FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
Mnogo je 

bilo bi posteno da stavimo anketu, da vidimo sta vecina misli. i trebao bi objaviti cijeli raspored takmicenja, da bi sve bilo fer i transparentnoNKMramor je napisao/la:Mnogo je

Bilo bi to dobro. Da mozemo odmah kalkulisatiBigDaddy je napisao/la:bilo bi posteno da stavimo anketu, da vidimo sta vecina misli. i trebao bi objaviti cijeli raspored takmicenja, da bi sve bilo fer i transparentnoNKMramor je napisao/la:Mnogo je

Bar mi takticari

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Dodan raspored i termini za polusezonu, dodana i anketa.BigDaddy je napisao/la:bilo bi posteno da stavimo anketu, da vidimo sta vecina misli. i trebao bi objaviti cijeli raspored takmicenja, da bi sve bilo fer i transparentnoNKMramor je napisao/la:Mnogo je

2 zadnje tekme igram u gostima, u zadnjem kolu u goste kod mirgerra. Znaci moram odma u startu nakupit zalihu poenaNKMramor je napisao/la:Dodan raspored i termini za polusezonu, dodana i anketa.BigDaddy je napisao/la:bilo bi posteno da stavimo anketu, da vidimo sta vecina misli. i trebao bi objaviti cijeli raspored takmicenja, da bi sve bilo fer i transparentnoNKMramor je napisao/la:Mnogo je

Pohvale za nkmramora. Profesionalno je ovo odradjeno, nema sta
Interesuje me samo da li mi mozemo u ova dva dana, dakle prije subote i prvog kola, medjusobno igrati neke prijateljske utakmice?

Interesuje me samo da li mi mozemo u ova dva dana, dakle prije subote i prvog kola, medjusobno igrati neke prijateljske utakmice?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Nije zabranjeno i tokom sezone.mirgerr je napisao/la:Pohvale za nkmramora. Profesionalno je ovo odradjeno, nema sta![]()

Zna li se ista ko su favoriti za osvajanje titule?
I ja bih igrao ligu. Samo vidim da sam zakasnio..kada bi se i ja mogao uključiti?
A ID mi je alminBIH99 pa dodajte me da odigramo koju prijateljsku..

Rezultat je trend, ideal je vječan!
Nisi zakasnio, taman upadas kao 8, naravno ako si ozbiljan i voljan odigrati cijelu ligu. Eto samo da NKMramor potvrdi, al ti bi trebao u 1.kolu igrat protiv irfeAlminjo99 je napisao/la:I ja bih igrao ligu. Samo vidim da sam zakasnio..kada bi se i ja mogao uključiti?
Eto, na kraju nas se skupi fin broj.
Mislim da se moze dodati @Alminjo99 kao 9.-ti. Taman umjesto odmaranja 2 kola u sezoni, da se igra sa njim.
Mislim da se moze dodati @Alminjo99 kao 9.-ti. Taman umjesto odmaranja 2 kola u sezoni, da se igra sa njim.

Spamm
Spamm
Samo nek izabere tim, upada.BigDaddy je napisao/la:Nisi zakasnio, taman upadas kao 8, naravno ako si ozbiljan i voljan odigrati cijelu ligu. Eto samo da NKMramor potvrdi, al ti bi trebao u 1.kolu igrat protiv irfeAlminjo99 je napisao/la:I ja bih igrao ligu. Samo vidim da sam zakasnio..kada bi se i ja mogao uključiti?

To je to. Nema vise ko ulaziti za ovu prvu sezonu.
Vakat da se kapije zatvore
Vakat da se kapije zatvore

Spamm
Spamm
Kako smo krenuli, dosta smo raje skupili. U pocetku nas samo trojica bila. Imam osjecaj da ce nas u 2.sezoni bit bar duplo vise. E sad je vrijeme da se pocne s pripremama i scoutingom. Zna li iko kakav je pozde, jeste li igrali prijateljske protiv njegaNKMramor je napisao/la:Samo nek izabere tim, upada.BigDaddy je napisao/la:Nisi zakasnio, taman upadas kao 8, naravno ako si ozbiljan i voljan odigrati cijelu ligu. Eto samo da NKMramor potvrdi, al ti bi trebao u 1.kolu igrat protiv irfeAlminjo99 je napisao/la:I ja bih igrao ligu. Samo vidim da sam zakasnio..kada bi se i ja mogao uključiti?
A ID mi je alminBIH99 pa dodajte me da odigramo koju prijateljsku..I vrijeme je da zatvorimo prijave i službeno.

Trebo bi jedan mec u petak navece, da se otvori kolo ko u njemackoj 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Prikljucicu vam se i ja kad i ako Bog da kupim novi racunar.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
irfo je napisao/la:Trebo bi jedan mec u petak navece, da se otvori kolo ko u njemackoj

DOBAR
Spamm
Spamm
Hahah kad se raja sa F1 navuku na FIFU, pa na pola sezone prestanu vozitJeftha je napisao/la:Prikljucicu vam se i ja kad i ako Bog da kupim novi racunar.
Ma ja sam polivalentan.BigDaddy je napisao/la:Hahah kad se raja sa F1 navuku na FIFU, pa na pola sezone prestanu vozitJeftha je napisao/la:Prikljucicu vam se i ja kad i ako Bog da kupim novi racunar.
Remember, remember the 5th of November.
Na FIFI nema pomocnih linijaJeftha je napisao/la:Ma ja sam polivalentan.BigDaddy je napisao/la:Hahah kad se raja sa F1 navuku na FIFU, pa na pola sezone prestanu vozitJeftha je napisao/la:Prikljucicu vam se i ja kad i ako Bog da kupim novi racunar.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.