AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

koraj
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la koraj » 07 dec 2016, 21:48

Evo gaaa... Odgodjena prodaja do marta!!!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 dec 2016, 21:48

Mercato ce nam reci puno toga. Nadajmo se kvalitetnim pojacanjima.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 07 dec 2016, 21:55

Strootman neće biti u sastavu. Moglo bi biti svega :hmmmmm:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 dec 2016, 22:40

Ma nece biti nista, fasovat cemo i vozdra. :zzz: Nije katastrofa, meni je bitnija ona utakmica sa Atalantom koja igra odlicno, ali ne bi valjalo bodove gubiti na svom stadionu.

inace citam da romu na olimpiku nisu dobili 5 godina, a montela kao trener ih nikad nije dobio :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 07 dec 2016, 22:44

koraj je napisao/la:Evo gaaa... Odgodjena prodaja do marta!!!!!
Šok decenije :D Oh, well, how yes no :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 dec 2016, 22:50

Hoće li Bonaventura biti spreman? On jedini ima neku tehniku i kreaciju u svojim nogama za razliku od svih ostalih.

Mada to više vrijedi za protivnike koji se brane protiv nas kao npr Crotone, a protiv Rome ćemo se braniti mi, tako da nam trebaju brzi i eksplozivni igrači. Ako naša odbrana bude na nivou sigurno imamo šanse, njihova odbrana je baš šuplja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 dec 2016, 01:59

pa priča se da bi eto mogao biti spreman, ali bumo vidjeli za par dana :zzz:

znam već čitav scenario utakmice, oni kontrolišu igru i napadaju, a naši hudnici mogu do bodova jedino ako odbrana (ovo se posebno odnosi na ščilju i abatea) i napad budu na nivou, da iskoriste ono malo lopti naprijed što bude.
ali to važi samo ako jack bude igrao, bez njega su šanse mizerne iskreno.

elem nejse...

The Chinese deposit received by Fininvest could be used on the mercato. The targets are Badelj and Papu Gomez. [CorSport]
:njanjanja: :njanjanja:

zanemarimo ovaj dio o igračima koje hoće, drago mi je što se konačno pojavila ova informacija da će se te pare moći koristiti za transfere :njanjanja:

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 dec 2016, 02:36

Ne znam šta je kod njih sa Salahom, da li će biti spreman za ponedjeljak...

Strootman ne igra, Florenzi i Paredes povrijeđeni, plus još eventualno Salah, nije ni kod njih baš bajna situacija.

Opet će im u veznom redu igrati Gerson koji me nešto i ne oduševljava, bekovi Peres i Emerson defanzivno nisu ništa bolji od Abatea i Šiljkana. Sasvim je realno da ćemo imati svoje prilike na meču, imala ih je svaka ekipa protiv koje je Roma igrala samo nam realizacija mora biti na nivou, a preduslov za sve je svakako naša odbrana, džaba i da im zabijemo dva gola ako primimo četiri...

Uglavnom ako naši kojim slučajem uspiju zaustaviti Perottija i Radju da se razmašu naše šanse će rasti kako meč bude odmicao.

Džeko jeste u odličnoj formi al' u principu ako ga zatvoriš one koji ga hrane loptama onda si zatvorio i njega, mada će nam vjerovatno praviti neke sporadične probleme u skoku i duelima protiv Palette i Romangolija, mada jedva čekam te duele da vidimo na kakvom su nivou ova naša dvojica jer Edin je jedan od najboljih skok i duel napadača na svijetu.

I jelde, pobjednik Superkupa ne osigurava automatski EL?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 dec 2016, 03:58

Jok, Salaha nema. Pa eto, jedino su on i Strootman kao neki udarac za njih, ovi ostali su promjenjiva kategorija mada su i bez ove dvojice jači od nas. :zzz:

mislim da bi oni mogli krenuti sa 343, to može biti yebenije po nas jer im je odbrana kiksara, ali ovako sa 5 igrača nazad plus rađa i ddr, teško bome da se šta bude moglo naprijed bez bonaventure.

ma vidi, oni su najefikasnija ekipa u ligi, prave dosta šansi tako da ćemo ga sigurno primiti od nekoga, vjerovatno i više od jednog komada :mrgreen: mi možemo do bodova jedino ako paleta i romagnoli budu na nivou, ali bojim se da će to biti njih dvojica vs čitava roma jer od ostatka tima ne očekujem ništa, što te odmah stavlja u podređeni položaj.

ne znam ba šta smo se ovoliko raspisali oko cigana, ni oko juventusa i intera nismo ovoliko pisali :mrgreen: meni je ovo baš nebitna utakmica, super ako odneseš koji bod, ako ne opet super, nije kraj svijeta.
druga stvar kad protiv njih budemo igrali na san siru, ali na olimpiku, bezveze.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 dec 2016, 12:20

Kako sto smo se raspisali,bitna tekma ako nr izgubimo iduce kolo bi mogli na drugo mjesto jer oni idu juventusu,a ako ih jos i dobijemo za dva kola bi mogli imati finu bodovnu prednost u odnosu na drugoplasiranog prije zimske pauze ;)

I neko je gore pitao za pobjednika super kupa,to je utakmica za prestiz i za marketing :)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 dec 2016, 13:16

Ma i Florenzi im je bitan igrač al' dobro njega nema već mjesec dana haman.

Roma igra efikasno i ofanzivno ja se slažem, što je sasvim sigurno dovoljno za jedno od prva tri mjesta u Italiji al' s vremena na vrijeme se dese neke tvrđe utakmice, kao što je bila ona protiv Lazija gdje oni i nisu baš igrali nešto spektakularno, čak je po meni Lazio imao možda i više od igre al' ih je Roma dva puta "presjekla" sa dva gola iz ničega što bi se reklo.

A derbi je izgledao tako baš radi jakih i kompaktnih sredina na obje strane, što ti kažeš džaba da Paletta i Romangoli dobiju supermoći kada će ostati na vjetrometini, jer mi praktično nemamo sredinu terenu. Još ako Bonaventure ne bude neće valjati nikako, Kuco je sjebao i nas i sebe al' eto šta ćeš sad.

Loca može odigrati dobro prema nazad, siguran sam u to al' džaba kad će pored njega igrati Pašalić i Sosa, ovaj prvi nekako kao da se još nije opustio a uvjeren sam da ima šta pokazati, a Sosu ne bih ni komentarisao, radije ću gledati Polija.

But Roup nismo se sjetili da li je veliki dečko od 20 mln, Andrea Bertolacci, spreman za igru u ponedjeljak? :cool:

@ronaldo

Hvala na odgovoru, tako sam i mislio :D

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 08 dec 2016, 14:35

Bona, Mati i Bertolacci su spremni za derbi, a Bonaventura sigurno starta :ljepota:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 dec 2016, 14:42

Ja bi ovako startovao:
Gigio
Abate, Paletta, Rom, Antonelli
Poli, Loca, Pasha
Suso, Lapagol, Jack

U drugom poluvremenu, zavisno od rezultata, možda Jacka povući u vezu a ubaciti Nianga da proba iskoristiti brzinu (ako ništa drugo) kada oni već budu umorni.
Al ubjedjen sam da će Niang startat a Jack ako počne Montela će ga staviti u vezu.
Il Club più titolato al mondo!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 dec 2016, 14:52

Budimo ozbiljni, bez Nianga je nemoguće zamisliti prvu postavu Milanu, a o igri da ne govorim :kafa:

Mamba će praviti budalama nejač iz Romine odbrane :cool:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 dec 2016, 15:00

:bih:
Dosije X u Milanu, vanzemaljci uplatili još 100.000.000: Besni Galijani hoće pojačanja “made in Italy” bez Kineza

pre 5 sati | ****.com
Farsa se nastavlja, prodaja kluba odložena za mart, a niko ne zna ko su ljudi kupuju Milan. Beli Pogba i Novi Bonući su plan Adrijana Galijanija koji je ljut zbog mešanja Kineza u zimsku fudbalsku pijacu

Veličina slova A A A

Niko ne zna ko su ljudi koji pokušavaju da preuzmu Milan od Nberluskonija

Priča oko Milanovih novih vlasnika iz Kine polako počinje da liči na farsu kao kada se čekalo da klub preuzme tajlandski biznismen Bi Taječobol pre godinu i po dana. Tada se završilo kao dimna zavesa i šarena laža za besne navijače koji su zahtevali da Berluskoni zavuče ruku u džep ili da proda klub. Sada je prodaja Milana je opet odložena.

Berluskonijev konglomerat Fininvest u čijem sastavu su sve kompanije italijanskog milijardera, pa i njegovo fudbalsko mezimče Milan, juče je je izdala zvanično saopštenje u kojem obaveštava javnost da je prodaja kluba Kinezima prolongirana za 3. mart naredne godine. Podsetimo, kineska Sino grupa sastavljena od nekolicine kineskih biznismena je trebalo još proplog leta da kupi Milan od Berluskonija, ali je primopredaja odložena za jesen.

Kinezi su tada uplatili depozit od 100.000.000 evra uz najavu da će klub preći u njihovo vlasništvo krajem novembra i da će Berluskoni ostati počasni predsednik, ali da će svi ostali čelnici uključujući i Galijanija biti zamenjeni novim rukovodećim aparatom predvođenim direktorima Fasonoem i Mirabelijem. Kako se to nije desilo ni u novembru, najavljeno je da će Sino grupa preuzeti Milan početkom decembra. Ali sada je i taj rok pomeren za proleće naredne godine.

U međuvremenu se situacija promenila i Milan više nije onako očajan kao prošlog leta kada nije imao pare za pojačanja, a ništa nije nagoveštavalo uspešniju sezonu od prethodne tri koje su bile očajne. Montela je sjajno startovao na klupi Rosonera i sklopio jako talentovan tim koji beleži odlične rezultate i kojem cena raste iz meča u meč, a Milan je na dobrom putu da se vrati u Ligu šampiona što bi promenilo krvnu sliku klupskih finansija. U tom slučaju bi i Berluskoni mogao opet da razimsli o prodaji kluba, a svakako bi mogao da izdiktira nove uslove, povoljnije po njega i skuplje po Kineze.

U Italiji vlada i sve veća zabrinustost oko imidža Sino grupe. Niko ne zna ko su ti ljudi. Italijanska Gazeta delo Sport je slala reportera u Peking da otkrije nešto više o Li Jonghongu, misterioznom čoveku koji vuče konce iza grupe biznismena Sino grupe. Tada je otkriveno da za razliku od Suninga (novog vlasnika Intera) kojeg svi poznaju, preduzeće Sino-Jurop Sports ne poznaje niko. Novinar Gazete je otišao u sedište te firme i otkrio da se radi o jednoj kancelariji (praktično sobi) u ogromnom oblakoderu u kojoj niko ne odgovara, ni na telefon ni na interfon ni na kucanje. U fondu Sino-Jurop se nalaze brojni mali investitori ali novinar Gazete nije uspeo da pronađe tragove investitora koji bi mogli direktno da budu povezani sa centralnom vlašću u Pekingu.

Potom se javio i Marčelo Lipi koji godinama radi u Kini poznaje najmoćnije ljude u toj zemlji sa rečima da nije uspeo da sazna ništa oko budućih vlasnika Milana i da te ljude niko ne poznaje. Oglasio se i Nemac Johen Leš koji radi za moćnu marketinšku MP & Silva koja prodaje u Kini TV prava za italijansku Seriju A.
“Kineske grupe koje ualze u evropski fudbal su veoma ozbiljne. Uključujući i Interove vlasnike Suning. Ali za Sino Jurop Sports nikada nisam čuo. Ni za Li Jonghonga”, rekao je Nemac sa dobrim vezama u Kini.

Zato na Apeninima raste zabrnitust zbog budućnosti jednog od najvećih klubova jer niko ne želi Milan u rukama sumnjivih tipova iz Kine.

Prema najnovijem sporazumu Fininvesta i Sino grupe o prolongiranju prodaje za mart, dogovoreno je i da budući vlasnici moraju da budu konsultovani oko poteza u januarskom prelaznom roku. To je razbesnelo Adrijana Galijanija koji želi samostalno da vodi zimsku pijacu bez mešanja Kineza.

Uprkos tome što neće dobiti veliki novac za pojačanja (kao ni prošlog leta), Galijani ima planove i ideje koje se kose sa potezima koje bi vukli Kinezi. On hoće da nastavi sa politikom dovođenja mladih i talentovanih italijanskih fudbalera, dok bi Kinezi da dovode zvučna pojačanja poput Fabregasa ili Kazorle.

Galijani je kao glavne želje označio Atalantine mlade reprezentativce Roberta Galjardinija i Matiju Kaldaru koji su eksplodirali ove sezone. Beli Pogba i Novi Bonući kako su već etiketirani Galjardini i Kaldara u medijima su meta i ostalih velikih italijanskih klubova, zbog čega Galijani želi da požuri. Njegov plan je da u u januaru proda Karlosa Baku i da za te pare dovede Atalantin tandem. Ali problem je što Juve, Napoli i Roma takođe žele ove fudbalere i on nema mnogo vremena. Galijani je već uspostavio kontakte sa Atalantinim rukovodstvom sa kojim je u dobrim odnosima i želi što pre da završi posao, ali Kinezi mu remete planove jer ne daju zeleno svetlo za prodaju Bake.

Jedna od opcija je i Stevan Jovetić koji je u teškoj situaciji u Interu. Milanov trener Montela ga obožava, Galijani je takođe ranije želeo da ga dovede, ali Suning ne želi da daje popuste i pojačave direktne rivale. Zato je realnija opcija da Milan pozajmi Simonea Zazu kojeg će Vest Hem uskoro otkupiti od Juventusa. Čeka se i Milan Badelj iz Fiorentine koji je takođe velika želja trenera Montele.

Deo novca za pojačanja bi trebalo da bude obezbeđen i od prodaja Luiz Adrijana, Honde, Vanhionija…

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 08 dec 2016, 16:44

Niang zna bijesnuti i to baš u ovakvim utakmicama, može on bit dosta koristan. Mada Jack trpi igranje na poziciji koja mu manje leži. Montela će ne sumnjam motivisati igrače, tako da uz ozbiljan pristup možemo ugrozit Romu na Olimpicu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 08 dec 2016, 19:58

rope11 je napisao/la:Ma nece biti nista, fasovat cemo i vozdra. :zzz: Nije katastrofa, meni je bitnija ona utakmica sa Atalantom koja igra odlicno, ali ne bi valjalo bodove gubiti na svom stadionu.

inace citam da romu na olimpiku nisu dobili 5 godina, a montela kao trener ih nikad nije dobio :mrgreen:
Montela je Romin spijun :lol:
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 09 dec 2016, 08:28

Polija ne stavljajte u prvi tim ni u sali. Bona mora u sredini.
Nadam se da ce suso biti na visini zadatka.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 dec 2016, 10:12

Bez obzira koliko svi, pa i ja, ne gotivili Polija, budući da nema Kuce mislim da bi on bio dobro rješenje protiv Rome.

Evenutalna prodaja Adriana će "otključati" mercato :facepalm: :facepalm: :facepalm:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 dec 2016, 14:06

Strootoman će igrati protiv Milana, ukinutau suspenzija cc

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []