Vjerovatno taj sto je meni ukro nickjuznjak> je napisao/la:ko je ovo dao treci glas za Atleti?

EDIT: E **** ti kosti i link, nece da se prikaze: cfatleticodemadrid10(TAČKA)blogger(TAČKA)ba
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Vjerovatno taj sto je meni ukro nickjuznjak> je napisao/la:ko je ovo dao treci glas za Atleti?
On se rodio dok je Cholo harojuznjak> je napisao/la:haha evo sad vidjeh sta je ovo 96 godiste ma dijete neko
ma ti mu idol kopira teChologol je napisao/la:On se rodio dok je Cholo harojuznjak> je napisao/la:haha evo sad vidjeh sta je ovo 96 godiste ma dijete neko
hahahahah sigurno xDjuznjak> je napisao/la: ma ti mu idol kopira te
Semafreš xDjuznjak> je napisao/la:koji je idol glasao za bilbao![]()
Cholo@ znam sta hoj rec
Da, ali Real Madrid, Barca i Manchester nisu u finansijskoj krizi i bez ikakvih problema (ne znam bas za MAnchu) svoje dugove vracaju. S druge strane Mallorca je pojela isto g0vno kao i Levante prije par godina, pa se sad pitaju gdje cemo naci pare da isplatimo platejuznjak> je napisao/la:Real,Barca,Manchester itd imaju dugova preko 600 mil Eura ali oni svake godine bez problema igraju .
Chologol je napisao/la:Aj ne lazi da su odbili 30 milja za jednog od njih dvojice (Capela i Isusa), kao prvo nijedan od njih toliko ne vrijedi, a drugo... procitaj prvo![]()
Sevilla dovela Daba i Guarantea i sa njima mogu biti samo slabiji, jer sto vise dovode ovih "srednjih" pojacanja, to mi se cine slabiji.
A mi... Jos samo Miske i dosta, prodat Simaa da smanjimo dug i to je to.
Forlan nece ici, u to budi siguran. Dalje, Aguero jedva ceka da ode u neki veci klub? Atletico je veci od Chelsea, Citya i Arsenala
Moras li ti djete drago meni svaki post kontrirat? Aj dokazi da nije.Wolverine je napisao/la:
jel to onaj isti IFHHS po kojem su dvije Serie A i Clausura bolje lige od Premier lige?Chologol je napisao/la:Moras li ti djete drago meni svaki post kontrirat? Aj dokazi da nije.Wolverine je napisao/la:
Imas IFHHS, Atleti je 12., a Arsenal negdje oko 15 mejsta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.