Zato vi kad dodjete na BP pokazete svu raskos kulturne gradske raje !!!delinjo je napisao/la:cak su robijasi bili civilizovani i nisu nista dirali, samo su fgr carsijaneri, begovi i age cupali kao oni sa sokoca
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
shalabajzer
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Trebali smo ih pustiti na istok da onu zemlju utabaju. Ovakvi svakako nisu navikli na stolice i beton..delinjo je napisao/la:cak su robijasi bili civilizovani i nisu nista dirali, samo su fgr carsijaneri, begovi i age cupali kao oni sa sokoca
Jos kao pravi domacini donijeti dva plasta sijena i nahraniti stoku.
Hvala na divnim rijecima, i sami znamo da je tako ali cu te lijepo zamoliti da predjes na prepucavanja federalne lige. To je sprat nize. Hvala !shalabajzer je napisao/la:Zato vi kad dodjete na BP pokazete svu raskos kulturne gradske raje !!!delinjo je napisao/la:cak su robijasi bili civilizovani i nisu nista dirali, samo su fgr carsijaneri, begovi i age cupali kao oni sa sokoca
Plavi narod zna!! U pusenju Koldzine kite je snaga, samo sisaj Zeljana!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Plavi narod zna!! U pusenju Koldzine kite je snaga, samo sisaj Zeljana!
Ima ona jednom kad su digli cijeli jug zelen al ne mogu da nadjem.
HahahajajajajajHahahahhahaahhahahahaahahahhHHhahahahaha mrs ba
Ima i stadion jedan, cijeli zelen i u vlasnistvu gradaMemara je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Ima ona jednom kad su digli cijeli jug zelen al ne mogu da nadjem.
19091921
- FrancescoTotti
- Kontakt:
"U bazi je snaga"joker90 je napisao/la:Plavi narod zna!! U pusenju Koldzine kite je snaga, samo sisaj Zeljana!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sto SDA postavi..

Mi cemo opet da malo devastiramo, uz bolne jauke koji se prolamaju dolinom..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Raspored u Plavom salonu:
10:00 - Predstavljenje Delaca
11:00 - Predstavljanje gradjevinske dozvole
12:00 - Predstavljanje Vukotića
14:00
10:00 - Predstavljenje Delaca
11:00 - Predstavljanje gradjevinske dozvole
12:00 - Predstavljanje Vukotića
14:00
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pressove otvaraju himnom SDA demokratija.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prica se da ce ispred istoka biti trotoar gradjen najnovijim sistemom po uzoru na baketovu palatu
- MocMahale444
To je to, tegoba kono moja. Neka bice bolje i za vas.joker90 je napisao/la:Sto SDA postavi..
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:"U bazi je snaga"joker90 je napisao/la:Plavi narod zna!! U pusenju Koldzine kite je snaga, samo sisaj Zeljana!
zasto se ovaj trans ''ljubav se zove imenom tvojiim'' vise ne vidja na jugu?
Nijedan klinac ovdje se ne budi bez fudbalskih snova, niti je plava boja obicna nijansa.
U Dolini fudbalskih kriticara, wannabe trenera i neostvarenih talenata, nikada tisina nije bila glasnija.
U gradu podcijenjenih velicina i tragaca mana, grupa njih suti pred maestrom. Danas sute, jer nista ti zamjeriti ne mogu, sute i zato sto iscekuju vijest hoces li otici ili ostati. U zivotima ljudi zaustavio si vrijeme, shvatas li koliko im svima znacis?
Mozes sutra otici zbog novca. Novac se potrosi, slava nikada.
Ko ti moze garantovati da tamo negdje neces pasti, ovdje se brzo vratiti.
Nista nije slucajno, ni da je plavo nebo, ni more... ni da si ti ovdje.
Ovdje se snovi ne sanjaju iz hira, nego nadanja. Ovdje stanuju uspavani sampioni, cekaju povratak na tron plavih visina.
Mrzim nedovrsene price. Previse sam ih se nagledao, a uvijek ostave onaj vakuum emocija. Nahraniti porodicu ili nahraniti naciju, shvatas li dilemu?
Jula 1990. prvi put sam ozbiljnije shvatao fudbal. Svabo je predvodio plave. I osjetio se ponosnim sto je on Zeljin i od tada ga niko nadmasiti nije mogao, niti jedan lik nije mogao biti ispred Kluba.
Istog mjeseca si se rodio. Nisi ni svjestan mozda, ponikao nisi, ali si se (ponovo) rodio na Grbavici.
Ovdje klincima treba uzor. Ovdje ljudima treba slava proslih uspjeha. Ostani bar jos cijelu 17. i sve ce ti se reci.
Ostani Miro.
Bokačo rasplaka me opet.
U Dolini fudbalskih kriticara, wannabe trenera i neostvarenih talenata, nikada tisina nije bila glasnija.
U gradu podcijenjenih velicina i tragaca mana, grupa njih suti pred maestrom. Danas sute, jer nista ti zamjeriti ne mogu, sute i zato sto iscekuju vijest hoces li otici ili ostati. U zivotima ljudi zaustavio si vrijeme, shvatas li koliko im svima znacis?
Ovdje se snovi ne sanjaju iz hira, nego nadanja. Ovdje stanuju uspavani sampioni, cekaju povratak na tron plavih visina.
Mrzim nedovrsene price. Previse sam ih se nagledao, a uvijek ostave onaj vakuum emocija. Nahraniti porodicu ili nahraniti naciju, shvatas li dilemu?
Jula 1990. prvi put sam ozbiljnije shvatao fudbal. Svabo je predvodio plave. I osjetio se ponosnim sto je on Zeljin i od tada ga niko nadmasiti nije mogao, niti jedan lik nije mogao biti ispred Kluba.
Istog mjeseca si se rodio. Nisi ni svjestan mozda, ponikao nisi, ali si se (ponovo) rodio na Grbavici.
Ovdje klincima treba uzor. Ovdje ljudima treba slava proslih uspjeha. Ostani bar jos cijelu 17. i sve ce ti se reci.
Ostani Miro.
Bokačo rasplaka me opet.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hahahaahah! A **** te svak, pa ko je ovo pisao? Tacno nam duguje svima po rolnu perfexa, raja proljev dobije od patetike dok ovo cita!Memara je napisao/la:Nijedan klinac ovdje se ne budi bez fudbalskih snova, niti je plava boja obicna nijansa.
Ostani Miro.
Bokačo rasplaka me opet.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Al dobro je ovo Uspavani Šampioni, Miske im prica bajke i uspavao ih otkako je dosao.
- MocMahale444
Bokačo regularka covjek tako pise, dosta navijaca to gotivi u cemu je frka? jel vam sad i to smeta?
Nea isto pise tako, ima jos par forumasa ono bas ganola citati.
Jel vam krivo sto kod vas jedini High zna nesto napisati.
Nea isto pise tako, ima jos par forumasa ono bas ganola citati.
Jel vam krivo sto kod vas jedini High zna nesto napisati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da postoji takmicenje u filozofiranju i patetici navijaci zeljeznogcmara bi lagano preyebali i navijace Liverpoola, Man Utda, Milana...
- IlProfessore
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Plavi narod zna!! U pusenju Koldzine kite je snaga, samo sisaj Zeljana!

Dobro jutro
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.