Izgladili su se odnosi sa mnogima kojima je prije udarena rampa, tako i sa kurtagicem, bili smo zainteresirani i za letica koji je njegov igrac kako sam cuo, ali ne znam dokle je to doslo1921fcz je napisao/la:Davno je taj ppk zavrsio sa nasim klubom i dovodjenje njegovih igraca u nas klub
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Moj hrasno pogodil ti nekad ?
Sta ovaj bager samo ravna Zemlju evo 7 Dana halo hocemo akciju beton armatura nesadis krompir pa samo ravnas.Ja BI ga lopatom izravno za ovoliko Dana sta je ovo Italiju vam spalim.
- MocMahale444
A da si procitao vijest umjesto sto pljujes mozda bi znao sto se jos nije pocelo sa gradnjom. Ceka se rok od 15 dana da prodje da bi postala pravosnazna dozvola.Alipasino je napisao/la:Sta ovaj bager samo ravna Zemlju evo 7 Dana halo hocemo akciju beton armatura nesadis krompir pa samo ravnas.Ja BI ga lopatom izravno za ovoliko Dana sta je ovo Italiju vam spalim.
Nikad niko nije rekao iz kluba da smo Letica trazili. Samo su novinari pisali da ga zelimo i nagadjali o tome.irfo je napisao/la:Izgladili su se odnosi sa mnogima kojima je prije udarena rampa, tako i sa kurtagicem, bili smo zainteresirani i za letica koji je njegov igrac kako sam cuo, ali ne znam dokle je to doslo1921fcz je napisao/la:Davno je taj ppk zavrsio sa nasim klubom i dovodjenje njegovih igraca u nas klub
Ne vjerujem da ce Lelic doci. Malo sam gledao utakmice Olimpika zbog njega i sad mi se cini da je "obican" igrac. Prije ce nam prinova biti nego pojacanje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To jesu 100%. Nisu nikad ni govorili s kim pregovaraju mislim niko ne govori u nasoj ligi. Vala da hoce zvanicno objaviti imena pa da znam mogu li se nadati cemu u nastavku.
Znam da su se raspitivala za Lelica i da su pricali, ja sam samo rekao da se sa Leticem nije pricalo a plus jos sto mu sa menadzerom nas klub nece da radi.aleksandar_veliki je napisao/la:Mozda i nece, no sjedili su sa njim i ponudili mu uslove za potpisivanje ugovora, a sasvim je normalno da se to nece reci.LjoZee je napisao/la:Ne vjerujem da ce Lelic doci. Malo sam gledao utakmice Olimpika zbog njega i sad mi se cini da je "obican" igrac. Prije ce nam prinova biti nego pojacanje.
Reci nam koju bi nam ti preporuku bacio, tj. igraca koji bi nam legoaleksandar_veliki je napisao/la: .

Mozda nije to lose, posebno bi se prema africi trebalo okrenut, ja sam iskreno skeptican prema tima iz juzne amerike, posebno nakon mailsona i tiaga, tesko je tamo naci profesionalce prave, nemaju taj mentalitet potreban za uspjeti vecinom, iako ima izuzetaka kao wagner npr, mislim da isto tako ne bi puno kostalo angazovanje takvih igraca, platit neku skautsku agenciju na tim podrucjima i mogo bi se izvuc kakav dobar igrac za male parealeksandar_veliki je napisao/la:Ja sam ti slab sa tim procjenama, to je opste poznatoirfo je napisao/la:Reci nam koju bi nam ti preporuku bacio, tj. igraca koji bi nam legoaleksandar_veliki je napisao/la: .(iz nase lige naravno)
. Meni se svidja onaj Baraban iz Sirokog. Nije alibi igrac, ide na gol, agresivan je. Ovaj Skahic iz Slobode mi je dobar, moze se koristiti na vise pozicija. Na temi Sarajeva smo jednom diskutovali o slicnim stvarima i rekao sam da nasi bolji klubovi ozbiljnije se moraju okrenuti Juznoj Americi i Africi. Uz dobre skaute moze se tamo pronaci dobrih igraca. Ne preporuka, nego bas ljudi iz klubova da tamo rade.
@ Aco ma znam da diskutujemo nego samo kazem kako je trenutno po pitanju igraca od Ede. A sto se tice tog trazenje igraca i da se ima covjek tamo jos cemo se nacekati. Jer nasi klubovi nisu jos u mogucnosti da to plate ili se boje fula koje se mogu desiti sa tim igracima pa se ne odlucuju na taj korak.aleksandar_veliki je napisao/la:To je to Irfo. Zasto Zeljo, Sarajevo, Sloboda ne bi imali svog covjeka zaposlenog dole. Covjeku od povjerenja ponudis dobru platu, njegov posao je obilazak svih tih skola fidbala tamo, klubova, pracenje treninga, utakmica. Mora se isplatiti. U Hajduk je sa Kouadiom dosao zajedno Kouassio, prodali ga za 2.5 miliona eura ili dolara. Kod njih sjajno igrao, zaradili pravo.
I ja mislim da je to sto nam najvise nedostaje, jer jako spora igra, cak i kad je uporedis sa ligama iz komsiluka, i cim je malo brzi igrac moze praviti ogromnu razliku, najbolji pokazatelj toga je bio tiago upravo, ili od ovih domacih baraban pravi upravo tu razliku brzinomaleksandar_veliki je napisao/la:Shvatam sta govoris, no moramo se konacno usuditi i probati. Nekako mi izgleda da smo sve pokusali osim toga, a to mi se cini kao dobar recept. Znam da nemamo love na bacanje, da stedimo gdje god stignemo, no ako u tri godine ubodes jednog isplatit ce se. Nama po meni najvise nedostaje tih "crnaca", brzanera za neki iskorak.1921fcz je napisao/la:@ Aco ma znam da diskutujemo nego samo kazem kako je trenutno po pitanju igraca od Ede. A sto se tice tog trazenje igraca i da se ima covjek tamo jos cemo se nacekati. Jer nasi klubovi nisu jos u mogucnosti da to plate ili se boje fula koje se mogu desiti sa tim igracima pa se ne odlucuju na taj korak.aleksandar_veliki je napisao/la:To je to Irfo. Zasto Zeljo, Sarajevo, Sloboda ne bi imali svog covjeka zaposlenog dole. Covjeku od povjerenja ponudis dobru platu, njegov posao je obilazak svih tih skola fidbala tamo, klubova, pracenje treninga, utakmica. Mora se isplatiti. U Hajduk je sa Kouadiom dosao zajedno Kouassio, prodali ga za 2.5 miliona eura ili dolara. Kod njih sjajno igrao, zaradili pravo.
A posebno mi imamo taj problem prodornosti kao ekipa, cini mi se kad ste objavljivali one statistike sa pocetka sezona sa utakmica protiv olimpika i jos nekoga da smo mi imali ubjedljivo najmanje driblingaaleksandar_veliki je napisao/la:Nemamo tih krilnih koji okomito idu na gol, a danas u svijetu fudbala su takvi igraci najvise na cijeni. Kad je dobije uz aut liniju i onda krene jedan na jedan protiv svog cuvara, pa direktno na gol. Znam kad vam je Visca tek dosao, mozda sam to i pisao vec, pa Amar sto puta zaustavi trening ako je Visca dobije na krilu i okrene se prema sredini da je ostavi veznjaku. Direkt na igraca uvijek trazio od njega. I Stevanovic ima taj problem. I on prvo gleda ima li je kome odigrati pa onda prema golu.
Jedan od razloga zašto Miro nije uspio vani je upravo to.aleksandar_veliki je napisao/la:Nemamo tih krilnih koji okomito idu na gol, a danas u svijetu fudbala su takvi igraci najvise na cijeni. Kad je dobije uz aut liniju i onda krene jedan na jedan protiv svog cuvara, pa direktno na gol. Znam kad vam je Visca tek dosao, mozda sam to i pisao vec, pa Amar sto puta zaustavi trening ako je Visca dobije na krilu i okrene se prema sredini da je ostavi veznjaku. Direkt na igraca uvijek trazio od njega. I Stevanovic ima taj problem. I on prvo gleda ima li je kome odigrati pa onda prema golu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ja iskreno ne znam ko su sve njegovi igraci ali navodno klub je zainteresovan za jednog igraca kojem je on menadzer i ako se taj transfer realizuje realizovat ce se i taj sa Bozovicem i Bozevica je on samo preporucio - ponudio, valjda je to uslov, i sve to mi je potvrdio njegov covjek od kojeg sam saznao da i Hasanovic nakon Slobode odlazi u Olimpik ali samo do kraja sezone i da je to 90% zavrsena stvar.aleksandar_veliki je napisao/la:Provjeravao za golmana i navodno nije ponudjen. Mozda i Edo taktizira, ko ce znati ti agentima.
A za ove koji ne znaju nakon problema koje je klub imao sa vecinom menadzera, odnosno napravio ih zbog jednog - Sase Cuka, sa vecinom su nesuglasice rijesene i vraceno je sve na staro, pa malo pa malo Cenan i Edo se mogu vidjeti na kafi u Casa Grandeu u Sopingu na Grbavici.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Hasanovic neka samo ide sto dalje od Grbavice.
Hrasno, provjeri za mog lijevog beka ima li istine..
-
- Kontakt:
Kako mene nervira kod Steve što neide jedan na jedan. Jedino gdje se sjećam da je to radio bila je tekma u Mostaru. To mu je strašan minus, a i trenera koji očigledno to netraže od njega.aleksandar_veliki je napisao/la:Nemamo tih krilnih koji okomito idu na gol, a danas u svijetu fudbala su takvi igraci najvise na cijeni. Kad je dobije uz aut liniju i onda krene jedan na jedan protiv svog cuvara, pa direktno na gol. Znam kad vam je Visca tek dosao, mozda sam to i pisao vec, pa Amar sto puta zaustavi trening ako je Visca dobije na krilu i okrene se prema sredini da je ostavi veznjaku. Direkt na igraca uvijek trazio od njega. I Stevanovic ima taj problem. I on prvo gleda ima li je kome odigrati pa onda prema golu.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Meni kazes kakvi su menadzeri?aleksandar_veliki je napisao/la:Sve je moguce. Cudni su ti agenti, cudan je to svijet. Nikad im nista ne mozes znati, nekad ti istinu govore, nekad muljaju.Hrasno1921 je napisao/la:Ja iskreno ne znam ko su sve njegovi igraci ali navodno klub je zainteresovan za jednog igraca kojem je on menadzer i ako se taj transfer realizuje realizovat ce se i taj sa Bozovicem i Bozevica je on samo preporucio - ponudio, valjda je to uslov, i sve to mi je potvrdio njegov covjek od kojeg sam saznao da i Hasanovic nakon Slobode odlazi u Olimpik ali samo do kraja sezone i da je to 90% zavrsena stvar.aleksandar_veliki je napisao/la:Provjeravao za golmana i navodno nije ponudjen. Mozda i Edo taktizira, ko ce znati ti agentima.
A za ove koji ne znaju nakon problema koje je klub imao sa vecinom menadzera, odnosno napravio ih zbog jednog - Sase Cuka, sa vecinom su nesuglasice rijesene i vraceno je sve na staro, pa malo pa malo Cenan i Edo se mogu vidjeti na kafi u Casa Grandeu u Sopingu na Grbavici.

Pa bolan nema vecih muljatora, gori su od pokerasa, pitaj Seada Seferovica preko koga je dosao u Zelju 2001. ili Enesa Mesanovica ko ga je odveo 2006. u Iranski Barg Siraz, reci ce ti ime jednog covjeka, ko se sa tim pocne baviti ili poludi ili prihvati 100% da radi, treceg nema ...
1921'