FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
zna se kakvi su navijac Barce.. to su mrtvi glory hunteri.. bez obzira, inter dok lige prvaka nije osvojio na ovoj temi je bilo 2-3 korisnika, odjednom osvoji i hopa 8 aktivnih i zakletih interista..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Interista di cuore
- Kontakt:
a sta te to tolko boli sto ima Interista??? eto ja prvi sam se registrovo radi one price o Calciopoliu,drukcije se ne bih ni registrovo,al me nerviralo sto ste pisali samo kako vama odgovara.i to prije nego sto smo osvojili.eto ovaj Huska sto ga prozivas sad,ja ga znam vec godinu dana s jednog Interovog foruma i ti sad dodjes i pametujes nesto...nidje veze jbg,razumijem ja sta ti hoces da kazes al ne mora znacit da nisu navijaci Intera...jel tako?Italia je napisao/la:zna se kakvi su navijac Barce.. to su mrtvi glory hunteri.. bez obzira, inter dok lige prvaka nije osvojio na ovoj temi je bilo 2-3 korisnika, odjednom osvoji i hopa 8 aktivnih i zakletih interista..
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
daffy jel
, kad si se dohvatio juvebalkana nekad mi na um padne i ukucam tu stranicu, ne znam stvarno ko vam one tekstove pise ali u svakom tekstu bilo kojeg igraca Intera pisu malim slovom mislim hey
, kad smo jos ucili u skoli nekad davno da se imena pisu velikim slovom jel tako sine
dovoljan pokazatelj da se pokaze ko tu radi, glupi balkanci, mislim ne znam jel to kompleks, mrznja ili sta vec..,al ogledajte se na tuttosport barem znaju pravilno pisati
ako hoces ja cu ti reci 3-4 foruma Intera pa da vidis sta je discussion
p.s. vec 14 godina simpatiziram Inter

ako hoces ja cu ti reci 3-4 foruma Intera pa da vidis sta je discussion

p.s. vec 14 godina simpatiziram Inter
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, ljudi bi trebali navijati za Xerez, Gimnastic, Extramaduru, jer tako ne postaju GH. A da uključiš mozak za promjenu? Zar, po toj istoj tvojoj "logiCi", ne spadaš i ti u GH? Smiješan si dječače, zbilja smiješan. Nemoj samo početi sa pričom kako ti navijaš i za Juve koji je kuburio i u Serie B, kao i u ovoj sezoni kada su imali negativnu gol razliku. Činjenica je da su Barcini navijači najponosniji jer njihov klub igra dopadno za oči, a i osvajaju trofeje, tako da...Italia je napisao/la:zna se kakvi su navijac Barce.. to su mrtvi glory hunteri.. bez obzira, inter dok lige prvaka nije osvojio na ovoj temi je bilo 2-3 korisnika, odjednom osvoji i hopa 8 aktivnih i zakletih interista..
E, da ne idem u off, ali moradoh ovo napisati.
Inter će se i ove sezone prošetati talijanskim prvenstvom; sve osim nekih desetak bodova prednosti ispred drugoplasirane Rome je iznenađenje. Naravno, biće teško odbraniti naslov klupskog evropskog prvaka, ali je Rafa poznat po tome što odlično pripremi ekipu za turnir takmičenje. Tako je bilo i u Valenciji, a tako je bilo i u Liverpoolu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
čuj daffyja sve vas više.... pa normala da će nas biti više.... ta neće manje.. znam da Juve gubi na fanovima u Italiji ali nemorate za sve kriviti Inter...
i aj molim te objasni mi kako si ti počeo navijat za Juve... možda zato što ste bili 15-i u Seria A u to vrijeme.... hmm nebi rekao....ili raja navija za Barcu i Real... pa neće navijat za Sporting Gijon ili Albacete
razmisli malo kakve nebuloze pričaš...
i aj molim te objasni mi kako si ti počeo navijat za Juve... možda zato što ste bili 15-i u Seria A u to vrijeme.... hmm nebi rekao....ili raja navija za Barcu i Real... pa neće navijat za Sporting Gijon ili Albacete
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ja znam da ste vi svi postali navijaci Barce kad je Ronaldinho dosao sad ste onda vecina milanovi fanovi .
Samo jedan klub Velež Mostar
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
kako ti kažeš.. Gdje Ronaldinho tu i njegovi fanoviAdnel je napisao/la:Ja znam da ste vi svi postali navijaci Barce kad je Ronaldinho dosao sad ste onda vecina milanovi fanovi .

+ Ovo je tema Intera

cuj osudjuju Morattia, pa de jarane nadji mi klub, a da predsjednik ili netko iz uprave nije bio na udaru...mislim pravi se javlja sto se tog osudjivanja ticeItalia je napisao/la:ima i Juventusovih hiljade, a Juvebalkan ima vise korisnika i posjetioca nego sva ta vasa 4 portala.. ja znam za jedan, interuqrcu i jednom kada sam otisao na taj portal vidio sam kako interovi navijaci osudjuju morattija.. pisali sve vijesti..Huska je napisao/la:do prije mjesec dana nisam ni vidio da ss ima forumItalia je napisao/la:ne kazem ja nista, nego mi je malo puno intercica u zadnje vrijeme.. sjecam se do juce bili materazi, silent, i nvjernik.. i to je to koliko ja znam, izvinite ako sam nekoga zaboravio...a sto se nas INTERISTA tice...najmanje je nasih navijaca na forumima ovog tipa, jer imamo svoja 4 foruma o Interu na nasim srpsko-hrvatsko-bosanskom koji su super aktivni forumi, tako da je prava rijetkost naci Interistu na ovom i slicnim forumima...
a da nas ima vise u zadnje vrijeme pa valjda je to normalno, s obzirom na proslu sezonu![]()
ali to sada nije bitno....bitno je da smradoteli ode iz Intera
ali opet nas ima.. a interovaca je poraslo u zadnje vrijeme.. pretpostavljam zasto..

a sto se novih Interista tice jbg dosla su takva vremena...pa nece nas biti manje jbt...nismo zavrsili 7 na tabeli i ispali u grupnoj fazi lp...

nego nema veze...bitno je da ja znam kada i zasto sam poceo navijat za Inter...a to sta neko misli o tome.......
Cassano je idealna zamjena za balonju, ali jbg nasi ga ne jebu ni 2% ...mada sto se mene tice ne mora niko ni dolazit...ima Biabiany i Coutinhovuvu_zzz je napisao/la:ako ode pretpostavljam da bi volio kao zamjenu http://www.football-italia.net/jul22a.html mislim jest klasa i vrhunski napadac ali godine mu ne idu u prilog...dok bali idu ima vremena mozda mu dodje u glavuHuska je napisao/la:ali to sada nije bitno....bitno je da smradoteli ode iz Intera

pricao sam to 15 puta.. zlatni pogodak momka komplikovanog imena Trezggege srcu prirastao.. te iste godine presao u Juve i tako sam poceo navijati za Juve.. istina, ne takva tifoza kao sada, prije mi je bitno bilo samo da Trezeguet igra.. ako nije u prvih 11 i ne gledam.. jbga 7-8 godina imao, ali Juve sam najvise zavolio kada su ispali u Serie B..silenT. je napisao/la:čuj daffyja sve vas više.... pa normala da će nas biti više.... ta neće manje.. znam da Juve gubi na fanovima u Italiji ali nemorate za sve kriviti Inter...
a sta ste se vi momci ufatili, pa samo sam napomenuo da se osvajanjem lige povecao broj interista

@huska ne pisu se svi igraci uopste, moratti, balotelli i inter se pisu malim slovom koliko sam ja primjetio, ali sve to zavisi od autora.. a poznati su razlozi pistanja malim slovom

@monolog stvarno mislis da su to sve mrtvi navijaci Barce? sta ti je, to kad bi jedna sezona bila susna prestalo bi fudbal pratiti

- Interista di cuore
- Kontakt:
de bgt ako ti nije problem da mi ovo boldano pojasnis? hvala unaprijed.Italia je napisao/la:pricao sam to 15 puta.. zlatni pogodak momka komplikovanog imena Trezggege srcu prirastao.. te iste godine presao u Juve i tako sam poceo navijati za Juve.. istina, ne takva tifoza kao sada, prije mi je bitno bilo samo da Trezeguet igra.. ako nije u prvih 11 i ne gledam.. jbga 7-8 godina imao, ali Juve sam najvise zavolio kada su ispali u Serie B..silenT. je napisao/la:čuj daffyja sve vas više.... pa normala da će nas biti više.... ta neće manje.. znam da Juve gubi na fanovima u Italiji ali nemorate za sve kriviti Inter...
a sta ste se vi momci ufatili, pa samo sam napomenuo da se osvajanjem lige povecao broj interista![]()
@huska ne pisu se svi igraci uopste, moratti, balotelli i inter se pisu malim slovom koliko sam ja primjetio, ali sve to zavisi od autora.. a poznati su razlozi pistanja malim slovom![]()
@monolog stvarno mislis da su to sve mrtvi navijaci Barce? sta ti je, to kad bi jedna sezona bila susna prestalo bi fudbal pratitia da sam glory hunter ne bih danas navijao za Juve, znam dosta tih sto su za Juve navijali do 06, a od 06 za Chelsea ili United..
moratti/inter -> farsopoli
balotelli -> ponasanje, balavac, kreten..

balotelli -> ponasanje, balavac, kreten..

kako su neki ljudi glupi, nije fazon navijati samo za barcu, real, man utd, arsenal itd...mi koji navijamo za inter, malo nas je ruku na srce ali nas ipak ima dovoljno i zbog toga mi je drago...ove sezone svi mogu da nam ga p... komotno 3 titule. ev nas 300 i na FB http://www.facebook.com/group.php?gid=2 ... ....grande inter 

Pazza Inter Amala
- Interista di cuore
- Kontakt:
to se zove Calciopoli ako nisi znao
ne znam sto vam smeta Moratti,nije vam smeto dok ste bili najbolji??? otkud sad odjednom Moratti smeta?
Cuj ponasanje Balotellia uzrok da se sve sto ima veze s Interom pise malim slovima,smijesno
kakogod ja skontam to kompleksi iz tebe pricaju,jbg zalosno je da najveci Italijanski klub trenutno nije ni blizu tamo nekom Interu koji se patio dok su Moggi i kompanija kolko vodili

ne znam sto vam smeta Moratti,nije vam smeto dok ste bili najbolji??? otkud sad odjednom Moratti smeta?
Cuj ponasanje Balotellia uzrok da se sve sto ima veze s Interom pise malim slovima,smijesno

kakogod ja skontam to kompleksi iz tebe pricaju,jbg zalosno je da najveci Italijanski klub trenutno nije ni blizu tamo nekom Interu koji se patio dok su Moggi i kompanija kolko vodili

daffy
a sto tuttosport ne pise malim slovom
J.Cesar
Maicon.............Samuel.........Lucio........Santon
................. Zanetti............Cambiasso
.............................Sneijder
Eto ....................................... Biabiany/Pandev
......................Milito

J.Cesar
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
Biabiany ce da **** kevu svima...ni husejn(:D) bolt ga ne moze uhvatitvuvu_zzz je napisao/la:daffya sto tuttosport ne pise malim slovom
J.Cesar

imas temu Farospoli i citaj zasto MorattiInterista di cuore je napisao/la:to se zove Calciopoli ako nisi znao![]()
Cuj ponasanje Balotellia uzrok da se sve sto ima veze s Interom pise malim slovima,smijesno![]()
![]()

komplex? komplex zato sto imamo 29 Scudetta.. Bogami ne..
- Interista di cuore
- Kontakt:
ponavljam to se zove CALCIOPOLI ! vi ste krivi,vi ste osudjeni i to je fakat...i opet ponavljam dok je Moggi krao Moratti je bio jado i nije vam smeto,sad kad vam se stalo u kraj Moratti smeta...
ne pravim se glup,glupo je da radi jednog balavog **** vi toliko potcijenjujete Inter,zar ne mislis???
a jbg kompleks manje vrijednosti,cim umanjujes nesto sto je bolje od tvog !
i da historiju imate,niko vam to ne spori,najveci ste,al pricamo o sadasnjosti
i sto bi Grande Valentino Rossi rekao : S vama Juventinima i Milanistima se ne moze pricat,cim pocnemo pricat vi odma o proslosti ! 

a jbg kompleks manje vrijednosti,cim umanjujes nesto sto je bolje od tvog !
i da historiju imate,niko vam to ne spori,najveci ste,al pricamo o sadasnjosti

halo, ti imas svoje misljenje i zadrzi ga za sebe.. ja imam svoju viziju i zdravo.. 

- Interista di cuore
- Kontakt:
hahahaha.sto me nasmija,kad nemas argumenata meni govoris da zadrzim svoje misljenje.e pa necu ! ssta ces sadItalia je napisao/la:halo, ti imas svoje misljenje i zadrzi ga za sebe.. ja imam svoju viziju i zdravo..

a inace prodali smo pola Krhinovog ugovora u Bolognu za 3 miliona eura,dok je Benedetti iz Torina potpiso...
cojk ima viziju da su Moratti i Elkani sve nastimali(kanije njihov predsjednik ili koji qrac vec) da posalju juBe u drugu ligu hahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.