Dzemoarsenal je napisao/la:
ja kazem Davis ide under niko mi ne vjeruje

Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Dzemoarsenal je napisao/la:

Bod je potreban Rostovu da ide dalje, a u slučaju pobjede PSV-a PSV ide dalje. Po meni najbolje ps1delinjo je napisao/la:Nego sta je sa utakmicom Psv - rostov , kakve su tu opcije
BenjooJutub je napisao/la:Bilo bi fino kad bi neko napisao post za vecerasnje utakmuce, kome šta treba, koje grupe se križaju, u kojim grupama je vec sve odluceno i slično.. Dosta bi bam svima pomoglo, jer zadnje je kolo..

http://www.svijetkladjenja.com/forum/to ... ign=bufferBenjooJutub je napisao/la:Bilo bi fino kad bi neko napisao post za vecerasnje utakmuce, kome šta treba, koje grupe se križaju, u kojim grupama je vec sve odluceno i slično.. Dosta bi bam svima pomoglo, jer zadnje je kolo..
Ovako cu i ja nesto..malo me strah Bayerna kontam Under 2.5 i mozda PSV 1 ili oba dajuBenjooJutub je napisao/la:Zahvaljujem momci!
Kontam odigrat Barcu i City Over 2.5, Besiktas daje gol, Bejern 1, Benfika Napoli oba daju, PSG Over 2.5.
Kvota je oko 8
Meni je Bajern večeras nekako najsigurnijiPrinceofVeresija je napisao/la:Ovako cu i ja nesto..malo me strah Bayerna kontam Under 2.5 i mozda PSV 1 ili oba dajuBenjooJutub je napisao/la:Zahvaljujem momci!
Kontam odigrat Barcu i City Over 2.5, Besiktas daje gol, Bejern 1, Benfika Napoli oba daju, PSG Over 2.5.
Kvota je oko 8
Cuj treba, a ne pitas se moze li?KingJamesMVP je napisao/la:PSV treba pobijediti za EL, njih sam odigrao 1
a znam, ali je PSV kvalitetnijigonzales je napisao/la:Cuj treba, a ne pitas se moze li?KingJamesMVP je napisao/la:PSV treba pobijediti za EL, njih sam odigrao 1![]()
Rostovu odgovara remi za EL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.