PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Hrasno1921
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 dec 2016, 12:11

joker90 je napisao/la:Koliko dugo mu prijete vec, mora da je Hrasno ko Conor Mcgregor! :lol:
Nisam u toku, primjenjivao sam sinoc novu taktiku na nasoj temi, poznata izraelska taktika hat ban sipur ili ti na nasem "verbalno satjerivanje i ugnjetavanje konkurenta u virtualnom svijetu", tako da sam bio zauzet ai poslije sam gledao Mucke na RTRS-u

Pa mozes i u pp. da mi kazes sta je druzina pere kvrzice sada izmislila, nakon toga da sam opcinski sluzbenik, Koldzin covjek, clan sportskog drustva, da sam novinar J.L., uposlenik ovog portala, da sam pitar, violina licno, ili da su me ganjali po Grbavici a ja kao bjezao red bi bio na nesto novo :D
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 dec 2016, 12:26

Bolje Assad kotira kod Amera nego ti kod svojih :lol: :lol: :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

DZGZS
Kontakt:

Post Postao/la DZGZS » 08 dec 2016, 12:34

Nije on nas, on je samo uposlenik sportskog društva, i violin potrčko koji izvršava njegove zapovijedi pljuvanja po fudbalskom klubu.... Violina zna da mu je uskoro odsviralo kad se obnazi koje i koliko uzimao od fudbalskog kluba... pa na sve načine pokusava osporiti čelnike fudbalskog kluba... ali neće moci.... izvještaji ce se usvojiti kao i finansijske revizije koje su provedene i koje ce biti proslijedjene SIPI.... prdekana mu ne gine....
Pokušao hudnik da ponisti odluku o dodjeljivanju dozvole za gradnju ali nisam nije bio svjestan da je i on ucestvovao tako sto se potpisao.... i odmah odustao jer bi dobio tužbu koja se i u nasem bijednom pravosudju zavrsava za 10 tak dana....

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 08 dec 2016, 12:58

cuj violina uzimao od fk zeljkana :facepalm: a covjek im dao vise nego svi poslijeratni sponzori zajedno

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 dec 2016, 13:06

Sta ce mazlumi, mogu medju vrsnjacima na tribini izigravati macore, kuce i mace za nesto vece ipak trebaju m*** i poledjina ...
Zao mi samo tog covjeka kojeg prozivaju non stop a jadnik ni kriv ni duzan moze nahebati, polupismeni seljak koji je mnogo valjao klubu da se ne lazemo odmah, sve u svemu druga strana od samog starta udara na pogresnog "neprijatelja" ne valja im taktika, nacin "ratovanja" pa sve ostalo ...

Jednostavno niti znaju, niti umiju niti smiju ...
1921'

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 dec 2016, 13:17

Hrasno se ne uklapa u način razmišljanja, religiju i način života. Evoluirao :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 08 dec 2016, 13:18

Hrasno1921 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Koliko dugo mu prijete vec, mora da je Hrasno ko Conor Mcgregor! :lol:
Nisam u toku, primjenjivao sam sinoc novu taktiku na nasoj temi, poznata izraelska taktika hat ban sipur ili ti na nasem "verbalno satjerivanje i ugnjetavanje konkurenta u virtualnom svijetu", tako da sam bio zauzet ai poslije sam gledao Mucke na RTRS-u

Pa mozes i u pp. da mi kazes sta je druzina pere kvrzice sada izmislila, nakon toga da sam opcinski sluzbenik, Koldzin covjek, clan sportskog drustva, da sam novinar J.L., uposlenik ovog portala, da sam pitar, violina licno, ili da su me ganjali po Grbavici a ja kao bjezao red bi bio na nesto novo :D
http://www.gifwave.com/media/462330_rev ... r-fudd.gif
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 dec 2016, 13:19

ferreira je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Vrlo je izvjesno da ce Zeljeznicar pojacati ovaj igrac:
http://www.transfermarkt.com/igor-jelic ... eler/85105
Dobro skontali smo, hoces na svakoj temi na forumu napisat ? :roll:
Ko ti drma kavez, sta je reci :o Ili si nervozan jer ocekujete Delaca i Stojceva a dolaze Jelic, Tipuric, Lekovic... :urnebes:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 08 dec 2016, 13:21

Njemac a insajder

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 dec 2016, 13:22

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:

http://www.gifwave.com/media/462330_rev ... r-fudd.gif
Pokusajte sa necim drugim osim sa prijetnjama, sest mjeseci furate istu pricu na kraju krajeva na isti nacin su se pokusali obracunati sa Violinom koji je huliganima, kriminalcima i narkomanima rekao i gdje da dodju, a umjesto njega balavce sa Ilidze docekala je PU.Ilidza, pa ih povaljase ko bekane ...
1921'

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 dec 2016, 13:31

kontinen je napisao/la:Njemac a insajder
1. Kaze se Nijemac.
2. Nisam Nijemac.
3. Bolje svrsavajte na postove Neandertalca nego na dolaske Stojceva, Delaca, Stilica, jer ne mozete dovesti ni Vukotica, Kostica, Krpica, realnost su vam Tipuric, Lekovic, Jelic...
4. Nisam insajder nego covjek koji voli svoj posao pa mi nije mrsko istrazivati a ne pisati kojekakve gluposti.

Zivio nam megaMiske :arrow:

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 08 dec 2016, 13:32

Živio

njemacInsajder

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 dec 2016, 13:35

kontinen je napisao/la:Živio

njemacInsajder
Najteze je sirovini objasniti da je sekundarna :shock:

Uzdravlje !

DZGZS
Kontakt:

Post Postao/la DZGZS » 08 dec 2016, 13:40

Zeljo ne moze dovesti igrace, ali svakog koga Sarajevo pokusa dovesti Zeljo ce ga uzeti, naravno ako je odgovarajući profil... zna se gdje je vise para, uprkos stranom kosookom kozoje.bu i zna se u Sarajevu ko namjesta antenu, a ko govori: Dobra.... odnosno ko je veci i trofejniji klub....

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 08 dec 2016, 13:40

Osttribine je napisao/la:
carapa je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:I kakve veze ima Memo sem sto je navijac FK Sarajevo, dok ovaj vas Seki godinama vedri i oblaci u vasem klubu, to vi najbolje znate :D
Vi u Sarajevu ste tacno bolesni.
Valjda vas ti nedostatci vode, hrane i zraka cine takvima.
Zezas ljude za Sekija koji je pucao po njima i sve se moglo nesretno zavrsiti, hvala Bogu pa se zavrsilo bez ubistva ili ranjavanja nekoga.
Da sa druge strane dodje ista slicno ovdje bi plakali kao kakve pi.zd.e kako vas neko vrijedja i slicno.
Kako bi se tvoje komsije osjecale da se oni ( Zenicani) zezaju na njihov racun u vezi pucnjava?
Drzali bi ovdje moralne pridike zajedno sa vama i prozivali ih da su cetnici.
Umjesto da cestitas ljudima na borbi za klub ti likujes nad pokusajem gasenja jednog od najvecih klubova u BiH.
Nisu svi kao vi, Malezijcu prodani,za 2 pastete dnevno odani, dok u prvim redovima majice:" Protiv modernog fudbala, "Mentalita" i slicno.
Glupsonu prvo procitaj sta je ko od nas pricao za Šekija, niko se nije sprdao sa tim sto je on pucao po njima, vec da im vedri i oblaci u klubu godinama sto je istina, a oni nas satro prozivaju ciji nam je klub. Mi smo se prodali za sta jesmo i to je bio san vecine navijaca u BiH, o nekim sejcima, tajkunima po uzoru na klubove sirom Evrope koji su u rukama takvih vlasnika, ali kada je to Sarajevo uradilo onda se satro sprdate, a guzice bi dali da vas ko hoce uzeti. I ne znam kojem ti taboru pripadas i da prozivas za hranu i vodu satro **** te onaj mostarac i njegov satro humor, smislite nesto bolje.
Pocetak tvog posta mi daje za pravo da te vrijedjam i ponizavam ali ne zelim to.
Za razliku od tebe ja se ne zezam na racun vas ili vasih komsija u fazonu pucnjava ili likova poput Sekija.
Likovi poput njega su unistili nas fudbal i doveli ga na niske grane.
Ostali dio posta ne zelim komentarisati jer je cista glupost.
I da, Sloboda se nije prodala Azmiru. Sloboda nije **** koju moze kupiti ko hoce za 2km ko vas.
Pitaj Alisinog malog ima li vise pasteta ili ce i dalje krasti iste.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 08 dec 2016, 13:41

DZGZS je napisao/la:Zeljo ne moze dovesti igrace, ali svakog koga Sarajevo pokusa dovesti Zeljo ce ga uzeti, naravno ako je odgovarajući profil... zna se gdje je vise para, uprkos stranom kosookom kozoje.bu i zna se u Sarajevu ko namjesta antenu, a ko govori: Dobra.... odnosno ko je veci i trofejniji klub....
pusti ga vidiš da se momčina nafurao da je insajder kao kolega mu duškica

DZGZS
Kontakt:

Post Postao/la DZGZS » 08 dec 2016, 13:44

I kako neko moze naebati na sudu ako je cist i nevin... on ako ima dokaze bujrum nek se brani, ali je problem kako opravdati desetine hiljada km koje su beztraga nestale sa racuna, ili kako opravdati duple ulaznice koje je violina prodavao na koje nije placano nista drzavi....
Prdekana mu ne gine... revizorske kuce su obavile strasan posao... ali nije on jedini koji je krao... ima tu i "legendi"....

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 dec 2016, 13:56

DZGZS je napisao/la:Zeljo ne moze dovesti igrace, ali svakog koga Sarajevo pokusa dovesti Zeljo ce ga uzeti, naravno ako je odgovarajući profil... zna se gdje je vise para, uprkos stranom kosookom kozoje.bu i zna se u Sarajevu ko namjesta antenu, a ko govori: Dobra.... odnosno ko je veci i trofejniji klub....
Istina je da ih Zeljo moze uzeti, ali za ku.rac, naravno ukoliko im isti igraci dopuste :arrow:

ferreira
Kontakt:

Post Postao/la ferreira » 08 dec 2016, 14:01

Ima li novih informacija iz Rosenheim, hoce li produzit Dulja :wave:
19091921

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 08 dec 2016, 14:04

ja naturlich

produzit ce za tursku :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []