Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Baš tako, ove pripreme će biti krucijalne za njega. Ja da sam na Čalinom mjestu uradio bi sljedeće. Sačekao bi ga do početka prvenstva, ako vidim da ne može haj ti Saide svojim putem, zauzimaš nekom mjesto, uzimaš nekom pare ko zaslužuje više itd. U svakom slučaju klub gubi. Kažem opet znamo šta je uradio za Sarajevo, znamo da poštuje klub i navijače sve znamo, ali nije Sarajevo dobrotvorna organizacija na čijoj grbači možeš biti, a da ništa ne pokazuješ zbog čega si doveden. Vjerujem teško je njemu zna šta su raja očekivala od njega, teško je i navijačima što ga nema u kombinacijama i što nije isti kao prije, teško je i klubu što Said ne može pomoći. Ne možeš hebaji ga takav je život haj da se korektno rastanemo.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne treba puno ni mijenjati, pogotovo u januaru. Nasi klubovi se cesto zalete, dovodi se svega i svacega i brzo se shvati da se pogrijesilo. Pametno odvagati, vidjeti gdje je ekipa najtanja i pokusati se pojacati. Zanimljivo ce biti vidjeti sta ce se sa Saidom desiti. Mislim da ce ove pripreme odrediti njegovu fudbalsku buducnost. Ako ne bude pomaka on je definitivno gotov.
Fudbal se ne može igrati ako imaš strah od duela, a da o oštrim startovima ne pričamo. Ako ćemo pošteno njega je Čala već i previše čekao. Misliš da bi Čala nekoga sa ovakvim primanjima ovoliko čekaoaleksandar_veliki je napisao/la:Realno kad sagledas situaciju to je jedino logicno. Bez obzira na sve ne vidim nista drugo sto bi se moglo napraviti. Mozda mu ponuditi da radi u omladinskim selekcijama. Naravno, sve je uz pretpostavku da doista vise ne mogne se baviti profesionalnim fudbalom.pitic je napisao/la:Baš tako, ove pripreme će biti krucijalne za njega. Ja da sam na Čalinom mjestu uradio bi sljedeće. Sačekao bi ga do početka prvenstva, ako vidim da ne može haj ti Saide svojim putem, zauzimaš nekom mjesto, uzimaš nekom pare ko zaslužuje više itd. U svakom slučaju klub gubi. Kažem opet znamo šta je uradio za Sarajevo, znamo da poštuje klub i navijače sve znamo, ali nije Sarajevo dobrotvorna organizacija na čijoj grbači možeš biti, a da ništa ne pokazuješ zbog čega si doveden. Vjerujem teško je njemu zna šta su raja očekivala od njega, teško je i navijačima što ga nema u kombinacijama i što nije isti kao prije, teško je i klubu što Said ne može pomoći. Ne možeš hebaji ga takav je život haj da se korektno rastanemo.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne treba puno ni mijenjati, pogotovo u januaru. Nasi klubovi se cesto zalete, dovodi se svega i svacega i brzo se shvati da se pogrijesilo. Pametno odvagati, vidjeti gdje je ekipa najtanja i pokusati se pojacati. Zanimljivo ce biti vidjeti sta ce se sa Saidom desiti. Mislim da ce ove pripreme odrediti njegovu fudbalsku buducnost. Ako ne bude pomaka on je definitivno gotov.
Zato nam proizvodnja igraca i jeste u kur.cu da prostis. Zato sto kad ne znaju sta ce s nekim, daj ga u omladinske. Sta da radi tamo? Preko noci ce postati trener, strateg sta li vec.aleksandar_veliki je napisao/la:Realno kad sagledas situaciju to je jedino logicno. Bez obzira na sve ne vidim nista drugo sto bi se moglo napraviti. Mozda mu ponuditi da radi u omladinskim selekcijama. Naravno, sve je uz pretpostavku da doista vise ne mogne se baviti profesionalnim fudbalom.pitic je napisao/la:Baš tako, ove pripreme će biti krucijalne za njega. Ja da sam na Čalinom mjestu uradio bi sljedeće. Sačekao bi ga do početka prvenstva, ako vidim da ne može haj ti Saide svojim putem, zauzimaš nekom mjesto, uzimaš nekom pare ko zaslužuje više itd. U svakom slučaju klub gubi. Kažem opet znamo šta je uradio za Sarajevo, znamo da poštuje klub i navijače sve znamo, ali nije Sarajevo dobrotvorna organizacija na čijoj grbači možeš biti, a da ništa ne pokazuješ zbog čega si doveden. Vjerujem teško je njemu zna šta su raja očekivala od njega, teško je i navijačima što ga nema u kombinacijama i što nije isti kao prije, teško je i klubu što Said ne može pomoći. Ne možeš hebaji ga takav je život haj da se korektno rastanemo.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne treba puno ni mijenjati, pogotovo u januaru. Nasi klubovi se cesto zalete, dovodi se svega i svacega i brzo se shvati da se pogrijesilo. Pametno odvagati, vidjeti gdje je ekipa najtanja i pokusati se pojacati. Zanimljivo ce biti vidjeti sta ce se sa Saidom desiti. Mislim da ce ove pripreme odrediti njegovu fudbalsku buducnost. Ako ne bude pomaka on je definitivno gotov.
aleksandar_veliki je napisao/la:@pasica, ima i ova tvoja mjesta. Naravno, ako se i ide na ovo sto sam rekao, onda je logicno da taj bude dio tima koji radi s mladima, da se skoluje, nikako da vodi glavnu rijec u bilo kojoj kategoriji. No, u pravu si kad kazes da nam proizvodnja igraca lose ide zbog merhmaetluka. Potpuno se slazem.
Nece Doqi doci, nece nikadaa, nek tvoja suza zalud ne pada...High je napisao/la:Nekidan se talambasalo o Saidovom nadimku - Jednonogi ili Jednonožac. Ne ismijava se njegova nesreća, već forumski puk koji je mlatio da on s jednom nogom može Ligu prekucati.
Saidu svi mi sve najbolje želimo - nek se oporavi, ali, ako bude u sličnom stanju kao dosad, bolje da ga nisu ni dovodili.
Moja želja su Patrik Doci i Edin Čakal.
Žarko Karamatić - čisto zbog ljepote.belosevic28 je napisao/la:Nece Doqi doci, nece nikadaa, nek tvoja suza zalud ne pada...High je napisao/la:Nekidan se talambasalo o Saidovom nadimku - Jednonogi ili Jednonožac. Ne ismijava se njegova nesreća, već forumski puk koji je mlatio da on s jednom nogom može Ligu prekucati.
Saidu svi mi sve najbolje želimo - nek se oporavi, ali, ako bude u sličnom stanju kao dosad, bolje da ga nisu ni dovodili.
Moja želja su Patrik Doci i Edin Čakal.Pehlic?
Kao ni od Gregora Mohara.belosevic28 je napisao/la:Prvi fejs Sarajeva birvaktile. Hmm, ne treba odustati ni od Vladimira Nikitovica...
pasica je napisao/la: Imali smo nazalost priliku gledati Hurtica i Uscuplica kako rade pripreme sa ekipom, pa nakon njihovih priprema ekipa nam jedva poluvrijeme istrci. I oni sad fol djecu nesto uce? Ma samo vanserijski talenti kod nas postanu igraci, jer su toliko dobri da ih ovi ne mogu unakaziti.
Oni kojima treba trener, pedagog, strateg, tesko njima.
Slazem se, ali ovo sa fizickom spremom su gluposti realno.pasica je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:@pasica, ima i ova tvoja mjesta. Naravno, ako se i ide na ovo sto sam rekao, onda je logicno da taj bude dio tima koji radi s mladima, da se skoluje, nikako da vodi glavnu rijec u bilo kojoj kategoriji. No, u pravu si kad kazes da nam proizvodnja igraca lose ide zbog merhmaetluka. Potpuno se slazem.
Ma ne treba biti ni dio nikakvog tima dok se ne skoluje i ispuni uslove za to. Nisi ni ti dobio posao pa te poslali na fax. Nego si zavrsio fax pa aplicirao za posao. Sami sebe najvise kocimo tim nekim nebulozama to je za ne povjerovati.
Imali smo nazalost priliku gledati Hurtica i Uscuplica kako rade pripreme sa ekipom, pa nakon njihovih priprema ekipa nam jedva poluvrijeme istrci. I oni sad fol djecu nesto uce? Ma samo vanserijski talenti kod nas postanu igraci, jer su toliko dobri da ih ovi ne mogu unakaziti.
Oni kojima treba trener, pedagog, strateg, tesko njima.
Jesi siguran? Da nije Zrinjski kaparisao?kinosvra je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/slobod ... tak/217034
Jeste li zadovoljni sa prvim pojacanjem?
Ma kakav Zrinjski...nije tajna da im je velika zelja, ali niti imaju para kao Sarajevo niti se Kenanu ide u Mostar.Cheikh je napisao/la:Jesi siguran? Da nije Zrinjski kaparisao?kinosvra je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/slobod ... tak/217034
Znalo se za Pirića ima mjesec, obistinilo se hvala Bogukinosvra je napisao/la:Ma kakav Zrinjski...nije tajna da im je velika zelja, ali niti imaju para kao Sarajevo niti se Kenanu ide u Mostar.Cheikh je napisao/la:Jesi siguran? Da nije Zrinjski kaparisao?kinosvra je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/slobod ... tak/217034
Vec je uslove dogovorio, i ako ne ispadne kakva luda ponuda za vani on je na Kosevu.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, laznokrilo, mnon46, newton_heath_lyr, pierce, pjankesarajevo, rimljanin90 i 81 gost.