moguce je da nisu neki dobri drugovi i da se desilo nekad nesto u proslosti u repki da su stali na suprotne strane, cim je lulic izjavio da nisu pricali ni prije ni poslije utakmice. Meni tu nesto malo smrdi. Vjerovatno su ono na cao za cao i to je to pa ni dzeko nece previse da se petlja i brani ga.Beko je napisao/la:Kad ce se Dzeko osvrnuti na Lulićevu izjavu? Nije lahka situacija, a mislim da bi trebo stati u bran Senčiju.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Taman posla sad treba Džeko izjave podrške Luliću. Pa sjećate se nedavno kad je Pjanić rekao u fazonu "kad smo već izgubili kup, bolje je da je Lulić dao gol". Romini navijači par dana su ga jako glasno prozivali.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Goalgetter
- Kontakt:
A sto bi se Dzeko trebao izjasniti? On nema nista sa tom pricom, i nije lud da ovdje jos dodatno kakve tenzije dize.
Nekad se ovdje moglo pročitati da je Mandžukić bolji od babuke

@Goalgetter Fazon je sto ima kerova sa spremnim postovima bilo da stane na stranu Lulica, bilo na stranu Rudigera. Ovako dok suti ne odgovara. 
Jel' ga poveo na vecerasnje gostovanje?
U svakom slucaju vjerujem i nadam se da nece igrati ni minute te da ce ga cuvati za Milan i Juve.
U svakom slucaju vjerujem i nadam se da nece igrati ni minute te da ce ga cuvati za Milan i Juve.
Nisam zato da se igrac cuva. Dzeko treba da igra i da ima kontinuitet, koji je mnogo vazniji od nekog cuvanja. Obicno igraci nakon takvih pauza ne pruze nikakvu igru.
Samo nek igra.
Samo nek igra.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- JavierBosnia
- Kontakt:
Poveo je naravno, po meni trebaju početi i on i Totti, pa nek igra, od odmaranja nema nista, nisu to neke zahtjevne utakmice. On je spreman igrati jos utakmicu, nema potrebe da odmarahurem je napisao/la:Jel' ga poveo na vecerasnje gostovanje?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bezveze sto ce opet igrati 90 minuta u nebitnoj utakmici, covjek zadnjih par utakmica jedva trci u drugom poluvremenu... 
nije on vise mladic da moze izdrzati tolike napore citavu sezonu, treba ga se odmoriti onda kada za to ima prilike jer ih nece imati u narednom periodu kad krece jos tezi dio sezone.
nije on vise mladic da moze izdrzati tolike napore citavu sezonu, treba ga se odmoriti onda kada za to ima prilike jer ih nece imati u narednom periodu kad krece jos tezi dio sezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mogla bi biti itekako zahtjevna utakmica pogotovo ako Austria povede u Ceskoj, tada Astra mora igrati svim silama na pobjedu tako da Edinu ne bi nimalo bilo lahko protiv nabrijanih stopera...hem se dzaba moze umoriti u nebitnoj utakmici za njih, hem moze ne daj Boze dobiti kakav bespotreban udarac.JavierBosnia je napisao/la:Poveo je naravno, po meni trebaju početi i on i Totti, pa nek igra, od odmaranja nema nista, nisu to neke zahtjevne utakmice. On je spreman igrati jos utakmicu, nema potrebe da odmarahurem je napisao/la:Jel' ga poveo na vecerasnje gostovanje?
Nejse, ja bih volio da ga postedi, mada i ako ga uvede u igru nije strasno jer protiv Milana igraju tek u ponedjeljak.
- Goalgetter
- Kontakt:
Na klupi danas.

- Goalgetter
- Kontakt:
Sreca pa ne igra na ovom sranju od tekme danas. Postedio se bezveznog umora.
I evo gaGoalgetter je napisao/la:Sreca pa ne igra na ovom sranju od tekme danas. Postedio se bezveznog umora.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- Goalgetter
- Kontakt:
Neka 20 minuta, da se ne ohladi skrojz. Dosta da zabije jedanManuel je napisao/la:I evo gaGoalgetter je napisao/la:Sreca pa ne igra na ovom sranju od tekme danas. Postedio se bezveznog umora.
Na ovoj tekmi ako bude imao sut ja zadovoljanGoalgetter je napisao/la:Neka 20 minuta, da se ne ohladi skrojz. Dosta da zabije jedanManuel je napisao/la:I evo gaGoalgetter je napisao/la:Sreca pa ne igra na ovom sranju od tekme danas. Postedio se bezveznog umora.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Dugo nisam vidio smotanijeg igrača od Iturbea, nisu ga slučajno i iz Bouremoutha šutnuli, mislim da je Višča za njega igračina.
vozdra drugari. jeste mi dobri.
ajde ako vam nije mrsko, bacite valjan link za romu.
imam osecaj da ce dzeko uci malo i izdominirati stadionom.
ajde ako vam nije mrsko, bacite valjan link za romu.
imam osecaj da ce dzeko uci malo i izdominirati stadionom.
- provokatorII
- Kontakt:
To ti je tip Olica. Zahvalan kad treba opstruirat igru protivnika, ponekad mu se zalomi kakav dobar potez. Sve u svemu, za klupe dusu dao, zlu ne trebalo. Ali samo kad su sve druge opcije ispucane.Sheyi je napisao/la:Dugo nisam vidio smotanijeg igrača od Iturbea, nisu ga slučajno i iz Bouremoutha šutnuli, mislim da je Višča za njega igračina.
Pod hitno bjezat iz Rome jer neces nista osvojit pored Juventusa u evropi mozda medju prvih 16 ili 8 i to je to inace fataj se noge u januaru jer sa njima nema hajra mozes bit i najbolji strjelac ali ucinak konacni 3-4 mjesto polufinale kupa i osmina finale evrope mislim da im je to domet sad su bez Salaha i to ce uticat puno na njegovu igru.Prognoziram do kraja prve polusezone svega jos 2-3 pogodka Dzeke neznam sto ali imam suhu da je bio to onaj trzaj sto on moze krenulo ga ali nece dugo zivi bili pa vidjeli zato januar bjezana Engleska ili Njemacka.
A u koji klub u Njemackoj ili Engleskoj pa da osvoji tamo nesto sa njima? Neka igra u Romi ako mu odgovara, mozda koji kup uhvati I dosta. Zna on bolje od nas sta moze I koliko moze, a ne bi isao u Romu da je imao bolju opciju. Barem igra redovno I dobro nam dodje to za reprezentaciju, to je barem moje misljenje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: Catalunya1, DanijelTZ, denza, HariTz i 20 gostiju.