Po mom skromnom misljenju odlicnodinoo je napisao/la:ionako nam vezni red škripi još ako izbijemo još jednog igrača iz veze ne znam kako bi to izgledalo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Po mom skromnom misljenju odlicnodinoo je napisao/la:ionako nam vezni red škripi još ako izbijemo još jednog igrača iz veze ne znam kako bi to izgledalo.
Aj matere ti mani se ove teme i tu bošnjačku politik "podijelio 17 asistencija" prosipaj na podforumu BH Reprezentacija. Osim "vas" nijedna normalna osoba to ne prati, jer logika nalaze da je njegov posao da stvori po 5-6 takvih prilika, a ne da mjeri ko mu je koju upropastio. Pisljivi Dinamo, protiv njega je Lemina izgledao kao Pogba. Uzmi utakmicu protiv Atalante (il je Genova), pa slicna onakva kontra gdje samo treba da podigne loptu do Cuadrada, a on nije prebacio ni prvog igraca ispred sebe.hurem je napisao/la:@DZGZS
Cuj u polju nista nije uradio? - pa da su znali iskoristiti kamaru sjajnih asistencija koje je uputio Miralem Pjanic do sada bi ih na kontu imao bar 10-ak, a ne samo ove iz kornera koje spominjes...evo sinoc ti je Higo upropastio odlicnu priliku u prvom plvrmnu nakon Miretove asistencije...ja ih se sjecam kamaru upropastenih, ne znam kako se ti ne sjecas koji ih eto toliko pratis i vise od mene.
Eno ti Pogbe u Manchester Unitedu, nit je dobar naprijed niti nazad - o cemu mi ovdje pricamo?
Naravno, ne kazem da je Pjanic na nivou niti da je bolji ili nije od Pogbe, ali bezveze su mi te osude s vasih strana...pa pogledaj jednog Higuaina na kojem je nivou, Pjanic bar nije preplacen...u kakvoj formi igra ili je igrao na pocetku sezone Dybala a dobro je upoznat sa sredinom i ne treba mu privikavanje...
Jel' TI zaista mislis da bi u ovom trenutku i u ovakvoj formi Juventusa i pored ucestalih povreda najbitnijih karika u timu, Pogba bio igrac koji bi ucinio da Juventus bolje igra i bolje izgleda na terenu? - daj ne budi SMIJESAN.
Sada s Pjanicem bar imas rezultate iako nema igre!
Prosle godine u ovo vrijeme s Pogbom nisi imao ni rezultate niti igre!
Samo lakapo.
Juventus probable XI vs Torino [4-3-1-2]: Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Marchisio, Khedira, Sturaro; Pjanić; Higuain, Mandžukić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.