Momciluk je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Momciluk je napisao/la:Jel na ovom takmicenju ce biti parovi sa analizama ili?
Naravno, jbg moras ubijediti nekako nekoga da odigra tvoj tip, a obzirom na brojnost ocekujem jako puno dobrih analiza i veoma visoku prolaznost.  

Mislis da biti bolji kvalitet s analizama? Svakako ce svi postavljati najbolje parove koje analiziraju jer tipuju svi da bi pobijedili.. ovako ce biti smo puno bzveze analiza tipa "u formi su pobijedili tri zaredom bla bla" pratit parove onih s najboljom prolaznoscu i tjt znas da ga je izanalizirao ne treba pisat analizu.. a vise bi bilo takmicara tako mrsko je ljudima pisat analize, vise takmicara znaci veca nagrada, navucemo na 100+ takmicara i trazite vece pare od wwin tipa  500eura posto sam vidio na forumima drugim da su takve nagrade a mi mozemo jos vise takmicara privu.. eto samo moje misljenje nek i drugi kazu
Ove nagrade mislim mjesečnom nivou na sedmicnom normalno manje

Da, ali kako recimo u ponedjeljak da znas od koga ces prepisati par ako niko nema analizu i svima 0/0 omjer? 
Moras imati neki alibi to je fazon, naprimjer ja stavim 3 para bez analize, bubnem, pogodim na neku srecu sva 3, naredni dan opet bubnem 5 drugih, neko ce reci vidi onaj pogodio sva 3 odo od njega sve prepisati, ja fulim svih 5, razumijes. Mora biti neka analiza koja ce se procitati i imati razlog da se odigra tip jbg. Sto se tice novaca ispocetka ce nam vjerovatno dati nesto manju sumu, nekih 30,40,50 eura na sedmicnom nivou, medjutim nije problem nikakav da povise ukoliko pokazemo kvalitet i profesionalnost.  

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase