Treba uzeti barem 2 moderatora (ako je to moguce) i polako ovaj pdf dovesti u red. Svako ima svojih nekih obaveza i ako jedan ne moze, drugi ce mozda moci biti ovdje.

Ponekad ce biti po 10-20 stranica na chatu da se procita i vidi jel bilo kakvih nereda, prepiranja i slicno. Treba citati svaku analizu i gledati jel ima spamanja i nepotrebnih gluposti pa da se moze reagirati.

Pokrenuti ponovo temu zajednicki listic sa ozbiljnim ljudima i redovno postavljati od 5 do 8,9,10 parova. Vikendom ima milion parova i mislim da se moze odabrati toliko dobrih parova (moze i vise sigurno ali ne treba pretjerivati s parovima).
Da u tjedan dana dvaput pogodimo zajednicki minimalne kvote 10, to bi bio pristojan plus. Na uloge od 10 kuna (2,5 KM) na tjedan dana to je 70 kuna ako se igra svaki dan, dva pogodena tiketa kvote 10 = 200 kn - 70 uloga = 130 plusa. Pristojno.
Cak i da u 10 dana dvaput pogodimo listic s tom kvotom opet smo plusu duplo u odnosu na uplatu. Kvota moze varirati malo manje ili malo vise, kao i ulog, to je nebitna stvar sada, cisto sam naveo primjere.
Ako je neki mrtav dan za kladionicu i losa ponuda lagano ga preskocimo i nema potreba da se forsira.

Obrisati sve nepotrebne teme (teme by ibro)

Vec ste rekli da bi se trebale pisati analize za predlozeni par. Onako kako smo se prije vodili na toj temi zajednickog listica da je obavezno napraviti neku analizu kad se predlozi par. Nije to nikakva mudrost. Ako igrate/predlazete neki par, napisete recenicu ili dvije zasto mislite da bi to trebalo biti tako, imate li kakve informacije o izostancima i slicno. Zaljepite po potrebi kakav screen medusobnih susreta, itd.

Svakog tko se ne drzi nekih osnovnih pravila i konstantno krsi iste, odmah opomenuti, a nastavi li i dalje po svom onda opaliti ban pa neka odmara.
Mislim da s nekim stvarima kao sto su ove iznad i jos puno njih, mozemo vratiti jos poneko poznato lice na forum i tako poboljsati kvalitetu na pdf. Vjerujem da iako decki nisu aktivni, da su jos uvijek tu negdje s nama