Utakmice klubova iz BiH na TV-u

daidza
Kontakt:

Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?

Post Postao/la daidza » 06 mar 2009, 10:42

escape je napisao/la:Ponavljam da ja nemam ništa protiv BiH, protiv BHT1 nego samo kažem da treba još puno puno da ovo liči na nešto.
ali i ovo je dobro kakvo je moglo biti.
Svaka cast BHT nadam se da ce od sljedece sezone probat 'organizirat' kombinirane prijenose (to bi bilo odlično) i još štošta. Samo tako dalje!
dabogda da vi ista gledate od tih prenosa svi nesto zagrizli a niko nejavlja da lokalni mocnici zele ukinuti BHT i FTV

nema para od reklama....nema vodstva tv kuca nema nista

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 06 mar 2009, 10:45

Mukiol je napisao/la:ti daidza si izgled ajedno obicno deriste koje pojma nema o fudbalu i o sportu, niko te netjera da gledas nasu ligu NEMORAS :shock: , istina je da liga nije zanimljiva ali je bitno da su krenuli prenosi, i ima dosta nas koji zelimo da gledamo svi mi gledamo evropski fudball i niko nije rekao da netreba prenositi evropske lige, ali treba prenositi i dobace da bi smo imali sto kvalitetniju ligu ... ;)
gledaj ti sta hoces......a malo oci umi sabahilde pa vidi sta neko napise
ja sam reagovo na neki post gdje neko napiso imo bht mogucnost zabrane ostalim tv-ima da prenose strane lige dok je domace prvenstvo.....ja imam digitalni satelit tako da se mene to netice......ja sam u prvom postu reko Celika cu uvjek otic i idem gledat na Bilino a za prenose me libo
Zadnja izmjena: Eagles, dana/u 06 mar 2009, 11:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Razlog: Vrijeđanje nije dopusteno!

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 06 mar 2009, 10:52

evo za ove optimiste sad gledam kvote na bwinu
......najjaci "kec" CELIK i to 1,40 ovo je ravno bajramu na bwinu sto se tice kvota za nasu ligu......a za optimiste samo da kazem da kvota na zrinjski 1,10 a na Sarajevo 11,00.....pa eto kad vec uzimate gore i zaradite koju marku u ovom crnom vaktu

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 06 mar 2009, 12:11

isplati se probati na celik i zrinjski staviti x , nesto mi tu smrdi da nema pobjeda domacina

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 06 mar 2009, 13:12

bh hrvat je napisao/la:isplati se probati na celik i zrinjski staviti x , nesto mi tu smrdi da nema pobjeda domacina
pa probaj.....al dabe bacas pare

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 mar 2009, 13:32

daidza je napisao/la:evo za ove optimiste sad gledam kvote na bwinu
......najjaci "kec" CELIK i to 1,40 ovo je ravno bajramu na bwinu sto se tice kvota za nasu ligu......a za optimiste samo da kazem da kvota na zrinjski 1,10 a na Sarajevo 11,00.....pa eto kad vec uzimate gore i zaradite koju marku u ovom crnom vaktu
Bila je i na travnik protiv sarajevo kvota 1,20 ako se ne varam pa ih mlatnu sarajevo kvota preko 5 bila ;) ,logicno da ce ti stranci staviti male kvote na domacine jbg znaju kakva je liga ha ya,da 80% domacni uzimaju,al sta znas nemora uvijek manja dobit :) ha ya stave i na barcu protiv espanjola 1.20 pa ih espanjol otrese :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 06 mar 2009, 15:31

Tema je Prenos utakmica Premijer lige ne kladionica !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 06 mar 2009, 15:48

Dobro je da je se krenulo s prenosima. Al sumnjam da ce ikad biti na nekom ozbiljnom nivou, daj Boze...
010 ISN'T JUST A CODE

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 06 mar 2009, 18:53

Kao sto sam "rekao" prije jedno 15-20 dana,da bi bilo dobro da se ponekad prenose i derbiji zacelja,evo i tekma Travnik-Posusje je to pokazala,3:2,znaci gledaoci su mogli da vide 5 golova,po svim izvjestajima,moj zakljucaj je da je bila dosta dobra tekma,fer i korektna,u takvim tekmama mislim da je jako bitno ponasanje domacina prema gostujucoj ekipi,isto vazi i za sve ostale tekme......prijenosi timova koji se bore za opstanak,izgleda da od toga nema nista u ovoj polusezoni(ne odgovara to ilji jer se Orasje bori za opstanak,kao sto ne odgovara ni Leotaru,Modrici itd itd),mozda u nekoj skorijoj buducnosti se to promjeni,ostaje da vidimo......izgleda da je BHT u velikim problemima,navodno glavonje iz parlamenta vrse opstrukciju i ne provode nekakvu reformu,mislim da je to reforma o javnom tv sektoru,pa se to sve negativno odrazava na poslovanje BHT,nadam se da zbog toga nece ispastati ovaj projekat "Derbi kola" i da ce istrajati u ovom projektu...........

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 mar 2009, 20:39

sutra se prenosi druga utakmica nadam se da ce biti dobra zrinjski-sarajevo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 mar 2009, 20:45

Eagles je napisao/la:Evo utakmica koje su bi po meni trebale bit berbiji kola:
18: Siroki-Zrinjski
19:Celik-Sloboda
20:Velez-Celik ali posto Velez nije potpiso prenose,necemo gledati,pa dvojba ostaje izmedju Sarajevo-Borac i Sloboda-Zrinjski
21:Zrinjski-Velez
22:Siroki-Sarajevo
23:Celik-Zeljo
24:Sloboda-Sarajevo ili Zeljo-Zrinjski
25:Siroki-Sloboda (stanje oba kluba na tabeli)
26:Slavija-Zrinjski
27:Zrinjski-Celik ili Borac-Zeljo
28:Zeljo-Sarajevo
29:Borac.Slavija ili Siroki-Zeljo
30:Slavija-Sarajevo ili Celik-Borac
Po meni dobar izbor...sto se tice prenosenja derbija zacelja to je skoro svaka utakmica ako se ne sastaju prvih 6 ekipa
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 07 mar 2009, 23:23

je li se zna koja je sledeca utakmica preko tv-a.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2009, 23:57

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 09 mar 2009, 22:46

koja je sljedeca utakmica na bht??
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 09 mar 2009, 23:11

najavili su Siroki-Zrinjski

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 09 mar 2009, 23:16

Po tabeli, kvaliteti ekipa a i spremnosti stadiona za nocnu utakmicu trebali bi da bude siroki - zrinjski. Da vidimo jednom najzad i mostarce na koljenima

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 09 mar 2009, 23:19

bh hrvat je napisao/la:Po tabeli, kvaliteti ekipa a i spremnosti stadiona za nocnu utakmicu trebali bi da bude siroki - zrinjski. Da vidimo jednom najzad i mostarce na koljenima
A tko ce ih to dobit?Lištica?Lištica zadnje 3 godine se ne moze uspoređivat sa HSK Zrinjskim...ima da okupiramo Lišticu a ekipa ce svoje odradit,jedino vas moze spasit nekakav dogovor jer se nase lopovske uprave ližu. :lol:
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 mar 2009, 23:21

ma siroki - zrinjski najrealnije
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 mar 2009, 23:41

antipolitika je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:Po tabeli, kvaliteti ekipa a i spremnosti stadiona za nocnu utakmicu trebali bi da bude siroki - zrinjski. Da vidimo jednom najzad i mostarce na koljenima
A tko ce ih to dobit?Lištica?Lištica zadnje 3 godine se ne moze uspoređivat sa HSK Zrinjskim...ima da okupiramo Lišticu a ekipa ce svoje odradit,jedino vas moze spasit nekakav dogovor jer se nase lopovske uprave ližu. :lol:
kak onemore..prosle sezone smo bili 2.a vi? :mrgreen:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 10 mar 2009, 00:00

Kevin malo zezancije ,inace zet mi je iz sirokog brijega pa ga ja s ovim Listica bockam kad god dodje debata o Sirokom i Zrinjskom,ma nek bolji pobjedi a to smo mi...samo da bude lijep dan bez kise i vjetra trebala bi Pecara biti odlicno popunjena ,malo ovih mostarskih prica sam pokupio po kavicama prica se da ce rekordan broj Ultras ici na gostovanje i staro i mlado ,a jbt ja cu najvjerovatnije sa zetom sjedit među obicnom rajom ako Zrinjski dobije uffff,onda moram se cuvat sirokobrijeskih pajda :lol: :lol: :lol:
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Hajdeee i 14 gostiju.