FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2010, 18:04

geronimo je napisao/la: edit: Omere, što pitaš? Ja ne planiram uskoro.
Naletio sam na novu opremu Bayerna, pa pretpostavljam da se u Minhenu moze naci najkvalitetnija i najpovoljnija.

Nove majice, dresovi pa cak i trenerke, ali one su malo skuplje, ali prelijepe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 22 jul 2010, 18:08

Micho leti iz elfa, ko će kosatom Tarzanu praviti društvo u innenverteidingungu ostaje da se vidi. Moj tip Badstrudla, dok se velike nade polažu i u povratak Lepe Brene.

Geronimo, zamolio bih te ako ti nije mrsko da mi malo opširnije napišeš o ovome pošto ja ne razumijem Njemački i rijetko posjećujem njihove stranice. :) :)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jul 2010, 18:11

Omerbavarac je napisao/la:
geronimo je napisao/la: edit: Omere, što pitaš? Ja ne planiram uskoro.
Naletio sam na novu opremu Bayerna, pa pretpostavljam da se u Minhenu moze naci najkvalitetnija i najpovoljnija.

Nove majice, dresovi pa cak i trenerke, ali one su malo skuplje, ali prelijepe.
Najpovoljnije je u središtu Adidasa Herzogenaurachu, gdje ja kupujem kada skoknem do Švabije.
Vidi sa Šećerom da ti on nabavi, dok još nije krenuo put domovine. A i zemljaci ste. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jul 2010, 18:17

Klare je napisao/la: Geronimo, zamolio bih te ako ti nije mrsko da mi malo opširnije napišeš o ovome pošto ja ne razumijem Njemački i rijetko posjećujem njihove stranice. :) :)
Šta bolan Klare :lol: nisam valjda pisao na njemačkom? :?

- innenverteidingung = centralni branići, centarhalfovi ili ti stoperi.
- stammelf = početnih 11 ili ti prva postava.

P.S. Ništa ne mora biti kako sam ja napisao....to ja samo slutim. :mrgreen:
slika
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 22 jul 2010, 18:28

geronimo je napisao/la:
Klare je napisao/la: Geronimo, zamolio bih te ako ti nije mrsko da mi malo opširnije napišeš o ovome pošto ja ne razumijem Njemački i rijetko posjećujem njihove stranice. :) :)
Šta bolan Klare :lol: nisam valjda pisao na njemačkom? :?

- innenverteidingung = centralni branići, centarhalfovi ili ti stoperi.
- stammelf = početnih 11 ili ti prva postava.

P.S. Ništa ne mora biti kako sam ja napisao....to ja samo slutim. :mrgreen:
slika
Tako mi reci, ja ovu riječ u google translate=ne razumije, i onda sam sa tebi morao obratiti.

Geronimo zašto nikada ne spominješ Maxi Haasa :lol: :lol: :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jul 2010, 18:38

Klare je napisao/la: Geronimo zašto nikada ne spominješ Maxi Haasa :lol: :lol: :lol:
Ko je taj? Šta si vidio u njemu? Je li vrijedan spomena? :D
Istiskao si toliko pitanja od mene, gdje mogu sve završiti sa samo jednom konstatacijom...neće biti ništa od njega. :lol:
Ne mora značiti, to ja samo slutim. :mrgreen:

Zašto niko ne spominje Deniza Mujica, novog člana FCB II? Mladić ima samo 19 anno i igra za austrijsku U20. Dokazao se na probi, te je sa njim potpisan dvogodišnji ugovor. Napadač je.
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 22 jul 2010, 18:45

JetSet_Hantraga je napisao/la:Drugi tim Bayerna je pojacan sa 19-godisnjim Austrijancem Denizom Mujicem. Momak igra u napadu, a visok je 184cm.
Po prezimenu je ocigledno da je pravi Austrijanac. :mrgreen:
geronimo je napisao/la:Zašto niko ne spominje Deniza Mujica, novog člana FCB II? Mladić ima samo 19 anno i igra za austrijsku U20. Dokazao se na probi, te je sa njim potpisan dvogodišnji ugovor. Napadač je.

Poglavice, poglavice... :lol: :lol: :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 jul 2010, 18:46

Kako mi nešto fino puhne kad vidim geronimo-v avatar :lol:

slika

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 jul 2010, 18:49

geronimo je napisao/la:
Vidi sa Šećerom da ti on nabavi, dok još nije krenuo put domovine. A i zemljaci ste. ;)
nije problem.
omer je moj drugar i rado cu dopelati neku od tih sitnica.
sad, na odmor planiramo InshaAllah krajem septembra, pa ako bi ti omere pricekao onda nije problem.
ako ti se pak zuri i ta ti oprema treba hitno, onda nadji nekog drugog jer, kako rekoh, mi smo odmor planirali za kraj septembra ili pocetkom oktobra.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 jul 2010, 18:52

geronimo je napisao/la: slika
nemoj me zivcirat inace...

slika

ybg. crni humor... :(
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2010, 21:05

secer je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
nije problem.
sad, na odmor planiramo InshaAllah krajem septembra, pa ako bi ti omere pricekao onda nije problem.
ako ti se pak zuri i ta ti oprema treba hitno, onda nadji nekog drugog jer, kako rekoh, mi smo odmor planirali za kraj septembra ili pocetkom oktobra.
To seceru care. Potajno sam se nadao da bi neko iz moga grada mogao uskoro da Svabije. Kasno nije, jer za ovakve stvari vrijedi cekati. Ja ti se ABD javim krajem septembra, da se dogovorimo, ako vec u medjuvremenu ne nabavim to sto mi je za oko zapelo. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 jul 2010, 21:22

Klare je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:bayern munchen ove godine prema pisanju Bilda ima najskuplji kadar svih vremena koji vrijedi 303 miliona eura.vrijednost kadra se drasticno povecala nakon svjetskog prvenstva jer se vrijednost igraca koji su igrali na svjetskom znacajno povecala....primjeri: schweinsteiger vrijedio prije svjetskog 16, sada 35 miona eura, muller prije 750 000 eura, sada 23 miliona eura, kroos 5 sada 12 miliona, badstuber prije 400 000 eura, sada 8 miliona eura
Više laži na jednom mjestu nisam čuo :x :x :x

Evo cijena prije svjetskog prvenstva:
Schweinsteiger 24 mil
Muller 10 mil
Kroos 12 mil
Badstuber 8 mil
ej klare hajd ne pametuj vise Boga ti, prvo od starta se vidi da si nikakav navijac bayerna, nesto ovde uzeo jedno vrijeme pucat kritike o klubovima u bundesligi dal mogu zadrzat najvaznije igrace il ne mogu, htio si se time pravit pametan, sad hoces meni pamet da solis, a svi koji su mi je poceli ovde solit razbijeni su argumentima i mjesecima se nisu ovde pojavljivali...procitaj na bild.de pa ces vidjet dal su moji podaci tacni, a ne komentarisi nesto sto ne provjeris...procitaj to naravno ako znas citat i razumijet njemacki il se inace poklopi i suti
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 22 jul 2010, 21:37

Kako god to što je Bild Iznijeo, ti prenijeo su svakako laži. :lol: :lol: , a Njemački ne razumijem, ali zato Engleski derem.

Da si pratio cijene i prije svjetskog prvenstva znao bi o čemu ja govorim.

VOLIM BAYERN i time se ponosim :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Klare

Post Postao/la Klare » 22 jul 2010, 21:41

geronimo je napisao/la:
Klare je napisao/la: Geronimo zašto nikada ne spominješ Maxi Haasa :lol: :lol: :lol:
Ko je taj? Šta si vidio u njemu? Je li vrijedan spomena? :D
Istiskao si toliko pitanja od mene, gdje mogu sve završiti sa samo jednom konstatacijom...neće biti ništa od njega. :lol:
Ne mora značiti, to ja samo slutim. :mrgreen:

Zašto niko ne spominje Deniza Mujica, novog člana FCB II? Mladić ima samo 19 anno i igra za austrijsku U20. Dokazao se na probi, te je sa njim potpisan dvogodišnji ugovor. Napadač je.
Jest Geronimo ali oni su u FCB II, a Maxi Haas u prvom timu i to sa 24 godine. To mora nešto da znači :D :D :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2010, 21:44

Klare je napisao/la: Jest Geronimo ali oni su u FCB II, a Maxi Haas u prvom timu i to sa 24 godine. To mora nešto da znači :D :D :D
Joj covjece jesi zapeo, de ohladi malo. Haas je doveden samo da popuni broj Nijemaca u timu, nista drugo, pa prema tome, zaboravi na njega.

Klare

Post Postao/la Klare » 22 jul 2010, 21:51

Klare je napisao/la: Jest Geronimo ali oni su u FCB II, a Maxi Haas u prvom timu i to sa 24 godine. To mora nešto da znači :D :D :D
Joj covjece jesi zapeo, de ohladi malo. Haas je doveden samo da popuni broj Nijemaca u timu, nista drugo, pa prema tome, zaboravi na njega.
Nije :!: :!: :!:
Da su htjeli samo popunjati broj doveli bi nekog mlađeg koji bi mogao više napredovati, dok je Maxi Haas u 25-oj godini. Ima tu nešto, nije Gaal mahnit, zato i ne traži pojačanja na stoperskim pozicijama, a valjda i on zna da je to bilo najpotrebnije. :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2010, 21:57

Klare je napisao/la:
Nije :!: :!: :!:
Da su htjeli samo popunjati broj doveli bi nekog mlađeg koji bi mogao više napredovati, dok je Maxi Haas u 25-oj godini. Ima tu nešto, nije Gaal mahnit, zato i ne traži pojačanja na stoperskim pozicijama, a valjda i on zna da je to bilo najpotrebnije. :lol: :lol:
Gledaj ovako, Bayern u ovom trenutku ima na raspolaganju 4 stopera, Haas je prebacen kao eto neki peti. Znaci, sansu bi dobio u slucaju da trojici nesto bude i to u jednom trenutku, ne bitno dali se radilo o povredi ili kartonima, a da se tako nesto dogodi su vrlo male sanse.
Za ovo mladjeg, pa logicnije je da da momak od 19, 20 godina igra za drugi tim i ako se pokaze za nekoliko godina biva prebacen u prvi sastav, dok Haas ima vec 24 godine, niti se dokazao u drugom timu, niti ima nekog prevelikog talenta, tako da ti garantujem da je doveden samo da popuni prazno mjesto nedostajucih Nijemaca, a i sam znas kako to ide. Nisu svi izrodi kao Muller i Badstuber. ;)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 22 jul 2010, 23:58

secer je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
nije problem.
To seceru care. Potajno sam se nadao da bi neko iz moga grada mogao uskoro da Svabije. Kasno nije, jer za ovakve stvari vrijedi cekati. Ja ti se ABD javim krajem septembra, da se dogovorimo, ako vec u medjuvremenu ne nabavim to sto mi je za oko zapelo. ;)
Mogu li se i ja uključiti u ovu šoping listu??? Od septembra sam u Saraj'vu... Dukate dajem za Bayernovu opremu :D :D :D

Što se Tyme tiče, Gaalonja mu je otvorio vrata odlaska. Kako on kaže, želi da se svi igrači bore za 1. mjesto, jer ne želi vidjeti nekoga ko se pomirio sa klupom. A tu su na njegovom mjestu 2 igrača koja će uvijek imati prednost, El Kapitano i Švajni i budućnost mu nije najsvjetlija...
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jul 2010, 00:17

@dr.adnan: Sto se mene tice, mozes, ali sta ce secer reci, to ne znam. Valja to sve donijeti iz Svabije, a vjeruj mi, nije bas lagan posao. ;)
Ako se secko slozi da mozes i ti dobiti svoje parce kolaca, ili bolje receno jedan dio mjesta u koferu za tvoj dres ili sta vec, definitivno si dobrodosao.

Sto se Tyme tice, njegovim odlaskom, vjerovatni bi Ottl ostao u timu i nastavio bi biti ta vjecita rezerva.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jul 2010, 00:33

@JetSet_Hantraga - Jbg ne mogu reći da nisam pročitao slika slika ali me naš koljeg malo izbacio iz takta sa svojim pitanjima o mladim Bayinim nadama. slika
Vidim ja nešto mi poznat Mujić kada sam danas čitao nešto o njemu slika, kad ono moj hantraga imao ekskluzivu u vezi Deniza. slika

P.S. Skupljači perja, hoću reći, lovci na nova Bayina odEla, ne se sekirati u vezi prtljaga. slika Samo mu javite na vrijeme, vaše želje će biti ispunjene. slika

Ali ne zaboravite slika da se platiti mora, kao i evt. carinski troškovi. Hebiga, nije Bayo bilo ko, pa da roba prođe neprimjećena. slika
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.