HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Daj stanite malo,budite pristojni gosti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Principatus
- Kontakt:
Haha pa ovo je ludo. Sta ste se odmah poceli izivljavati na ljudima. Cestitke.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
pa ovi ce gore proci nego mi heheee od hapoela
Nisu ni nas žalili nikada? Ne bih ni ja volio da im sad zabijemo baš 10 golova ali gledajući s druge strane tko zna kad ćewmo opet imati prigodu nekoga nakantati u Europi ?! Ma samo puni, ovi su svakako presretni sa do sada 2 postignuta golaPrincipatus je napisao/la:Haha pa ovo je ludo. Sta ste se odmah poceli izivljavati na ljudima. Cestitke.

Samo trpaj i puni mrezu, tako i treba!
A kakav je ovaj igrac Goran Markovic sto je presao kad nas ( u Zelju) ?
Pozz
A kakav je ovaj igrac Goran Markovic sto je presao kad nas ( u Zelju) ?
Pozz
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- Principatus
- Kontakt:
Ma sad ih napunite golovima, da im unuci jos moraju utakmice sa 0:5 pocinjati. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Solidan igrač. Na borbenosti mu se definitivno ne može prigovoriti. Mislio sam da nitko ne može skupiti više kartona od Serdarušića ali me je Marković denatirao. Noje on loš igrač, ima i dobar pas ali mu je problem vjerojatno bio što je trebao zamijeniti Nikolića koji je kvalitetniji od njega i svi su ga gledali kroz tu prizmu. Sve u svemu solidan igrač ali mi nismo oslabljeni na toj poziciji jer smo dobili Rizvanovića.Blueone je napisao/la: A kakav je ovaj igrac Goran Markovic sto je presao kad nas ( u Zelju) ?
Pozz
1-8 bi bio fin rezultat
Forza Zrinja
Forza Zrinja
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo se Zrinjevcima moze obiti o glavu. Raspucali se i vrlo lako se moze desiti da se ispucaju, pa da u narednom kolu ostanu kratkih rukava.
U svakom slucaju cestitke za ovaj odlican rezultat i ubjedljivu pobjedu, a kasnije sta bude.....
U svakom slucaju cestitke za ovaj odlican rezultat i ubjedljivu pobjedu, a kasnije sta bude.....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ok.
hvala Marine i sretno vam u narednom pretkolu , ovo ste vec prosli ionako!
hvala Marine i sretno vam u narednom pretkolu , ovo ste vec prosli ionako!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
7 - 0 koliko ja znam
Mislim mi kada smo u gostima dobili marsklok 0-6Babilon je napisao/la:1:6 Koja je najveca pobjeda bh predstavnika u evropi?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

mi marslakok, nesto tako, s malte 6:0 a najveci poraz bh predstavnika litex -zeljo 7:0Babilon je napisao/la:1:6 Koja je najveca pobjeda bh predstavnika u evropi?

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
7-1 

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
8-1.. ajmo 10 komada 

Zadnja izmjena: silenT, dana/u 22 jul 2010, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Mileeeeeeeeeeeeeeee car!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Resultato galaktiko rece komentator!
Resultato galaktiko rece komentator!

HSK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.