Sad ce Tobe napisati pustio Azmir Ahmetovica i Sarica da ga Sarajevo ne tuzi..solinas je napisao/la:Pocela sa tri komada na Kosevu,zavrsila na Tusnju uz klasik "jel malo 4,je li malo"uz orkestar "ja ginem za ovaj klub".TobeYarabi je napisao/la:pitaj vase insajdere kako je zavrsila afera punacsolinas je napisao/la:Je li vas strah.![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
stadiontusanj
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne, nego cu napisati pogledajte sta sam vam pisao nakon te ''afere'' podero ga dinokio, kao sto sam vam tada najaviosamirr je napisao/la: Sad ce Tobe napisati pustio Azmir Ahmetovica i Sarica da ga Sarajevo ne tuzi..
a ahmetovicu i saricu nije trebala nicija dozvola da dodju u nas najveci klub iz 2 razloga: prvo-jer nisu imali profesionalni ugovor sa slobodankom.. drugo- i da su ga imali, mi smo FKS i za sve vas smo divovi i mozemo dovoditi koga hocemo.. mi samo dodjemo, upremo prstom u one za koje smatramo da nam trebaju i kazemo da se u roku od 24 sahata nacrtaju kod nas.. ako ne vjerujete-pitajte nase potlacene kone, oni ce vam to najbolje objasniti
Dajte one teze o Slobodi. Usitnilo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Teza svih teza je ona da ste vi DIVOVI, nema daljeHigh je napisao/la:Dajte one teze o Slobodi. Usitnilo.
TobeYarabi je napisao/la:ne, nego cu napisati pogledajte sta sam vam pisao nakon te ''afere'' podero ga dinokio, kao sto sam vam tada najaviosamirr je napisao/la: Sad ce Tobe napisati pustio Azmir Ahmetovica i Sarica da ga Sarajevo ne tuzi..![]()
a ahmetovicu i saricu nije trebala nicija dozvola da dodju u nas najveci klub iz 2 razloga: prvo-jer nisu imali profesionalni ugovor sa slobodankom.. drugo- i da su ga imali, mi smo FKS i za sve vas smo divovi i mozemo dovoditi koga hocemo.. mi samo dodjemo, upremo prstom u one za koje smatramo da nam trebaju i kazemo da se u roku od 24 sahata nacrtaju kod nas.. ako ne vjerujete-pitajte nase potlacene kone, oni ce vam to najbolje objasniti
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- elamalakia
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ma masinci se malo igraliHrasno1921 je napisao/la:Masovna organizovana tuca u centru, bilo i potezanja hladnog oruzja, ko moze organizovati masovnu tucu osim navijaca?Lakoste je napisao/la:Kakav belaj?Hrasno1921 je napisao/la:Ovaj veliki belaj od prije sat ko da gledam bit ce navijacki, sve mi mirise na to ...
A ne tako davno bila je ona na platou stadiona Koseva kada su pohapseni Manijaci, vidim balavurdija iz oba tabora po fb. hajca, sto dovodi do zakljucka da je to, a imas i na portalu havaza
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nije smijesno ni sekunde, cijela drzava nam je takva, stavi se na njegovo mjesto koliko moras biti ocajan da ukrades jednu pisljivu salamu koja je dvije tri marke? na stranu zajebancija i sve ...stadiontusanj je napisao/la:http://m.a.vaz.ba/clanak/266371/sarajev ... nog-centra
Zar opett,pojelo se sve iz steka![]()
![]()
Salame Zla
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Za vas su divovi i liliputanci.HElo je napisao/la:Teza svih teza je ona da ste vi DIVOVI, nema daljeHigh je napisao/la:Dajte one teze o Slobodi. Usitnilo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
oni ne kradu salamu, nego slamuHrasno1921 je napisao/la:Nije smijesno ni sekunde, cijela drzava nam je takva, stavi se na njegovo mjesto koliko moras biti ocajan da ukrades jednu pisljivu salamu koja je dvije tri marke? na stranu zajebancija i sve ...stadiontusanj je napisao/la:http://m.a.vaz.ba/clanak/266371/sarajev ... nog-centra
Zar opett,pojelo se sve iz steka![]()
![]()
Salame Zla
- TobeYarabi
- Kontakt:
u petak cete dozivjeti jos jedno veliko razocarenje kad saznate sta vam je sisoje uradio i koliko vas je zavaliosamirr je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:ne, nego cu napisati pogledajte sta sam vam pisao nakon te ''afere'' podero ga dinokio, kao sto sam vam tada najaviosamirr je napisao/la: Sad ce Tobe napisati pustio Azmir Ahmetovica i Sarica da ga Sarajevo ne tuzi..![]()
-
narodniheroj
- Kontakt:
Tobe Yarabi sve si bio u pravu za sisoju i njegove ublehe. Čujem spremna mu je hapsana ako se pojavi u BIH.
Tacno i ja sam cuo optuznica je podignuta zbog silovanja i to vise puta u protekle 3 godine najveceg kluba na planeti Zemlji NK Kamatara !narodniheroj je napisao/la:Tobe Yarabi sve si bio u pravu za sisoju i njegove ublehe. Čujem spremna mu je hapsana ako se pojavi u BIH.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sloboda se vraca polako ali sigurno tamo gdje joj je mjesto. U drugu ligu, ili ti ga 1 liga federacije 
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Napokon skontali gdje jedino mogu titulu da osvojeSarajlijica1946 je napisao/la:Sloboda se vraca polako ali sigurno tamo gdje joj je mjesto. U drugu ligu, ili ti ga 1 liga federacije
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Najtrofejniji drugoligasBordoBolesnik je napisao/la:Napokon skontali gdje jedino mogu titulu da osvojeSarajlijica1946 je napisao/la:Sloboda se vraca polako ali sigurno tamo gdje joj je mjesto. U drugu ligu, ili ti ga 1 liga federacije
Podrška Tuzlacima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Slobodi je ispaljen metak u celoHigh je napisao/la:Podrška Tuzlacima.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Naravno da ide podrška Slobodi i slobodašima, azmirovci futavci nek odyebu u Šimin han

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.