Bejaia-Alger 3+ 3,3 4+ 6,7 5+ 10,7
I jos nesto prije LP da se prati
Basel-Arsenal u-19 4+ 2,2
Barca-Gladbach 6+ 4,1
El Jaish-Lekhwija 4+ 2,3
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Ganjaj na Atletico mlade 2 5 je kvota ili jos jedan gol bilo ko do kraja 2,3van gall je napisao/la:Takodjer ganjam Celtic mlade uzivo da sledeci oni daju go,trenutno kvota 8
Bjezi od njih u banani su dobroj , licno vrlo bi se iznenadio da pobijede veceras i jos ovakva kvota na 1ca , licno od mene x2 na kvotu @2.15 ako imam na racunu 10 eura stavicu na ovde 8eura na ovo kao fix a ona dva cu baciti na neki tiketKingJamesMVP je napisao/la:PSV treba pobijediti za EL, njih sam odigrao 1
Konto sam dok je bilo 1-0 igrat na atletiko i uzmem celtic zbog vece kvote i sad cekanje,nema vise markiNebeskaSila96 je napisao/la:Ganjaj na Atletico mlade 2 5 je kvota ili jos jedan gol bilo ko do kraja 2,3van gall je napisao/la:Takodjer ganjam Celtic mlade uzivo da sledeci oni daju go,trenutno kvota 8
u Rusiji su trebali pobijediti ali su penal promašili i to ih je koštalo pobjedeFordinjo je napisao/la:Bjezi od njih u banani su dobroj , licno vrlo bi se iznenadio da pobijede veceras i jos ovakva kvota na 1ca , licno od mene x2 na kvotu @2.15 ako imam na racunu 10 eura stavicu na ovde 8eura na ovo kao fix a ona dva cu baciti na neki tiketKingJamesMVP je napisao/la:PSV treba pobijediti za EL, njih sam odigrao 1
jesil gledo tekmu , ja jesam....KingJamesMVP je napisao/la:u Rusiji su trebali pobijediti ali su penal promašili i to ih je koštalo pobjedeFordinjo je napisao/la:Bjezi od njih u banani su dobroj , licno vrlo bi se iznenadio da pobijede veceras i jos ovakva kvota na 1ca , licno od mene x2 na kvotu @2.15 ako imam na racunu 10 eura stavicu na ovde 8eura na ovo kao fix a ona dva cu baciti na neki tiketKingJamesMVP je napisao/la:PSV treba pobijediti za EL, njih sam odigrao 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.