FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rustem je kod nas ekvivalent Oscara u Chelseaju. Očito da treneri u njemu vide nešta što mi ne vidimo. Mislim da njemu fali neka klasa u sredini, Cimi je stasao uz Jajala, Radovac uz Cimija, a Rustem nema sa sobom takvog igrača, vratilo bi se njemu samopouzdanje kad bi imao nekog da mu ispravi eventualnu grešku. Ovako mu je zbog prozivki, doduše opravdanih samopouzdanje nula. Lijepo od Čale što mu vjeruje al' ovako muči i njega i nas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Conte je nasao pravu poziciju Oscaru ove sezone, zato Chelsea i dere onako. Istu poziciju bi trebao igrati i Rustem u FKS!skoroalen je napisao/la:Rustem je kod nas ekvivalent Oscara u Chelseaju. Očito da treneri u njemu vide nešta što mi ne vidimo. Mislim da njemu fali neka klasa u sredini, Cimi je stasao uz Jajala, Radovac uz Cimija, a Rustem nema sa sobom takvog igrača, vratilo bi se njemu samopouzdanje kad bi imao nekog da mu ispravi eventualnu grešku. Ovako mu je zbog prozivki, doduše opravdanih samopouzdanje nula. Lijepo od Čale što mu vjeruje al' ovako muči i njega i nas.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Conte je nasao pravu poziciju Oscaru ove sezone, zato Chelsea i dere onako. Istu poziciju bi trebao igrati i Rustem u FKS!skoroalen je napisao/la:Rustem je kod nas ekvivalent Oscara u Chelseaju. Očito da treneri u njemu vide nešta što mi ne vidimo. Mislim da njemu fali neka klasa u sredini, Cimi je stasao uz Jajala, Radovac uz Cimija, a Rustem nema sa sobom takvog igrača, vratilo bi se njemu samopouzdanje kad bi imao nekog da mu ispravi eventualnu grešku. Ovako mu je zbog prozivki, doduše opravdanih samopouzdanje nula. Lijepo od Čale što mu vjeruje al' ovako muči i njega i nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Plavac, otkad je to Costa klupa 
I zar se Rustemovic ne fura na Obi Mikela
I zar se Rustemovic ne fura na Obi Mikela
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Evolution87
- Kontakt:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
joker90 je napisao/la:Conte je nasao pravu poziciju Oscaru ove sezone, zato Chelsea i dere onako. Istu poziciju bi trebao igrati i Rustem u FKS!skoroalen je napisao/la:Rustem je kod nas ekvivalent Oscara u Chelseaju. Očito da treneri u njemu vide nešta što mi ne vidimo. Mislim da njemu fali neka klasa u sredini, Cimi je stasao uz Jajala, Radovac uz Cimija, a Rustem nema sa sobom takvog igrača, vratilo bi se njemu samopouzdanje kad bi imao nekog da mu ispravi eventualnu grešku. Ovako mu je zbog prozivki, doduše opravdanih samopouzdanje nula. Lijepo od Čale što mu vjeruje al' ovako muči i njega i nas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kakav on jedva ga se rijesilizlo87 je napisao/la:http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/sao ... omora/3549
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- saskend444
- Kontakt:
Divno!!!
iz Krupe se možeš prodati za 20-60 000 eura, iz Sarajeva za 200-300 000.Pantelija je napisao/la:PRODAJA preko FKS je pocela, comor itd ... tek cete da vidite
Svi igraći su toga svjesni, kao i njihovi menadjeri.
Uzmmio Ordagića, iz Slobodanke u klub u koji je Velkovki otisao za 300 000 oni pokušavaju ostvariti 60 000.
Poletarci kao ova individua, moraju da pišu molbu, da se razmatraju.
Niko iz BiH nemože otići za normalan iznos, iz seoskih klubova, samo iz Sarajeva i komšija se može postići dobar transfer.
Neka se malo trola, da imamo tema u ovoj pauzi.
- jurisicduska
- Kontakt:
Balić, Ćetković sigurno . Eventualno Anđa i Amer.aleksandar_veliki je napisao/la:Navodno ce biti par odlazaka, nista specijalno i krajem sedmice ili pocetkom iduce bi se moglo vise znati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Said nam otkriva da će, uz dobro apsolvirane pripreme, biti spreman za nastavak sezone, tačnije meč protiv Viteza, koji je na rasporedu u mjesecu martu iduće godine. Također, bivši igrač njemačkog Werdera i zagrebačkog Dinama ima mnogo samopouzdanja i optimistično očekuje povratak na travnjak Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase", te napominje da su predstojeće pripreme od krucijalne važnosti, a nije izostala ni priča o tituli, te Husejinović smatra da će FK Sarajevo na kraju tekuće sezone postati novi 'vladar' BH Telecom Premijer lige BiH.
-
belosevic28
- Kontakt:
Opet nebuloze o Saidu... Lik je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom, i tu sva prica zavrsava. Nazalost, ali povreda je takva... Hvala mu za sve, ali od njega vise nema nista.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sjajan video, svaka čast za Hareta. Mali je legenda, duša slatka.saskend444 je napisao/la:
Divno!!!
Najdraži igrači mu Rustem, Bekić i Radovac, interesenting choise. Šalu na stranu, mali je legenda.
Tu pade tvrdnja onog forumasa da su na ovom forumu djeca! Evo koga djeca vole, Rustema i Bekica..KenChoo je napisao/la:Sjajan video, svaka čast za Hareta. Mali je legenda, duša slatka.saskend444 je napisao/la:
Divno!!!
Najdraži igrači mu Rustem, Bekić i Radovac, interesenting choise. Šalu na stranu, mali je legenda.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- franklampard8
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Said nam otkriva da će, uz dobro apsolvirane pripreme, biti spreman za nastavak sezone, tačnije meč protiv Viteza, koji je na rasporedu u mjesecu martu iduće godine. Također, bivši igrač njemačkog Werdera i zagrebačkog Dinama ima mnogo samopouzdanja i optimistično očekuje povratak na travnjak Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase", te napominje da su predstojeće pripreme od krucijalne važnosti, a nije izostala ni priča o tituli, te Husejinović smatra da će FK Sarajevo na kraju tekuće sezone postati novi 'vladar' BH Telecom Premijer lige BiH.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Amin pa da bude i bolji nego prije...Bordomen je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Said nam otkriva da će, uz dobro apsolvirane pripreme, biti spreman za nastavak sezone, tačnije meč protiv Viteza, koji je na rasporedu u mjesecu martu iduće godine. Također, bivši igrač njemačkog Werdera i zagrebačkog Dinama ima mnogo samopouzdanja i optimistično očekuje povratak na travnjak Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase", te napominje da su predstojeće pripreme od krucijalne važnosti, a nije izostala ni priča o tituli, te Husejinović smatra da će FK Sarajevo na kraju tekuće sezone postati novi 'vladar' BH Telecom Premijer lige BiH.![]()
![]()
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.