PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

shzna
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la shzna » 10 dec 2016, 09:12

Lakoste je napisao/la:I nek dodje neko na temu od zeljkanovih navijaca da prosipa neku filozofiju radnickog kluba. Od osnivanja od strane hrvatskih radnika preko postojana u kojem su na svaki nacin pokusali da iskvare historiju. Dobili stadion, tribine sa drugih terena, saltaju se od stranke do stranke, danas skandiraju protiv Koldze sutra puse Koldzi qrac, pricaju protiv njega a lik im obnovio svlacionice, teren, dao im gradjevinsku, evo sad i 200 000. O prici da obnavljaju stadiona a zapravo stadion obnavljaju pravna lica sirok drzave, raznorazne firme koje na taj nacin skupljaju jeftine poene. Od toga da pljulju po Bogicevicu i ostalim igracima a onda ih lizu pa vracaju u prvim tim. Od klase radnicke do klase koja se slihta od stranke do stranke. Sarajevo je nastalo tako kako je nastalo, niko se ne stidi i ne skrnavi nacin nastajanja, svaki navijac je ponosan na historiju Sarajeva i ne pokusava kroz laznu filozofiju da predstavi nesto sto nije istina. Hvala Bogu pa nisam navijac bijednog kluba koji prosi i trazi sadaku od opstina, preko stranke do ostalih klubova u ligi. Bijedni klub 1921.
Bez zajebancije, ti si obolio, ne samo zbog ovog posta nego inace kakve stvari pises protiv jednog obicnog fudbalskog kluba. Lijeci se. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 10 dec 2016, 09:52

Mi smo imali obezbijedjena sredstva za tribinu, medjutim, za razliku od tog kluba kojeg osnovase politika i ubice, ovaj radnicki klub se voli i postuje te su samim tim ljudi dolazili na adresu kluba te na koljenima molili da ucestvuju u izgradnji. Mi kao sportski kolektiv sa srcem i dusom nismo mogli odbiti nikoga. Svaka nam cast, iskreno.

Kada se samo sjetim kada su parce po parce kluba prodavali kako bi opstali, a nakon sto se ljubav prema klubu dokazala, postali su malezijska starleta koja vec sutra moze postati kanadska ili pak americka, ovisno od toga kako im se vlasniku digne te da li odluci da ih sutne ko zadnje pasce, sto na kraju krajeva i jesu. Da su one ubice znale kakva cete prostitutka postati, ne bi vas ni osnovali.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 dec 2016, 09:57

Malo SDA, malo SBB. Sad moze i HDZ. Prosjacki klub koji osnovase hrvati nekoc.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 10 dec 2016, 10:03

Malo SDS, malo SDA. Malo kopile, malo prostitutka. A osnovase ih ubice..

DZGZS
Kontakt:

Post Postao/la DZGZS » 10 dec 2016, 10:15

Ajzea
Zaboravio si navesti, a najvise pod patronatom I ingerencijom KP Jugoslavije, ciji su miljenici i "djeca" bili dugi niz godina....
Pa onda fes-hadzije i muslimani veci od onih u Saudiji...

Ma svakome su guzi.ce dali.... smatrali su neuspjesnim one periode u kojima nisu skidali gace i naguzivali se svakome ko hoce da ih trehne... istina ti periodi su bili rijetki jer su uglavnom "igrali" po necijoj direktivi i davali guze... zato im navijace i zovu Horde analisanih...

Lakoste
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Lakoste » 10 dec 2016, 10:26

Thetraphak1921 je napisao/la:Malo SDS, malo SDA. Malo kopile, malo prostitutka. A osnovase ih ubice..
Vas sto osnovase NDH i Pavelic...
Hocete li vratiti prefiks NK u ime kluba, svakako ste ga nosili jedan period postojanja?

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 10 dec 2016, 10:37

Lakoste je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Malo SDS, malo SDA. Malo kopile, malo prostitutka. A osnovase ih ubice..
Hocete li vratiti prefiks NK u ime kluba, svakako ste ga nosili jedan period postojanja?
Hocemo..

Ti ko pravi primjer dobrog bumbara izmisljas historiju, ja je nisam izmislio. Ne mogu se prebrojati ljudi koje su pobili vasi osnivaci.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 dec 2016, 10:45

konacno smo docekali da se sarajlijice medjusobno krenu pickarat

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 10 dec 2016, 10:46

Ne spominji SDS Ajzea. Ne valja to. Jel ja trebam sad tebe i klub vrijedjati?

Sta mislis da mi pozovemo Izu na sjever za sve sto je uradio? Eh to je u rangu onoga sto ste vi prihvatili pisljivih 1000KM od Sirokog i to je izazvalo revolt navijaca. Ne vuci za jezik da nebi kmecao pacenice mali.

Od postanka politicka ku*va ste bili, politikom sve dobili, politikom i oteli.

Ku*ka plava. :puke:
Football is a game about feelings and intelligence!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 dec 2016, 10:48

Chinaglia je napisao/la:konacno smo docekali da se sarajlijice medjusobno krenu pickarat

slika

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 dec 2016, 10:51

Cheikh je napisao/la:

Sta mislis da mi pozovemo Izu na sjever za sve sto je uradio? Eh to je u rangu onoga sto ste vi prihvatili pisljivih 1000KM od Sirokog i to je izazvalo revolt navijaca. Ne vuci za jezik da nebi kmecao pacenice mali.

Kako si ograničen. Daj nam PP-ove bolan.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 dec 2016, 10:51

Thetraphak1921 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
Hocemo..

Ti ko pravi primjer dobrog bumbara izmisljas historiju, ja je nisam izmislio. Ne mogu se prebrojati ljudi koje su pobili vasi osnivaci.
Ja izmisljam historiju? :lol:
Jesu vas osnovali hrvatski radnici koji su dolazili da grade prugu? :kafa:
Jeste kroz historiju imali prefiks nogometni klub? :kafa:

slika

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 10 dec 2016, 10:55

Sve vam treba vracati ista mjerom kad ste gamad koja nema granica.

Da pozovete Izu na sjever zbog onoga sto je uradio? Vidis kakav ste vi sljam ! Pa nismo uzeli novac zbog onoga sto se desilo 2009., klosaru bez mozga.. Sportski kolektiv je odlucio da, kao i svako drugi, kupi desetogodisnju ulaznicu i na taj nacin pomogne drugom klubu. Siroki i Zeljeznicar kao klubovi su uvijek imali korektne odnose, potpuno druga je stvar odnos navijaca i konkretno sta ja mislim o svima njima tamo. To sto se vi sluzite tim potezima kako bi od sebe zrtvu napravili, mene nesto posebno ne tangira, ali to sto pises o Izi, neka ti je na cast.
Manijaci su nebrojeno puta, zanemarimo Grbavicu, u sred Sirokog skandirali ime pokojnog Vedrana i trazili istinu, a posto se nicega ne stidite gamadi nezahvalna, samo nastavite onako kako ste krenuli.

Lakoste
Imali smo NK, to nije ni bilo tako davno. Pa sta? Izmisljas ono drugo o cemu govoris. Jesam li ja slagao kada sam rekao da su vas ubice osnovale?

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 dec 2016, 10:58

Kje bolan drugo? :rol:
Mi se ne stidimo svoje historije, ne pokusavamo kroz historiju prodati neku pricu da bi nas drugi sazaljevali. Te radnici, borci protiv ovog, onog a sve sto imaju dobili iz donacija. :yawn:

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 10 dec 2016, 11:02

shzna je napisao/la:
Cheikh je napisao/la:

Kako si ograničen. Daj nam PP-ove bolan.
Jel to sve sto znas reci "kako si ogranicen"? Ovaj grad je imao nesto sto vi nikada necete shvatiti, mentalitet ljudi se promijenio pa bi sada novokomponovani prodali mater rodjenu za neku cijenu?

Vi se niste mijenjali, ne zaista, vi ste ostali isti. Kroz citavu historiju ste bili pogani, odvratni dio grada Sarajeva koji je opstajao na drzavnoj milostinji, udvaranjem aktuelnoj vlasti, i prodavanjem za malo slave. Dakle, vi se ne mjenjate. Ostajete isti od Dimitrija. Na osnovu toga opstajete, mjenjanjem historije gori ste od komsija sa druge strane Drine. Ali drago nam jale sto ste takvi. Od 1946 znamo ko su nam najveci neprijatelji, ne ,ni klubovj sa Hrvatskim ni sa Srpskim predznakom. To ste vi, da, od 1946 smo vam trn u oku. Trn zato sto vasa legenda kaze da Carsija nije imala za kog da navija u Sarajevu. Da nebi slucajno za klub koji je sve osim kluba. Klub koji 50 godina nista nije osvojio. Klub koji tradicionalno otima, uzima kao svoje, dobija milostinju od drzave i sta sve ne, mijenja historiju, najveci skandal u ex yu kladionocarskim okvirima.

Da to ste vi, to vam ne klub kroz historiju, plavi prosjak koji nikad nije nista svojim rukama i umijecem pokusao napraviti, vec sve dobio ili ukrao ili oteo.

Sad pisite kompleksas, Zeljo sta im radis i slicne gluposti a od postanka Sarajeva pa do 1998 ste bili u nasoj sjenci , dok se niste i SDA prodali.

Plava kucko, Cao.
Football is a game about feelings and intelligence!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 dec 2016, 11:05

Cheikh je napisao/la: Jel to sve sto znas reci "kako si ogranicen"? Ovaj grad je imao nesto sto vi nikada necete shvatiti, mentalitet ljudi se promijenio pa bi sada novokomponovani prodali mater rodjenu za neku cijenu?

Vi se niste mijenjali, ne zaista, vi ste ostali isti. Kroz citavu historiju ste bili pogani, odvratni dio grada Sarajeva koji je opstajao na drzavnoj milostinji, udvaranjem aktuelnoj vlasti, i prodavanjem za malo slave. Dakle, vi se ne mjenjate. Ostajete isti od Dimitrija. Na osnovu toga opstajete, mjenjanjem historije gori ste od komsija sa druge strane Drine. Ali drago nam jale sto ste takvi. Od 1946 znamo ko su nam najveci neprijatelji, ne ,ni klubovj sa Hrvatskim ni sa Srpskim predznakom. To ste vi, da, od 1946 smo vam trn u oku. Trn zato sto vasa legenda kaze da Carsija nije imala za kog da navija u Sarajevu. Da nebi slucajno za klub koji je sve osim kluba. Klub koji 50 godina nista nije osvojio. Klub koji tradicionalno otima, uzima kao svoje, dobija milostinju od drzave i sta sve ne, mijenja historiju, najveci skandal u ex yu kladionocarskim okvirima.

Da to ste vi, to vam ne klub kroz historiju, plavi prosjak koji nikad nije nista svojim rukama i umijecem pokusao napraviti, vec sve dobio ili ukrao ili oteo.

Sad pisite kompleksas, Zeljo sta im radis i slicne gluposti a od postanka Sarajeva pa do 1998 ste bili u nasoj sjenci , dok se niste i SDA prodali.

Plava kucko, Cao.
Majmune, spominješ i ravnaš lika koji je uzeo život nedužnom momku sa uplatom jedne stolice. Jesi li normalan?

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 10 dec 2016, 11:06

E jes ih pogodilo, a šta će biti kad saznaju šta im se sprema :urnebes:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 dec 2016, 11:08

kontinen je napisao/la:E jes ih pogodilo, a šta će biti kad saznaju šta im se sprema :urnebes:
Još jedna sergija ispred golubarnika ?

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 10 dec 2016, 11:08

Cheikh je napisao/la:.
Nisam procitao, citiram te samo da ti porucim.. Yebo te Izudin u zvalje raspale. Sportski pozdrav za bumbare.

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 10 dec 2016, 11:09

Ouuuuuu :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cava, gh0stHZ, Jadnimi, svrakino1921 i 37 gostiju.