Sent from my SM-G925F using Tapatalk
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma idealno bi bilo to, nema šta, njega ili Kostića iz Slobode je većina prizivala ... Aco će to najbolje ispitati koliko ima istine u svemu 
Razlika izmedju Petrovica i Vukotica je ta da Petrovic nije imao nikakav ugovor sa Radnikom. A to je i Krstajic rekao kad je presao Petrovic u ZeljuHrasno1921 je napisao/la:Poenta svega ...irfo je napisao/la:u tim manjim klubovima su sve amaterski ugovori , nije to problem raskinut![]()
Mali ima 21.g i sad kada ga veliki Zeljo trazi da mu ne izadju u susret? imao je i Slavko ugovor pa na kraju dodje, profesionalne ugovore u BIH ima par klubova poput nas, komsija, Sirokog i Zrinjskog i to ne svi igraci, sve ostalo su amaterski ugovori.
Eto veliki problem ugovor predstavlja 
- Hrasno1921
- Kontakt:
Aco je odklonio sve dileme oko Delaca da je supljak ... idemo dalje, sad Aco provjeravaj ovo za Zakarica dok ne skontamo neko novo ime 
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Sutra dozvola i konkretna podrška Općine. Za prinove/pojačanja je rano. Aci sretno zaslužio je da zaradi vani.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Cuj to? bas onako kako ja napisaRade Paprica 9 je napisao/la:Sutra dozvola i konkretna podrška Općine. Za prinove/pojačanja je rano. Aci sretno zaslužio je da zaradi vani.
Rekose iz opcine da ce do sredine mjeseca uplatiti sredstva, mozda ce i prije,a sto se tice dozvole ona je jos danas bila zavrsena, nego vjerovatno idu na to zvanicno da Koldzo na presici preda istu zajedno sa cekom
1921'
Cisto sumnjam da ce i Bocca ostat !
- Neandertalac
- Kontakt:
Neće biti puno turbulencija, reče neko.
SD_ prioritet!
SD_ prioritet!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ja te opet pitam kako moze biti nesto prioritet sto trenutno nije cilj ni interes? imas Siljka i Cenana, Cenan je preuzeo dio posla SD-a, od SD-a se odustalo jos prije dva mjeseca ...Neandertalac je napisao/la:Neće biti puno turbulencija, reče neko.
SD_ prioritet!
1921'
- Neandertalac
- Kontakt:
Jeko Šiljak, Ćenan u sportu?Hrasno1921 je napisao/la:Ja te opet pitam kako moze biti nesto prioritet sto trenutno nije cilj ni interes? imas Siljka i Cenana, Cenan je preuzeo dio posla SD-a, od SD-a se odustalo jos prije dva mjeseca ...Neandertalac je napisao/la:Neće biti puno turbulencija, reče neko.
SD_ prioritet!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
slavko nek je SD, nek on dovodi igrace ne kontam sto se ide protiv te opcije, a glavni problem je donedavno bio sto fol treneri nisu imali tu "obavezu"/"slobodu" 
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Da upravo to. Vidim navijači drugih klubova baš upućeniHrasno1921 je napisao/la:Cuj to? bas onako kako ja napisaRade Paprica 9 je napisao/la:Sutra dozvola i konkretna podrška Općine. Za prinove/pojačanja je rano. Aci sretno zaslužio je da zaradi vani.![]()
Rekose iz opcine da ce do sredine mjeseca uplatiti sredstva, mozda ce i prije,a sto se tice dozvole ona je jos danas bila zavrsena, nego vjerovatno idu na to zvanicno da Koldzo na presici preda istu zajedno sa cekom
- Neandertalac
- Kontakt:
Stani malo.Quinlan je napisao/la:slavko nek je SD, nek on dovodi igrace ne kontam sto se ide protiv te opcije, a glavni problem je donedavno bio sto fol treneri nisu imali tu "obavezu"/"slobodu"
Odović, Mualilić i Kostić su imali "slobodu", je li tako?
Vidjeli smo kako se to završilo. Sada Slavko ima "slobodu"?
Hoćemo opet po istom ili da nešto mijenjamo?
Kako ide ona definicija; ludost je raditi istu stvar x puta a očekivati drugačiji rezultat.
Tako nešto...
Hbga ja skeptik i džaba.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ne znam vise, ja koliko znam potencirana je prica da su im dovodjeni igraci koje oni nisu zeljeli i to se maximalno kritikovalo, a sada se to prizeljkuje slavki da se uradi? mislim nema mi logike nikakoNeandertalac je napisao/la:Stani malo.Quinlan je napisao/la:slavko nek je SD, nek on dovodi igrace ne kontam sto se ide protiv te opcije, a glavni problem je donedavno bio sto fol treneri nisu imali tu "obavezu"/"slobodu"
Odović, Mualilić i Kostić su imali "slobodu", je li tako?
Vidjeli smo kako se to završilo. Sada Slavko ima "slobodu"?
Hoćemo opet po istom ili da nešto mijenjamo?
Kako ide ona definicija; ludost je raditi istu stvar x puta a očekivati drugačiji rezultat.
Tako nešto...
Hbga ja skeptik i džaba.
i da po meni svaki trener treba da ima slobodu oko biranja kadra, naravno nekad ce klub odluciti prodati igraca i sl., ali da se dovodi bez njegovog amina nisam za to pa bio on petrovic ili admir adzem
meni je ludost dovoditi igrace treneru, a on je taj koji odgovara za rezultate, a "orudje" su mu ti igraci
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa raspitaj se ili neka ti neko upuceniji sa foruma to potvrdi, Cenan trenutno radi i neke poslove u domenu SD-a, pa on i Slavko idu u Tursku da se uvjere u uslove smjestaja i terena, nece to raditi neko ko je samo klupski skaut, jeli tako? u svemu mu pomaze Siljak kao dugogodisnji administrativac, i zbog svega toga trenutno je dodatna osoba za obavljanje poslova SD-a nepotrebna, bilo bi to cisto bacanje para.Neandertalac je napisao/la:Jeko Šiljak, Ćenan u sportu?Hrasno1921 je napisao/la:Ja te opet pitam kako moze biti nesto prioritet sto trenutno nije cilj ni interes? imas Siljka i Cenana, Cenan je preuzeo dio posla SD-a, od SD-a se odustalo jos prije dva mjeseca ...Neandertalac je napisao/la:Neće biti puno turbulencija, reče neko.
SD_ prioritet!
@Quinlan,
Ne dovodi SD. igrace vec trener sa upravom odnosno nadzornim odborom koji pregovaraju i dog. uslove sa igracem, Slavko je u ovom slucaju tim menager kao Amar nekada, ima odrijesene ruke sto se tice toga, naravno Cenan kao klupski skaut ima svoju ulogu u tome, ostvaruje prvi kontakti sl. uz onaj skauting naravno koji radi zajedno sa Slavkom.
Jasna prica sto se tice toga totalno ...
1921'
Igrac koji je do neki dan od strane navijaca predsravljane kao star, trom, spor je sad prvi izbor stopera. Veliki Jadranko Bogicevic!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne lupaj ziv bio, jedan forumas to napisa drugi potvrdi ...HausMan je napisao/la:Igrac koji je do neki dan od strane navijaca predsravljane kao star, trom, spor je sad prvi izbor stopera. Veliki Jadranko Bogicevic!
Nego ode tvoja legenda, ikona i igracina, predlazem ti da klubu posaljes e-mail i da trazis da se Aci organizuje oprostajna utakmica, mislim da legenda to zasluzuje ...
1921'
Ma nisam to ja pisao. Meni je drago sto je otisao. Ipak je Jadranko legenda kluba.Hrasno1921 je napisao/la:Ne lupaj ziv bio, jedan forumas to napisa drugi potvrdi ...HausMan je napisao/la:Igrac koji je do neki dan od strane navijaca predsravljane kao star, trom, spor je sad prvi izbor stopera. Veliki Jadranko Bogicevic!![]()
Nego ode tvoja legenda, ikona i igracina, predlazem ti da klubu posaljes e-mail i da trazis da se Aci organizuje oprostajna utakmica, mislim da legenda to zasluzuje ...
- Hrasno1921
- Kontakt:
N spinuj sad, kazem da su dvojica forumasa to napisla a ne svi kao takvi - navijaci !
Sad ti i Bogi legenda?
Zipa naslovnice oko Vukotica ...
Sad ti i Bogi legenda?
Zipa naslovnice oko Vukotica ...
1921'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.