ne zaboravi Sarajevo, oni dovode evropske igračertm86 je napisao/la:Čestitke Zrinjskom...
Kako danas prodje Široki, i kako trenutno Borac stoji vi ostajete nasi jedini u Evropi...
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Dobri ste 
Jel sad Odense i onda imate jos jednu da igrate u grupama?
Upotrebicu devet slova kao simbolika za devetku...
Svaka cast!!!
Svaka cast!!!
čestitke..al ruku na srce, drugo se nje moglo ni ocekivat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Cestitke na demolaciji. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
9 Komada !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Cestitam na visokoj pobjedi
Netreba zaboraviti i dobru zaradu,što će svakako dati stabilnost klubu u narednoj sezoni
kad bi prošli Odense preuzeli bi njihov koeficijent i bili bi nositelji u 4om pretkolu i tako bi izbjegli mnogo jače timove...... ja nam protiv Danaca dajem 35% šansi.... ali vidit ćemo..
zasad uživajmo...
zasad uživajmo...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
čestitke na 9 komada ali previše je primiti dva komada od ovih pekara......
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
The Reds je napisao/la:svaka cast Zrinjskom,konacno da i nas klub nekog deklasira...![]()
![]()
![]()
Sve na stranu nakrčili smo ove ,ali raduje da smo završili utakmicu sa sedam igrača iz našeg pogona ,to je smijernica za dalje i u tom smijeru treba ići ,naravno pojačanja su uvijek dobro došla dva tri igrača max. koja će biti prevaga ,nadam se da ćemo za Dancde nekog dovest i šanse će nam se povećat derastično
- Barca u srcu
- Kontakt:
Čestitke Zrinskom na pobjedi i prolazu i sretno sa Odenseom.
Zadnja izmjena: Barca u srcu, dana/u 23 jul 2010, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
fali vam lijevi bek, tu su vam lako par puta prošli, ostalo vam je ok, fino je vidjeti da vam trener daje šansu mladima, što je u našoj ligi rijetkost, i onaj Šunjić je fakat sila, kad povuče par puta skoro do njihovog golarebel je napisao/la:Sve na stranu nakrčili smo ove ,ali raduje da smo završili utakmicu sa sedam igrača iz našeg pogona ,to je smijernica za dalje i u tom smijeru treba ići ,naravno pojačanja su uvijek dobro došla dva tri igrača max. koja će biti prevaga ,nadam se da ćemo za Dancde nekog dovest i šanse će nam se povećat derastično
Rezultat kao iz snova. Amateri/poluamateri ne mogu mjerilo ali ne postiže se ni na treningu lako 9 golova,a ne u europskim utakimicama. Što se tiče Europe, mi smo svoj cilj ostvarili. Zaradili smo lijepe pare,a i promovirali smo malo klub. Sve preko toga je neočekivani bonus. Igramo sa dancima, jača, skuplja urednija liga i oni su favoriti. BIo je i Allborg favorit protiv Slavije pa je polomio zube, istu sudbinu želim Odenseu i nadam se da će nas podcjeniti.
Cestitke "plemici" i da probate proci Odense mada nesta ne verujem u to ali ljudski i navijacki se nadati.
Nego kada nadjete golove stavite,znam da ce biti tesko staviti sve golove na jedno mesto la potrudice se valjda neko.
Nego kada nadjete golove stavite,znam da ce biti tesko staviti sve golove na jedno mesto la potrudice se valjda neko.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Cestitke!
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.