Naravno kad nismo imali političku protekciju, kao npr kad je jedan klub ispao a liga se proširila.FrancescoTotti je napisao/la:Meni je dovoljan argument taj da mi klub zbog namjestanja rezultata nije izbacivan u drugu ligu, i da mi najveca legenda kluba nije dobijala zabranu igranja fudbala zbog namjestanja rezultata. Vidis uprkos tome mi ne pravimo mitove o nekoj 'filozofiji i nacinu zivljenja' pa onda pricamo nekome da su mitomani.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Neandertalac
- Kontakt:
-
Harisharis
- Kontakt:
Svatite ih ljudi,nemojte im se smijati,pomozite im!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@duska kao prvo nisam ja bagrcavi, a kao drugo ne znam gdje sam upotrijebio nešto što bi te uvrijedilo?
Nebitno.
Uglavnom, shvatam šta si htio da kažeš, ali zaista su teške riječi da ćete nas stići na kraju godine ili nekad u budućnosti.
Dva trofeja su velika, s tim da se i naše vitrine mogu napuniti, nikad ne znaš.
Sa ovom temom bismo trebali pričekati kraj godine pa da onda vidimo na čemu smo, ovako samo povlačimo neke tvrdnje koje se ne moraju ostvariti.
Najtrofejniji - da.
Najveći - da, trofeji, međusobni omjer sa najvećim rivalom, Ino uspjeh.
Na kraju krajeva, nikad nećemo moći očekivati da vi priznate to niti morate, ali većina činjenica je na našoj strani.
I smiješno mi je ovo hvatanje za izbacivanje iz liga i zabrana igranja legendi svaki put.
Nebitno.
Uglavnom, shvatam šta si htio da kažeš, ali zaista su teške riječi da ćete nas stići na kraju godine ili nekad u budućnosti.
Dva trofeja su velika, s tim da se i naše vitrine mogu napuniti, nikad ne znaš.
Sa ovom temom bismo trebali pričekati kraj godine pa da onda vidimo na čemu smo, ovako samo povlačimo neke tvrdnje koje se ne moraju ostvariti.
Najtrofejniji - da.
Najveći - da, trofeji, međusobni omjer sa najvećim rivalom, Ino uspjeh.
Na kraju krajeva, nikad nećemo moći očekivati da vi priznate to niti morate, ali većina činjenica je na našoj strani.
I smiješno mi je ovo hvatanje za izbacivanje iz liga i zabrana igranja legendi svaki put.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima vise trofeja ali manje vremena, to trenutno da. Pobjede se promijene u jednom mecu, mi smo imali vise pobjeda pa je bilo isto pa sad vi jednu. Nebitan je parametar to oko stadiona, valjda to znas. Za uspjeh je diskutabilno, mi imamo vise staza u ''vecem'' takmicenju gdje nas je prvak svijeta izbacio. Znaci, vi ste dalje dogurali ali u losijem takmicenju. Proveli ste preko 10 godina u nizim ligama, to je ogroman faktor. Cak je i Velez imao vise trofeja i bio duze u ligi od Zelje. Prije rata smo imali mnogooo vise navijaca, znas i sam da su gradjani zahtjevali gradski klub te se nisu mogli poistovjetiti sa Zeljezicarom. Mnogo vece utakmice smo igrali, mnogo veca posjeta. Poslije rata se to sve promijenilo i vi ste dobili na brojnosti i sad imamo malo vise navijaca, clanova smo uvijek imali mnogo vise ali opcenito navijaca sada slabo, tu smo negdje. Namjestali ste utakmice i bilo vam je funkcionera sa dozivotnom zabranom bavljenja fudbala kao i najveca legenda koja je dobila samo godinu. Isto tako, navijaci su vam nacionalisticki orijentisani i svi smo svjesni mnogih parola, pjevanja o Aliji, zakolji ovog zakolji onog mada to nema nekog utjecaja sto se tice velicine kluba, eto ukratko.Raonffa je napisao/la:Više trofeja ima Željo, više pobjeda ima Željo, Željo ima svoj stadion (koliko toliko bitan parametar), Željo ostvario veći uspjeh u Europi... Ja stavrno ne kontam kako Sarajevo može biti veći klub, na stranu zayebancija, budimo realni.shzna je napisao/la:Po kojim parametrima je FKS najveći klub?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MocMahale444
Uozbilji se Mortem, mislio sam da imas klikera u vugla.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma drug zao mi je ako te vrijedja ali to je tako pa ti brojao ne brojao klikere.MocMahale444 je napisao/la:Uozbilji se Mortem, mislio sam da imas klikera u vugla.
Sto bi jedan bahati forumas s plave strane posljednjih dana rekao, moze nam se, mi smo sila, institucija, bla, bla..Virtu4l je napisao/la:Naravno kad nismo imali političku protekciju, kao npr kad je jedan klub ispao a liga se proširila.FrancescoTotti je napisao/la:Meni je dovoljan argument taj da mi klub zbog namjestanja rezultata nije izbacivan u drugu ligu, i da mi najveca legenda kluba nije dobijala zabranu igranja fudbala zbog namjestanja rezultata. Vidis uprkos tome mi ne pravimo mitove o nekoj 'filozofiji i nacinu zivljenja' pa onda pricamo nekome da su mitomani.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ranoffa, 1/8 protiv Manchestera nista jel? Iza nas te bili vise od 30 godina sve do 2010.
"Od toga jednom duplu krunu, odbranio titulu prvaka) i da je to nešto što Sarajevo vrlo vjerovatno nikada neće uspjeti ostvariti" Ne znam zasto si toliko siguran u ovo? Pa evo prvi svinjski ima priliku da odbrani titilu, stipu te price fudbal je ovo sve je moguce.
"Od toga jednom duplu krunu, odbranio titulu prvaka) i da je to nešto što Sarajevo vrlo vjerovatno nikada neće uspjeti ostvariti" Ne znam zasto si toliko siguran u ovo? Pa evo prvi svinjski ima priliku da odbrani titilu, stipu te price fudbal je ovo sve je moguce.
- Neandertalac
- Kontakt:
Čuj treba im uzeti u obzir da smo mi imali više vremena.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Sta smo pjevali, mi smo balije predsjednika AlijeMortemHz je napisao/la:Ma drug zao mi je ako te vrijedja ali to je tako pa ti brojao ne brojao klikere.MocMahale444 je napisao/la:Uozbilji se Mortem, mislio sam da imas klikera u vugla.
Nekako pises kao vi ste melem covjek bi vas na ranu privio.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma normala sve ali fudbal se ne igra 20 godina, to malo zaboravljate. Jedan navijac zelje na ovom forumu je napisao kako je Siroki Brijeg poslije Zeljeznicara najveci klub... bra'o kralju, zeljo je duplo bolje ''godine'' imao od Sarajeva kao i trofeje poslije rata ali normalno je da cu racunati i to, necu to preskociti jer mi klub nije valjao u tom periodu. Mi smo recimo u europi uspjesniji u ovom periodu mada nije neka razlika. Koeficijent je par puta bio isti a ovo ostalo je bilo na nasoj strani.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U raspravi ko je veci klub kao relevantan argument uzimaju broj lajkova na fb a broj godina kluba je totalno nebitan faktor.
Bravo intelektualci s lobotomije.
Bravo intelektualci s lobotomije.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma normala diskusija, moze se lijepo pricati sa momcima poput shzna i rokoko87 kao i sa raonffa, tu smo da podijelimo misljenja, da diskutujemo i slicno.
- MocMahale444
Sta ovaj navijac Rome pise u ime sarajeva? Na seriu a momcino 
- jurisicduska
- Kontakt:
Fkt treba Acu zamolit da mu promijeni nik, ebote Toti, stavi Džemo Smječanin, bolji igrač dva puta. 
Mogao si i ti u senadhadzifejzovicjurisicduska je napisao/la:Fkt treba Acu zamolit da mu promijeni nik, ebote Toti, stavi Džemo Smječanin, bolji igrač dva puta. :
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:Sta ovaj navijac Rome pise u ime sarajeva? Na seriu a momcino
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MocMahale444
Sto se ljutiš? Šalio sam se znam da je Toti legenda sarajevaFrancescoTotti je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Sta ovaj navijac Rome pise u ime sarajeva? Na seriu a momcino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.