Samo F.K.S !! je napisao/la:Daj boze da ih uigra
Mirzi je trebao i jedan pomocnik iskusan trener da mu malo surfira ovako bojim se da nece dugo u prvenstvu ostati na klupi.Vec me strah hvata pred Celik koji se se pojacao dobro.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo F.K.S !! je napisao/la:Daj boze da ih uigra
Ma igrali ljudi u najjacem sastavu vidis da je dao gol Hadzic i neki ja mislim junior jednostavno je ova Caoljina sila i nije neka beze ekipa ove sezone zajedno sa Radnikom iz Hadzica napadaju Premijer Ligu...rumbalija je napisao/la:Ne vidim nigdje sastave na utakmici sa Čapljinom.Zna li neko je li igrao Hilmo,i kakav je bio
rumbalija je napisao/la:Ne vidim nigdje sastave na utakmici sa Čapljinom.Zna li neko je li igrao Hilmo,i kakav je bio
Hairlija je napisao/la:SAmo pljujte sve znam koje pljuvao po MV i igracima,nemoje poslje 5 kola da ih onda lizete![]()
Jao sto nemogu ovih navijaca na "baterije",nisu otisli na 5 tekmi a sad bi MV govorili taktiku,koga treba dovesti koga treba na klubu
Jos jednom kazem imate footbal manager pa tamo pravite taktiku,pustite covjeka da radi posao za koji je placen
Sacekaj, ja sam isao na sve domace tekme FK Sarajeva proteklih 5 godina i mislim da znam sta govorim kad nesto kazem za Sarajevo. Zalizani me zivcira svojom pojavom. Treba nam napadac on nista ne radi. Ihtijarevica ce forsirati iako realno treba da se penzionise. Alaim ce braniti iako je Hamzic bolji golman od njega itd. Volim bih da grijesim al...Hairlija je napisao/la:SAmo pljujte sve znam koje pljuvao po MV i igracima,nemoje poslje 5 kola da ih onda lizete![]()
Jao sto nemogu ovih navijaca na "baterije",nisu otisli na 5 tekmi a sad bi MV govorili taktiku,koga treba dovesti koga treba na klubu
Jos jednom kazem imate footbal manager pa tamo pravite taktiku,pustite covjeka da radi posao za koji je placen
Tako jeHairlija je napisao/la:SAmo pljujte sve znam koje pljuvao po MV i igracima,nemoje poslje 5 kola da ih onda lizete![]()
Prvo poluvrijeme igrali sve juniori i Ihtijarevic sa njima, u drugom igrali ovi koji konkurisu za prvi tim ,Hilmo je igrao ali se jos nije uklopio kako se ocekuje da bi trebao... citavu utakmicu branio je Hodzic treci golman odmarali Kojasevic,Keno,Avdic,Alaim...rumbalija je napisao/la:Ne vidim nigdje sastave na utakmici sa Čapljinom.Zna li neko je li igrao Hilmo,i kakav je bio
Respektiva je napisao/la:Stvarno vas ne kontam , MV jeste loš trener i sve ali pobogu ljudi ne morate srat po njemu sad prije početka prvenstva i onda kad napravi nešto dizat ga do neba ..
Ponovljeno je jedno 12 puta,Dzemica jos nije nasao klub propao mu je valjda transfer u Litex i vjerovatno ako ne ode nigdje da je vrlo moguce da ce se prikljuciti ekipi,neznam imali logike prikljucivati ga par dana prije pocetka lige al eto ako je u dobroj fizickoj formi sto da ne Dzemo je ipak Dzemocena je napisao/la:Jucer DZ.Berberovic setao Ferhadijom imali ko kakvih informacija sta je sa njim?
miky_hz je napisao/la:Ponovljeno je jedno 12 puta,Dzemica jos nije nasao klub propao mu je valjda transfer u Litex i vjerovatno ako ne ode nigdje da je vrlo moguce da ce se prikljuciti ekipi,neznam imali logike prikljucivati ga par dana prije pocetka lige al eto ako je u dobroj fizickoj formi sto da ne Dzemo je ipak Dzemocena je napisao/la:Jucer DZ.Berberovic setao Ferhadijom imali ko kakvih informacija sta je sa njim?