EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Ima organizovano, mislim ****? 199 KM?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Ima organizovano, mislim ****? 199 KM?
To se mora odraditi.Idemo u Abaniju!!!!!!!!!!!!!!!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
pa tekma sa albanijom je u oktobru mislim osmog, a kad je ta sjednica UEFA-e gdje ce raspravljati o (ne dao Bog, pu pu pu pu
) suspenziji

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ova grupa je pravi show,nema cega nema,suspendovanja igraca,repki,politike.Jos da je Ciro i dalje selektor tada bi bilo potpuno. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Da je Ćiro selektor, obezbijedili bi prvo mjesto u grupi tri kola prije kraja ciklusa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Haha, ma sve ludje od ludjeg. Mozes mislit kad su albanci najmirniji.Devil je napisao/la:Ova grupa je pravi show,nema cega nema,suspendovanja igraca,repki,politike.Jos da je Ciro i dalje selektor tada bi bilo potpuno.

Kao sto kazes, samo fali Ciro...I Domenech. Haha valjalo bi slusat razgovor izmedju njih dvojice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ljudi moji, pa nema nista od suspenzije.... do sjednica izvrsnih odbora fife i uefe se bira i nogometna i opsta vlast..
sve ovo sto se sad desava i u politici i u nogometu je predizborna kampanja.... ko ce koga dje uvalit' ili ko ce kome koliko uvalit'... a narod (navijaci) ko narod (navijaci)... ili bolje da kazem ovce k'o ovce...
sve ovo sto se sad desava i u politici i u nogometu je predizborna kampanja.... ko ce koga dje uvalit' ili ko ce kome koliko uvalit'... a narod (navijaci) ko narod (navijaci)... ili bolje da kazem ovce k'o ovce...
ekskluziva "vidovite" hobotnice paula, ili?Virtu4l je napisao/la:Da je Ćiro selektor, obezbijedili bi prvo mjesto u grupi tri kola prije kraja ciklusa.

da se nadovezem...

da smo protiv portugala igrali u formaciji koju je pape izveo protiv njemacke sada bi nasi momci bili okiceni zlatnom medaljom osvojenom na sp-u.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
[youtube][/youtube]

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Kriza u Francuskoj se nastavlja. Suspendovali su sve igrace sa SP-a za sljedecu prijateljsku tekmu:
http://www.teamtalk.com/worldcup/france ... r-friendly
Imamo ogromnu priliku da ih uzmemo na Kosevu. Samo treba imat muda i igrat hrabro od prve sekunde. I bez sranja u odbrani.
Imamo ogromnu priliku da ih uzmemo na Kosevu. Samo treba imat muda i igrat hrabro od prve sekunde. I bez sranja u odbrani.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Mislim da ih na Kosevu uzimamo 85% a 15% da ce biti remi i to da ce izjednaciti u zadnjim sekundama...Cartman je napisao/la:Kriza u Francuskoj se nastavlja. Suspendovali su sve igrace sa SP-a za sljedecu prijateljsku tekmu:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- adas_barca
- Kontakt:
ekskluziva "vidovite" hobotnice paula, ili?secer je napisao/la:ekskluziva "vidovite" hobotnice paula, ili?Virtu4l je napisao/la:Da je Ćiro selektor, obezbijedili bi prvo mjesto u grupi tri kola prije kraja ciklusa.![]()
da se nadovezem...![]()
da smo protiv portugala igrali u formaciji koju je pape izveo protiv njemacke sada bi nasi momci bili okiceni zlatnom medaljom osvojenom na sp-u.

- Cincinnatus
- Kontakt:
Sta vam je?
Ovi mladi igraci ce biti gladni za uspjeh i igrati 3X bolje
veoma lose za nas..
Ovi mladi igraci ce biti gladni za uspjeh i igrati 3X bolje
veoma lose za nas..
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Principatus
- Kontakt:
Vidjecemo da li je to bilo toliko pametno, ili ipak previse hrabro. Mozda nas sretne nesto kao pomladjena ekipa Njemacke, ili pak neiskusna Belgija koju smo u gostima razbili. Ponavljam, da sve to desavanje oko francuske reprezentacije registrujem, ali da me zasada vise brine ljevi bek kojeg nemamo i situacija oko Dzeke, koja se jos nije 100% smirila, o nasem savezu da ne govorim.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Podmaldjena njemacka je bila samo fakticki i normalan potez o prvaka Evrope u u-21.Principatus je napisao/la:Vidjecemo da li je to bilo toliko pametno, ili ipak previse hrabro. Mozda nas sretne nesto kao pomladjena ekipa Njemacke, ili pak neiskusna Belgija koju smo u gostima razbili. Ponavljam, da sve to desavanje oko francuske reprezentacije registrujem, ali da me zasada vise brine ljevi bek kojeg nemamo i situacija oko Dzeke, koja se jos nije 100% smirila, o nasem savezu da ne govorim.
Dok Francuza nema ni na mapi sa tom ''omladinom''
Bilo bi odlicno da Norvezani odigraju jako lose,a ta njihova B postava odigra dobro.I tako im ostavi malo ''zaebanu'' sliku sta dalje.
Za lijevog beka,imamo neke alternative.Ali u biti sve je to tanko da tanje ne moze biti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ja jos uvjek ne kontam sta je sad sa onim Muhamedom Subasicem, kao ljevi bek, i njegovim transferom za Lokeren. Zadnje informacije su bile, da se samo ceka viza i medicinski check.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
mislim da suspenzija vrijedi samo za ovu prijateljsku utakmicu
- Principatus
- Kontakt:
Kako god, nek odigraju jednu utakmicu manje, pa nek ulaze u kvalifikacije sa tako dobrom atmosferom. Te grupice sto su se stvorile u njihovoj reprezentaciji Blanc nece tek tako razbiti, a nema vremena da ih vaspita na novo. Samo da kod nas bude sve ok.
-
- Kontakt:
ja se ne bojim za Francuze imaju oni igraca da naprave dvije jake ekipe mene vise brinu nasi problemi ili nedaj boze povrede da se dese
ali ebote zamisli tragedije dobijemo i luxemburg i francusku i onda nas suspenduju (ne dao Bog pu pu pu
)

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.