Koliko para toliko muzikeMARKObl je napisao/la:Teško je biti subjektivan kad je u pitanju voljeni klub,ali mislim da za lošu igru partizana treba kriviti i džileta ili nekoga ko je radio selekciju igrača.Nisu to baš toliko loši igrači da ne mogu pružiti više od ovoga sada što prikazuju.Hečer je opravdao epitet pojačanja,ostali ni blizu.
KK Partizan
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: KK Partizan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
samo jedno pitanje, onih 800 000 eura što je dule imao platu u zadnje tri godine, jesu li to bile stipendije44Bertans je napisao/la:Sistemskom.
Političkom, kako ti lakše.
Neuporedivo je.
Što se tiče vjerne publike, ona je prestala dolazit onog trenutka kada je Peković stao iza grupe huligana koji su napali normalne ljude u Pioniru. Do tada, A i uprkos tome, Partizan je najgledanija ekipa u takmičenju.
i što on poslje one kanonade po bertansu ne oprosti pare pa pokaže te časove ljubavi na djelu
iskreno meni je žao partizana, još mi je simpatičan jer u njemu igraju dva BiH reprezentativca, ali navijačima kao što si ti trebala bi jedna velika doza otrežnjenja i susreta sa realnošću i da vidite da su u partizan uložene velike pare, a da su največi demagozi itekako bili plaćeni
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ne, subjektivnost i patriotizam ostavljam onima koji sve drugo i drugačije gledaju kao loše.MARKObl je napisao/la:Teško je biti subjektivan kad je u pitanju voljeni klub,ali mislim da za lošu igru partizana treba kriviti i džileta ili nekoga ko je radio selekciju igrača.Nisu to baš toliko loši igrači da ne mogu pružiti više od ovoga sada što prikazuju.Hečer je opravdao epitet pojačanja,ostali ni blizu.
Govorimo o činjenicama.
Naravno da i Džikić snosi dio krivice. On nije želio ovakva pojačanja!
Ali one koje je on želio, nije mogao dovesti. Zašto? Zato što su željeli jake ugovore. Partizan to nije u stanju odraditi. Zato što je nekim igračima zabranjeno da potpišu za Partizan, iako su Grobari.
Zato što je košarkaškom klubu Partizan zabranjeno igranje takmičenja zvanog Evrokup! Zabranjeno.
Pa danas igramo ovu nazovi LŠ. Od koga je zabranjeno? Od državnog vrha. Prvi put u istoriji srpske košarke. Samo hipotetički, da je Partizan ušao u priču zvanu Evrokup. Istog momenta bi krenule tužbe i gašenje KKP.... Jeste bolno, jeste ružno i jeste činjenično.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Nermine cigane.nerminh74 je napisao/la:samo jedno pitanje, onih 800 000 eura što je dule imao platu u zadnje tri godine, jesu li to bile stipendije44Bertans je napisao/la:Sistemskom.
Političkom, kako ti lakše.
Neuporedivo je.
Što se tiče vjerne publike, ona je prestala dolazit onog trenutka kada je Peković stao iza grupe huligana koji su napali normalne ljude u Pioniru. Do tada, A i uprkos tome, Partizan je najgledanija ekipa u takmičenju.
i što on poslje one kanonade po bertansu ne oprosti pare pa pokaže te časove ljubavi na djelu
iskreno meni je žao partizana, još mi je simpatičan jer u njemu igraju dva BiH reprezentativca, ali navijačima kao što si ti trebala bi jedna velika doza otrežnjenja i susreta sa realnošću i da vidite da su u partizan uložene velike pare, a da su največi demagozi itekako bili plaćeni
Čemu relativizacija?
Da se ne ponavljam. Košarkaškom klubu je zabranjeno da igra takmičenje! Jedino takmičenje kroz koje bi možda mogao uraditi nešto da se povrati u život!
Spominješ mi stipendije. Vujošević je za domaće prilike ( a u jednom momentu i evropske) veliki trener. Njegova plata nije bila mala. Ali je praktično barem duplo godišnje donosio klubu zahvaljujući tranfserima.
Što se Davisa tiče, on je Partizanu oprostio dug, ali dobio odriješene ruke.
Slažem se da je nepotrebna ta priča o izdajniku.
Vujošević je sve samo ne demagog. Prije 4 godine je govorio šta će se desiti. I apsolutno sve se desilo.
Jesi li slučajno čuo u poslednje dvije decenije (sankcije i ratove ne računajmo) da je država svom klubu zabranila da nastupi u takmičenju za koje se na parketu izborio???
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Tehnicki, niti je Partizan obezbjedio EK na parketu, niti je drzava zabranila.
Meni je Vujosevic i njegova prica o aparthejdu iskreno bila zanimljiva, iako me na pocetku zivcirala. Ali i kontam navijace koji su se primili na to.. jer ja lakse misliti kako su svi protiv tebe, nego da je jednostavno doslo promjene u snagama klubova. Doduse, ne vjerujem da ce Partizan biti na onako niskim granama kao sto je bila Zvezda.. Zato ja uzivam u svakom minutu utakmice ovakve Zvezde, jer znam da nije Bogom dana i da ce kad tad (nadam se ne skoro) neko drugi uzimati trofeje koje je ona uzela u zadnje dvije-tri godine.
Meni je Vujosevic i njegova prica o aparthejdu iskreno bila zanimljiva, iako me na pocetku zivcirala. Ali i kontam navijace koji su se primili na to.. jer ja lakse misliti kako su svi protiv tebe, nego da je jednostavno doslo promjene u snagama klubova. Doduse, ne vjerujem da ce Partizan biti na onako niskim granama kao sto je bila Zvezda.. Zato ja uzivam u svakom minutu utakmice ovakve Zvezde, jer znam da nije Bogom dana i da ce kad tad (nadam se ne skoro) neko drugi uzimati trofeje koje je ona uzela u zadnje dvije-tri godine.
Tehnički? To neki novi metod analiziranja sportskih rezultata?
Država jeste zabranila, putem svojih marioneta u košarkaškom savezu. I nek je bude stid. Za vijek i vijekove. Jednima je oprostila 16 miliona, drugima zabranjuje da igraju takmičenje! Bruka i sramota!
Država jeste zabranila, putem svojih marioneta u košarkaškom savezu. I nek je bude stid. Za vijek i vijekove. Jednima je oprostila 16 miliona, drugima zabranjuje da igraju takmičenje! Bruka i sramota!
Pa ko je na terenu zasluzio plasman u EK, Mega ili Partizan? Ja koliko se sjecam Mega je bila u PO, a Partizan van njega.
Ono, znam da je pisanje uz vjetar kada kazem da je FIBA postavila ultimatum, a ne drzava. Ali ajde, kad vec pisem upis, da i to napisem.
Ono, znam da je pisanje uz vjetar kada kazem da je FIBA postavila ultimatum, a ne drzava. Ali ajde, kad vec pisem upis, da i to napisem.
Pa prema tome što je zaradila mega neka su nam zabranili?dscile je napisao/la:Pa ko je na terenu zasluzio plasman u EK, Mega ili Partizan? Ja koliko se sjecam Mega je bila u PO, a Partizan van njega.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne znam odakle ti to? Meni je od pocetka bilo retardirano da FIBA nema nista protiv da se igra EL, ali zato ako hoces u EK dobijas sankcije.
FIBA je seljacka organizacija koja pokusava silom postati neko i nesto u Evropi. Partizan je trebao bez obzira na prijetnje da ce biti suspendovan, igrati taj EK. Ne znam samo sta je bilo finansijski isplativije i da li je zbog toga odabrao LS, jer sam citao da su dobili neke evre direktno za ucestvovanje (150-200 hiljada evra?).
Bice zanimljivo vidjeti sta ce se dalje desavati u tom ratu izmedju Djordjija i fibe.. jer koliko vidim, opet se dizu tenzije.
FIBA je seljacka organizacija koja pokusava silom postati neko i nesto u Evropi. Partizan je trebao bez obzira na prijetnje da ce biti suspendovan, igrati taj EK. Ne znam samo sta je bilo finansijski isplativije i da li je zbog toga odabrao LS, jer sam citao da su dobili neke evre direktno za ucestvovanje (150-200 hiljada evra?).
Bice zanimljivo vidjeti sta ce se dalje desavati u tom ratu izmedju Djordjija i fibe.. jer koliko vidim, opet se dizu tenzije.
za prolazak prvog kruga nesto preko 100 000 sto pokriva putovanja, poslje sve vece sume, a poslje 1 kruga bice ovo zanimljivo takmicenje sa dobrim ekipamadscile je napisao/la:Ne znam odakle ti to? Meni je od pocetka bilo retardirano da FIBA nema nista protiv da se igra EL, ali zato ako hoces u EK dobijas sankcije.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
@nerminh74
Hvala na informaciji, ali nisam mislio na to.. Koliko se sjecam, pisalo se da ce KKP dobiti neke pare od KSS kao naknadu za to sto nece moci igrati u EK.
Hvala na informaciji, ali nisam mislio na to.. Koliko se sjecam, pisalo se da ce KKP dobiti neke pare od KSS kao naknadu za to sto nece moci igrati u EK.
Kakve veze ima gdje je Mega bila? Apsolutno nikakve, Partizan je sezonu završio na petom mjestu,koje je u tom trenutku garantovalo igranje Evrokupa. To što je Mega odustala od takmičenja apsolutno nije nikakav argument, već Miškova filozofija da ne igra.dscile je napisao/la:Pa ko je na terenu zasluzio plasman u EK, Mega ili Partizan? Ja koliko se sjecam Mega je bila u PO, a Partizan van njega.
Kakva crna FIBA. Da je postavljala ultimatume ne bi igrale Cedevita i Budućnost.... Država NIJE DOZVOLILA košarkaškom klubu Partizan, NAJVEĆEM KOŠARKAŠKOM IMENU u zemlji da igra EVROKUP.
Drugim riječima, Partizanu je naređeno da igra FIBA Evroligu. Zbog toga je Djilas na kraju i podnio ostavku, nije više mogao da ispunjava naređenja Ace i kompanjerosa.
Ugovor je potpisan tako da prvak ide u EL, a naredne tri ekipe u EK. Partizan je bio peti i stvarno ne vidim kakva je nauka reci da nije na parketu te sezone zasluzio EK. Zasluzila je Mega i ona je odustala, sto je otvorilo put Partizanu. Slicno kao i onda kada je Cibona bila u finalu ABA lige, a na kraju Zvezda igrala EL zbog njihovog odustajanja.
Sto se tice samog EK, nema tu ni Grckih klubova, iako su neki vec imali potpisane ugovore sa organizatorima. Nema ni Italijana, nema ni Poljaka. Npr. Aek je bio suspendovan od strane saveza, sve dok nisu odustali. E sad, da li i oni tamo imaju po jednog Vucica, to vec ne znam.
Ali da zavrsim sa onim sto sam vec pisao. FIBA je seljacka organizacija, Partizan je trebao ostati u EK... ali svejedno, sve sto napisem ce uci na jedno uvo, a izaci na drugo.. dok ce ostati u glavi Vucko, Covic, aparthejd i ostalo..
Sto se tice samog EK, nema tu ni Grckih klubova, iako su neki vec imali potpisane ugovore sa organizatorima. Nema ni Italijana, nema ni Poljaka. Npr. Aek je bio suspendovan od strane saveza, sve dok nisu odustali. E sad, da li i oni tamo imaju po jednog Vucica, to vec ne znam.
Ali da zavrsim sa onim sto sam vec pisao. FIBA je seljacka organizacija, Partizan je trebao ostati u EK... ali svejedno, sve sto napisem ce uci na jedno uvo, a izaci na drugo.. dok ce ostati u glavi Vucko, Covic, aparthejd i ostalo..
Jesi ti siguran u vezi tog ugovora prije početka prošle sezone?
I jeli javnost o tome bila upoznata septembra 2015-te?
Naravno da nisi, jer je sukob FIBA VS Evroliga uslovio da se tri verzije ugovora prave naknadno, praktično na samom kraju sezona. To ti govori i podatak koliko je klubova igralo Evrokup godinu ranije.
Tek tu dolazimo do slučaja Mega.
Partizan je dakle ispunio rezultatski uslov.
Država je naredila NE SMIJETE IGRATI TO TAKMIČENJE. I Partizan je to morao ispoštovati.
Ta priča dobija na težini tek poslije, kada su hrvatski, crnogorski i slovenački klubovi pristali igrati EC.... Spin je naravno svo vrijeme radio... da nam kaže kako bi Partizan mogao oštetiti srpsku košarkašku reprezentaciju....
Ja volim onu narednu, ničija nije do zore gorjela, ne bih volio da u budućnosti neko CZV učini ono što je SNS garnitura učinila Partizanu.
I jeli javnost o tome bila upoznata septembra 2015-te?
Naravno da nisi, jer je sukob FIBA VS Evroliga uslovio da se tri verzije ugovora prave naknadno, praktično na samom kraju sezona. To ti govori i podatak koliko je klubova igralo Evrokup godinu ranije.
Tek tu dolazimo do slučaja Mega.
Partizan je dakle ispunio rezultatski uslov.
Država je naredila NE SMIJETE IGRATI TO TAKMIČENJE. I Partizan je to morao ispoštovati.
Ta priča dobija na težini tek poslije, kada su hrvatski, crnogorski i slovenački klubovi pristali igrati EC.... Spin je naravno svo vrijeme radio... da nam kaže kako bi Partizan mogao oštetiti srpsku košarkašku reprezentaciju....
Ja volim onu narednu, ničija nije do zore gorjela, ne bih volio da u budućnosti neko CZV učini ono što je SNS garnitura učinila Partizanu.
Jesam siguran, jer ugovor nije potpisan prije pocetka sezone, nego nekada tamo oko februara.. Ne znam tacno mjesec, a ne da mi se guglati.
Sto se tice Zvezde, ona je bila u daleko vecim problemima i uz duzno postovanje svima, ne vjerujem da je puno ljudi sa druge strane brda tugovalo, vec je bilo "ku*va gasi se".
Sto se tice Zvezde, ona je bila u daleko vecim problemima i uz duzno postovanje svima, ne vjerujem da je puno ljudi sa druge strane brda tugovalo, vec je bilo "ku*va gasi se".
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa oni jadnici na f4 Evrolige u Pariz nosili i pokazivali upravo taj transparent qrva gasi se. Tegi naravno zumirao i prikazivao u svojoj emisiji.dscile je napisao/la:Sto se tice Zvezde, ona je bila u daleko vecim problemima i uz duzno postovanje svima, ne vjerujem da je puno ljudi sa druge strane brda tugovalo, vec je bilo "ku*va gasi se".
Nije dosta derbi, nije dosta jadranska i kls, pa se moralo ići do Pariza.
I još oni pominju kako ničija nije do zore... Jbm te živote
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne moraš guglati. Do kraja sezone u ABA takmičenju se nije znalo da li će ABA dati 3,4 ili 5 timova u Eurocupu. To je samo jedan detalj priče.dscile je napisao/la:Jesam siguran, jer ugovor nije potpisan prije pocetka sezone, nego nekada tamo oko februara.. Ne znam tacno mjesec, a ne da mi se guglati.
Država, preko KSS-e je zabranila KOŠARKAŠKOM KLUBU PARTIZAN da se takmiči u EVROKUPU. To, se NIKADA PRIJE nije desilo ni jednom sportskom kolektivu u Srbiji. Dakle DRŽAVA, ne FIBA ili Evroliga.
Ne znam zašto je nekima to teško priznati. Ili je DRŽAVA = ZVEZDA?!
Što se tiče KKCZ, bila je, zato što je pravila dugove bez pokrića, stavljala probleme pod tepih i na kraju joj je ta ista DRŽAVA oprostila dug od 16 miliona.
Partizanu ne moraju opraštati dugove, samo nek na puste da igramo takmičenje koje smo na terenu zaslužili, ništa više.
Kao sto rekoh, sta god da napisem, bice pisanje uz vjetar jer nista nece stici tamo gdje treba.
KSS je zabranio Partizanu. U Zvezdinom posrnucu nikakvu ulogu nije imala drzava. Svi srecni, miran san, diskusija zavrsena.
KSS je zabranio Partizanu. U Zvezdinom posrnucu nikakvu ulogu nije imala drzava. Svi srecni, miran san, diskusija zavrsena.
KSS je bio posrednik, naredbodavac je bila država. I to će ostati upisano sramnim slovima u istoriji srpskog sporta. To nikada niko nije uradio.
Što se Zvezdinog posrnuća tiče, ono je druga vrsta problematike. Ono što je sigurno, činjenično dokazano, država nije zabranjivala istoj da igra takmičenja od kojih može imati koristi.
Druga je stvar ona zabrana UEFA od prije par godina.
Što se Zvezdinog posrnuća tiče, ono je druga vrsta problematike. Ono što je sigurno, činjenično dokazano, država nije zabranjivala istoj da igra takmičenja od kojih može imati koristi.
Druga je stvar ona zabrana UEFA od prije par godina.
Lagana pobjeda ostvarena protiv Igosa.
Prvi dio sezone završen sa 10-3, što je, imajući sve u vidu, zadovoljavajuće.
Prvi dio sezone završen sa 10-3, što je, imajući sve u vidu, zadovoljavajuće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.