Prvo ne mozemo jedni drugima suditi ko je navijac, vjernik, covjek, necovjek i sl., sve to je moj stav i moje misljenje i kao takvog imate da ga uvazite svidjelo se to vama ili neamar92 je napisao/la:Prizeljkivao si poraze Zelje, zatim i ne dobivanje dozvole, priznao da ne ides na utakmice a da ne zelis izdvojiti 20 km za clansku, a sada "prijetis" inspekcijama. Bez ikakve zle krvi, ali po cemu si ti to navijac Zelje? Neprijatelja uvijek ima i bit ce, ali koliko sam shvatio ovo je tema za fanove Zelje, a ostali bi trebali pisati na drugim temama.Hrasno1921 je napisao/la:Posto su sada dobili dozvolu, trebaju inspkecije uci u klub i vidjeti od kojih para ce se to graditi istocna tribina, jer ako ce od kriminalnih para i para od ratne privatizacije ala megamix kako je osnovan onda bolje nikako ni da je pocinju graditi.
Online se svakoj inspekciji moze obratiti i prijaviti, bas kao i federalnoj upravi policije ili drzavnoj agenciji za istrage i zastitu, treba ih opet sada malo pritisnuti i malo jacu harangu pokrenutim, jer nemaju na sta da kukaju, dosad su kmecali oko dozvola sada nemaju za sta.
Opet ponavljam, nemam nista protiv tebe ali stvarno pretjerujes sa tim stavom protiv ove uprave. Nije ni bitno jel rade dobro ili ne, ti ovim stvarima zelis zlo Zelji i nama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svakako da zelim zlo, svo zlo ovog svijeta, bolesti i kuge i sve najgore ali rukovodtsvu kluba, ta etiketiranja isto vam ne stoje ...
PS.Ne dozvolite da trolate temu i istu pretvorite u licni obracun samnom