Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
polako, vrijeme ce pokazat ko je bio u pravu
De Vrij je izabran za najboljeg odbrambenog igraca SP u Brazilu, kapiten holandske repke, bio je najbolji igrac Lazija prije dvije sezone kada su bili treci, a da nije preskocio citavu proslu sezonu, bilo bi veoma upitno dal bi i dalje bio clan Lazija, al boze zdravlja, pa cemo vidjeti gdje ce ko
De Vrij je izabran za najboljeg odbrambenog igraca SP u Brazilu, kapiten holandske repke, bio je najbolji igrac Lazija prije dvije sezone kada su bili treci, a da nije preskocio citavu proslu sezonu, bilo bi veoma upitno dal bi i dalje bio clan Lazija, al boze zdravlja, pa cemo vidjeti gdje ce ko
- IlCapitano
- Kontakt:
Ako je top, ne znaci da je los. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
ako nije top 3, top 5 jeste sigurno
al eto, moje misljenje je da spada u top 3
al dobro, da igra u Juveu, Milanu il Interu, druga bi prica bila..
al eto, moje misljenje je da spada u top 3
al dobro, da igra u Juveu, Milanu il Interu, druga bi prica bila..
-
jasko_juve
- Kontakt:
Bonucci, Koulibaly, Chiellini, Barzagli, Romagnoli. Ako tih 5 nisu bolji od tog nekog holandjanina sta znam,onda stvarno...
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Manolas, Miranda, mozda Murillo i Raul Albiol :rol: :rol: :rol:jasko_juve je napisao/la:Bonucci, Koulibaly, Chiellini, Barzagli, Romagnoli. Ako tih 5 nisu bolji od tog nekog holandjanina sta znam,onda stvarno...
-
jasko_juve
- Kontakt:
Ja te tvoje spomenuo nisam. Samo sam naveo odma 5 stopera koji su bolji od njega.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
majstore, ne znam sta ce ti tu Romagnoli, Koulibaly i Barzagli
al dobro, cim pises "tog nekog holandjanina", jasno mi je koliko znas o njemu i koliko puta si ga gledao
al dobro, cim pises "tog nekog holandjanina", jasno mi je koliko znas o njemu i koliko puta si ga gledao
- nextterrain
- Kontakt:
Svako svog konja hvali 
pa da je bio veliki potencijal istina je, ali stani malo Chini dugo on nije igrao pitanje je kakav ce biti poslije povrede, a Romagnoli trenutno je ispred njega, kao i Koulibaly i sl., nakon sto sada zaigra vidjeti cete gdje ste sa njim, ali nema te osobe koja bi trenutno uzela njega ispred Romagnolia 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
dosadnih utakmica večeras, prave talijanske
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
ne znam koliko vi znate da je i jedan Mauricio pored De Vrija izgledao kao dobar igrac
a bez De Vrija, covjek sebi postavi pitanje kako je on profesionalni fudbaler :mrgreen:
a bez De Vrija, covjek sebi postavi pitanje kako je on profesionalni fudbaler :mrgreen:
-
jasko_juve
- Kontakt:
Ako gledamo samo ovu sezonu nije ni Chiellini u top 5. Nisam nesto pratio Lacio pa ne mogu nista konkretno reci za De Vrija ali ako je bolji od Romanjolija, kako Chini rece, onda je sigurno u top 3 [emoji12]
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
pa majka mu stara, davno smo utvrdili ko je najbolji poznavalac fudbala na Serie A podforumu :kafa:
Među najboljima u calciu je sigurno kada je u formi koju je do sada prikazivao, to se podrazumijeva i za njega i ostale navedene. Top 3 ili top 5 nisu prevelike razlike ali uzimajući u obzir nastupe u reprezentaciji i klubu plus godine, De Vrij spada među najbolje stopere lige.
uuu golcine, svaka ti dala majstore :tokralju:
Perica bi bio glavi tragicar da ne bi ovog pogotka veceras
Spavaš li mirno Allegri Massimo?During the press conference in Munich before the Champions League match against Bayern Munich, Diego Pablo Simeone spoke once again about rumors regarding his arrive to Inter and also commenting on his child Giovanni’s words:
“He’s my son, I talk with him a lot. It’s normal he talks about Inter; he, my father, my wife, my sister, everybody knows I will coach Inter one day – It’s nothing new”.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Dzaba da Krojf ustane iz groba i da vam dodje, luzerski mentalitet je nesto sto je kod vas i bolje trenere ukopavalo.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.