Ja bihp robao sa Randolphom over ili Gobertom overThrillerHz je napisao/la:Kakva je situacija s veceras kosarkasima ? Trebaju mi neka 2 zicera, a da nisu Toronto i GSW hendikep ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja bihp robao sa Randolphom over ili Gobertom overThrillerHz je napisao/la:Kakva je situacija s veceras kosarkasima ? Trebaju mi neka 2 zicera, a da nisu Toronto i GSW hendikep ?
Kazu Marc Gasol upitan ? Dal je moguc under onda, i ako dobije minutazu bice mala ?Viper je napisao/la:Ja bihp robao sa Randolphom over ili Gobertom overThrillerHz je napisao/la:Kakva je situacija s veceras kosarkasima ? Trebaju mi neka 2 zicera, a da nisu Toronto i GSW hendikep ?
Raonffa je napisao/la:Zorya - Manchester United (0-2 gola) 1,95, Gost ne daje gol u oba poluvremena 1,70
Može se probati kao neki singl ili na neki "narodni" listić, teren u Odessi na kojem bi večeras trebale igrati ove dvije ekipe je u katastrofalnom stanju, skoro sav je poleđen i bilo je čak upitno odigravanje utakmice.
Još bi utakmica sama po sebi mogla biti tvrda, Zorya u dvije utakmice EL ove sezone nijednom nije "otišla" preko 2,5 gola, dok je United na gostovanjima kod Feyenoorda i Fenerbahcea postigao samo jedan pogodak. Također, United ove sezone na svim gostovanjima samo je dva puta dao više od jednog gola, na početku sezone Bournemouthu (tri) i Swanseau (tri).
U prvom meču na Old Traffordu, United je slavio rezultatom 1:0.
Samo ovdje, na onoj drugoj temi nisam ja stavio, @bodi kopirao sa oveThrillerHz je napisao/la:Raonfa tebra, nema gdje nisi taj post share-ovoDobra analiza btw
Sta nas ovo nema na camugama vcrs slabo ?
ThrillerHz je napisao/la:Kakva je situacija s veceras kosarkasima ? Trebaju mi neka 2 zicera, a da nisu Toronto i GSW hendikep ?
Guram ih na tiket, sretnorisingforce je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Kakva je situacija s veceras kosarkasima ? Trebaju mi neka 2 zicera, a da nisu Toronto i GSW hendikep ?
Randolph 13,5 vise i Beal 20,5 vise
2:0 valjda je neko uzeo ovaj poklon...nažalost sam imao uz ovaj par na tiketu Standard 1mdeebosna je napisao/la:Za danas
Rb Salzburg - Schalke 1 @2.3
Upravo gledam izjavu trenera od Schalkea...kaže da će čak 8 prvotimaca ostati u Njemačkoj....neće ni na klupi sjediti.
Već su ubjedljivo prvi u grupi..
Sretno ko isprati.
Kvota na domaćina je u padu...mislim da će do večeras pasti ispod @2!!!
Ganjo bi ga ja da je 260 kvotavan gall je napisao/la:Treba danas Lokeren ganjat 1 po kvoti 260, takodjer i oba daju i tri gola
Hehe jbg fali zarez96BadBoy je napisao/la:Ganjo bi ga ja da je 260 kvotavan gall je napisao/la:Treba danas Lokeren ganjat 1 po kvoti 260, takodjer i oba daju i tri gola
Izvini, nisam vidio ovoThrillerHz je napisao/la:Kazu Marc Gasol upitan ? Dal je moguc under onda, i ako dobije minutazu bice mala ?Viper je napisao/la:Ja bihp robao sa Randolphom over ili Gobertom overThrillerHz je napisao/la:Kakva je situacija s veceras kosarkasima ? Trebaju mi neka 2 zicera, a da nisu Toronto i GSW hendikep ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.