, nebeskasila, NEZALAGANJE, resko1, Resolute, rio_Ferdy88, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Sarun, Shevko, signalidunapark, soccerfan, soxx, StevieG8, THEC, TofiTofita, Tracy3McGrady, TripleThreat, trunks1946, tutankamon1905, unavita, Venom, Zaboljesutra, zemuntrg, Zglavkar, Zrinjaaaa i 699 gostiju.