od mene to za veceras, sretno.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
12-13 ht 27-28 ftzgmiky je napisao/la:rukomet ep djevojčice
Češka-Crna Gora / Crna Gora 1.pol. 11.5 više 1.70, 24.5 više Crna Gora 1.85
SlevinKelevra je napisao/la:Bayer- Monaco odg
Tottenham- CSKA 2p2+
Real Madrid- Dortmund 1/odg
Legia- Sporting 2
Juventus- Dinamo(+2) 1
Porto- Leicester odg
Lyon- Sevilla pik 2
Koef.: 180
SlevinKelevra je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Bayer- Monaco odg
Tottenham- CSKA 2p2+
Legia- Sporting 2
Juventus- Dinamo(+2) 1
Porto- Leicester odg
Lyon- Sevilla pik 2
E ovo je rec znanje. U suprotnoj varijanti, pogodio si vjerovatno jako veliku ukupnu kvotu ovog tiketa.SlevinKelevra je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Bayer- Monaco odg
Tottenham- CSKA 2p2+
Legia- Sporting 2
Juventus- Dinamo(+2) 1
Porto- Leicester odg
Lyon- Sevilla pik 2
risingforce je napisao/la:J.Randle 11,5 vise
-Nema Blacka, ide na Andersona koji je truba u odbrani..ocekujem puno poena na utakmici i vecinu ponudjenih igraca u overu..Randle bi trebao igrati 32+ minuta
D.Williams 12,5 vise
-Barea i Curry su OUT i veceras, znaci 35+ minuta za Derona..proslu je imao los sut iz igre al je opet dao 15 pts
E.Gordon 15,5 vise
-u strasnoj formi, a Lakersi su idealan protivnik za njega..vec 5 utakmica je u debelom overu..u prosjeku 22 poena po mecu
Yebem te Ibaka u guzicu...nikadnedobijam je napisao/la:
Drug @civa objasnio dragica, dok je @risingforce objasnio randla.Ibaku sam uzeo sinoc i izjebo me, veceras ce prebaciti imam osjecaj.
risingforce je napisao/la:risingforce je napisao/la:J.Randle 11,5 vise
-Nema Blacka, ide na Andersona koji je truba u odbrani..ocekujem puno poena na utakmici i vecinu ponudjenih igraca u overu..Randle bi trebao igrati 32+ minuta
D.Williams 12,5 vise
-Barea i Curry su OUT i veceras, znaci 35+ minuta za Derona..proslu je imao los sut iz igre al je opet dao 15 pts
E.Gordon 15,5 vise
-u strasnoj formi, a Lakersi su idealan protivnik za njega..vec 5 utakmica je u debelom overu..u prosjeku 22 poena po mecu
pored ove tri sto sam ranije postavio, dodao bih jos
K.Thompson 22,5 vise
-prije 2 noci 60 poena za 29 minuta Pacersima.. Clipperse tj Reddicka redovno puni..U pripremnoj im je dao 30 pts za 20 minuta..
prosle sezone u 4 medjusobne utakmice redom: 16, 25,32,32..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.