FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amca007

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amca007 » 09 dec 2016, 14:50

Meni je i Pavlovic dobar!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 dec 2016, 14:54

Amca007 je napisao/la:Meni je i Pavlovic dobar!
golman koji nije dominantan u svojih pet metara :nedam:

Ciabatta
Kontakt:

Post Postao/la Ciabatta » 09 dec 2016, 15:00

kinosvra je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/slobod ... tak/217034

Jeste li zadovoljni sa prvim pojacanjem? :)
Bilo je već govora o ovome, znači istina je. Ja sam zadovoljan.
FK Sarajevo - 10 trofeja.

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 09 dec 2016, 15:09

Evo i ja dobio odgovor. Nas je ako ne ode vani. Traze ga i Zrinjski i maleni. U Zrinjski mu se ne ide a mali platu max 5000 mogu ponuditi.

Dakle ako ne ode vani u Sarajevo 1000%!
Football is a game about feelings and intelligence!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 dec 2016, 15:22

Ma ne moze vani ba. Jedino u turkmenistan iz slobode moze da ode...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 09 dec 2016, 15:27

FrancescoTotti je napisao/la:Ma ne moze vani ba. Jedino u turkmenistan iz slobode moze da ode...
ne moze iz slobode ni u republiku sumsku

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 dec 2016, 15:28

Pirija ni sam ne zna gdje ce.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

High

Post Postao/la High » 09 dec 2016, 15:29

U Endehaziju će on.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DZGZS
Kontakt:

Post Postao/la DZGZS » 09 dec 2016, 15:34

Cheikh je napisao/la:Evo i ja dobio odgovor. Nas je ako ne ode vani. Traze ga i Zrinjski i maleni. U Zrinjski mu se ne ide a mali platu max 5000 mogu ponuditi.

Nemoj lagati ljude... niti ga je Zeljo kontaktirao, niti ce ikad kontaktirati husarinog igraca... zbog slučaja ordagic.... od tada je marsnut sa grbavice...
#samoedukujem

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 09 dec 2016, 15:35

husara kaze da mu trazi inostranstvo, a od nasih klubova jedino su gurbeti ozbiljno razgovarali o njemu i spremaju ponudu

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 dec 2016, 15:38

DZGZS je napisao/la:
Cheikh je napisao/la:Evo i ja dobio odgovor. Nas je ako ne ode vani. Traze ga i Zrinjski i maleni. U Zrinjski mu se ne ide a mali platu max 5000 mogu ponuditi.

Nemoj lagati ljude... niti ga je Zeljo kontaktirao, niti ce ikad kontaktirati husarinog igraca... zbog slučaja ordagic.... od tada je marsnut sa grbavice...
#samoedukujem
100 % zbog Ordagica :lol:
Sarajevo i Liverpool

DZGZS
Kontakt:

Post Postao/la DZGZS » 09 dec 2016, 15:41

YNWA je napisao/la:
DZGZS je napisao/la:

#samoedukujem
100 % zbog Ordagica :lol:
Kad je iz Zvijezde prelazio... dogovorio Zeljo uslove sa amerom i zvijezdom (simbolicno obeštećenje bilo u pitanju), a budala povecala svoje potrazivanje... i blokirao transfer... otada je marsnut za sva vremena kao i njegovi igraci...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 dec 2016, 15:42

Nepotreban je Piric. Nije da je los, ali on i Pavlovic su u 'pet deka', i ja bih prije doveo stvarno dobrog veznog igraca.
Mozes ti imati golmana ekstra, ali ako odbrana ima propuh, nista ti ne znaci...kod nas je solidno stanje nazad, jer Janjos igra malo defanzivnije.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 dec 2016, 15:42

Nastavljate po starom lupetate bez ikakve veze pa ce biti j.bem ti upravu nisu ga doveli a nije se s njim ni pregovaralo kada bude zvanicno saopstenje iz kluba onda je to pojacanje do tada nista

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 dec 2016, 15:43

DZGZS je napisao/la: Kad je iz Zvijezde prelazio... dogovorio Zeljo uslove sa amerom i zvijezdom (simbolicno obeštećenje bilo u pitanju), a budala povecala svoje potrazivanje... i blokirao transfer... otada je marsnut za sva vremena kao i njegovi igraci...
Pises gluposti ;)
Sarajevo i Liverpool

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 dec 2016, 15:50

YNWA je napisao/la:
DZGZS je napisao/la: Kad je iz Zvijezde prelazio... dogovorio Zeljo uslove sa amerom i zvijezdom (simbolicno obeštećenje bilo u pitanju), a budala povecala svoje potrazivanje... i blokirao transfer... otada je marsnut za sva vremena kao i njegovi igraci...
Pises gluposti ;)
Pa dobro mozda su komsinice dogovorile uslove sami sa sobom,a sa Amerom nisu nikada,jel tako brate :mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 09 dec 2016, 15:57

Pirić sa svoje 22 godine i potencijalom dobra investicija, Pavlović sa Delačom se borio za mjesto među stativama i sjetite se kakav je bio. A Adilovica vratiti u Zenicu, ova dvojica neka se pofajtaju za mjesto. Evropa će prodati Pirića 100% tako da Pavlović neka ostane. Sve ovo je ok ako naši ga žele naravno.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 09 dec 2016, 16:23

Zdravo pitari. Duze vrijeme pratim ovu temu pa sam odlucio da se uclanim i pocnem postirati. Po mom misljenju nas priotitet mora biti zadrzavanje Dulje, ali vjerujem da ce mu ponudit dobar ugovor jer je Tan izjavio da ce to biti prvi prioritet. ovo sto je Cala uradio sa Duljom je cudo, i ne vjerujem da ce mo vise njega vidjeti na lijevom krilu dok je u dresu Sarajeva, ova centralna pozicija mu itekako pase. Ako Dulju zadrzimo i on nastavi sa ovakvim tempom i asistencijama na kraju sezone uzimamo 2-2.5 miliona za njega i to lagano. Nadam se da se Husejinovic uspije vratit i da ce ipa nesto ponudit ekipi do kraja sezone, ali je ocigledno da dulja ili sajid sigurno odlaze na kraju sezone. Meni je vrlo zanimljiv mali Kobiljar i ja bi ga pod hitno vratio u nase redove jer ima veliki potencijal i mislim da je Cala prava osoba da napravi igracinu od njega. veliki je plus kada bi dosao i naucio neke stvari od Dulje i husejna i vjerujem da ima taj potencijal da postane novi Duljevic na centralnoj poziciji za kratko vrijeme, jos je mali veliki pitar i non stop sharea lajkuje postove FKS na fejsu tako da sam siguran da bi se vratio bez pitanja. Sarajevo kao klub mora iskoristit krizu u kojem se nalaze klubovi kao Olimpic Celik pa cak i Sloboda, znaci moramo dovoditi njihove naj bolje igrace. Duljevic prelazi na centar znaci samo nam ostaje crnkic na lijevoj strani, za mene mali Popovic iz celika je idealno rijesenje za ovu poziciju, on i crnkic su vise nego adekvatni za tu lijevu stranu, ako se on ne moze dovesti onda je mali Lelic iz Olimpica meni vrlo interesantan ma da je on po meni vise projekat nego Popovic, mislim da je popovic mnogo spemniji da bude dio kostura ekipe i ozbilljan nosioc igre dok Leilic ima potencijala da postane prava zvijezda u PL uz malo vremena i dobrog trenera. Piric se treba dovesti ako moze pogotovo ako raskine ugovor sa Slobodom znaci dolazi Besplatno, tu ne mozes izgubit ljudi, mlad potencijalan golman, ako ostane u FKS i odigra tekme za nas pogotovo u Europi imas tu dobar dobitak iako samo provede jednu ili dvije sezone u nasem dresu, nema smisla da se ne dovede, bio bi veoma dobar biznis potez. Pored igraca koje sam spomenuo mislim da nam treba jos defanzivni vezni i mozda napadac ako SS ne misli da neki igrac od omladinaca moze zadovoljiti uz Ahmeta i Bekica.

Znaci po meni dovesti:
Popovica/Lelica
Kobiljara
Pirica
CDM (veteran rusilac koji bi umirio nervoznog Rustema)
i mozda napadaca.

Na pozicije 10ka bi onda imao: Duljevic, Husejinovic, Kobiljar (Cetkovic viska prodati)
Lijevo krilo: Crnkic, Ivetic, Popovic/Lelic

Za kraj bi se izvino ako imam neke gramaticke greske jer zivim u inostranstvu vec blizu 20 godina, al od mali nogu navijam za sarajevo i kad kod odem u Bosnu idem na svaku tekmu.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 09 dec 2016, 16:33

Fino bi bilo uzeti Pirića, može on još napredovati. Ali, meni on i nije sad nešto nadprosječno kako ga neki predstavljaju. Neka dođe i onda će golmanska pozicija riješena, ako je i trebalo neko pojačanje tu, ali ispada fina prilika da se ugrabi Kenan. Nađite kvalitetna dva veznjaka i napadača i po mogućnosti stopera, u slučaju da ode Balić.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 09 dec 2016, 16:35

Može Pirić, bolji je od Pavlovića.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Dave, Jadnimi, muhamedhulk, nedimmmm1337, Pena, PeppermintSA, rishovski i 114 gostiju.