Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Osobno mi je muka kad čujem Bijelo Dugme.A valjda svaka osoba koju upoznas te u jednom trenutku pita "uuuu,kako to da ti se ne sviđa Dugme?".Tako da sam s vremenom postao i hejter.
Ova pjesma im nije u top 15 njihovih najboljih pjesamaLillard je napisao/la:najbolja pjesma ikad
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- IlProfessore
- Kontakt:
De navedi 15 njihovih pjesama koje su bolje od ove, molim te.Dex je napisao/la:Ova pjesma im nije u top 15 njihovih najboljih pjesamaLillard je napisao/la:najbolja pjesma ikad
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ista stvar i kod mene, ni ja ih ne gotivim. I kada to nekome kažem gledaju me kao da sam pao s Marsa.SiamoNoi je napisao/la:Osobno mi je muka kad čujem Bijelo Dugme.A valjda svaka osoba koju upoznas te u jednom trenutku pita "uuuu,kako to da ti se ne sviđa Dugme?".Tako da sam s vremenom postao i hejter.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Bijelo Dugme s Bebekom je super. Kasnije je već postalo njesra s par dobrih pjesmica. Pristao sam biću sve što hoće je najbolja njihova.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa navest ću ti ih evo odmah, a meni nije u top 15IlProfessore je napisao/la:De navedi 15 njihovih pjesama koje su bolje od ove, molim te.Dex je napisao/la:Ova pjesma im nije u top 15 njihovih najboljih pjesamaLillard je napisao/la:najbolja pjesma ikad
1.Ipak poželim neko pismo, 2.Ako možeš zaboravi, 3.Bitanga i princeza, 4.Sve će to o mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš,5. Ako ima boga,6. Evo zakleću se, 7. Ne gledaj me tako i ne ljubi me više, 8.Da te bogdo ne volim, 9.Lažeš zlato lažeš dušo, 10.Lipe cvatu, 11.Sanjao sam noćas da te nemam, 12. Pristao sam biću sve što hoće,13. Nakon svih ovih godina, 14.Kad ostariš, 15.Te noći kad umrem, kad me ne bude.
Honorable mentions:Na zadnjem sjedištu moga auta,Ružica si bila, Šta bi dao da si na mom mjestu.
Poredaj ove pjesme kako hoćeš, po svom nahođenju, to im je top 15 pjesama,a ovo ostalo redaj kako ti je volja.
Kad pogledaš njihovu brutalnu diskografiju, onda se nekako i razumije, da je Đurđevdan pjesmuljak, koji nije njihovo najbolje djelo.Niko ne spori kvalitet iste pjesme, ali imaju mnogo mnogo bolje.
Bebek je napravio dugme besmrtnim
Zadnja izmjena: Dex, dana/u 10 dec 2016, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sve su bolje od one prve spomenute. Ja sam to slusao kao djecak, sad me slabo fura
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ružica si bila
Te noći kada umrem
Pa deset mjesta prazno
Te noći kada umrem
Pa deset mjesta prazno
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Iako ih hejtam i smatram za cirkusante priznat ću im par vrlo dobrih pjesama.
Hejtaju pjesmu Djurdjevdan jer se pjevac preziva Islamovic 
100% sportski i krajnje opušten potpis
Meni je Alen najslabiji vokal, ali nisam išao u tom pravcu. S Bebekom su bolje pjesme pravljene. Koliko znam on se jedini petljao Bregi u pisanje i te stvari.Kajzer10 je napisao/la:Meni je zapravo Bebek najslabiji vokal od njih ali dobro, nisam lud da njegov period nazovem sranjem.
@Dex zaboravio 'A i ti me iznevjeri' a opet nabrojao 18 pjesama. Toliko su dobri
Pjevao je on i bolje u DugmetuRiNo je napisao/la:Hejtaju pjesmu Djurdjevdan jer se pjevac preziva Islamovic
Vidiš, na to sam zaboravioKajzer10 je napisao/la:Meni je zapravo Bebek najslabiji vokal od njih ali dobro, nisam lud da njegov period nazovem sranjem.
@Dex zaboravio 'A i ti me iznevjeri' a opet nabrojao 18 pjesama. Toliko su dobri
Šta misliš zašto ih neki porede s QueenomSiamoNoi je napisao/la:Iako ih hejtam i smatram za cirkusante priznat ću im par vrlo dobrih pjesama.
Naravno, Dugme ne bi bilo Dugme, da nije bilo Duška Trifunovića
Koji ih cirkusanti porede s Queenom?Dex je napisao/la:Šta misliš zašto ih neki porede s QueenomSiamoNoi je napisao/la:Iako ih hejtam i smatram za cirkusante priznat ću im par vrlo dobrih pjesama.
Prelistaj komentare na ytKawhi je napisao/la:Koji ih cirkusanti porede s Queenom?Dex je napisao/la:Šta misliš zašto ih neki porede s QueenomSiamoNoi je napisao/la:Iako ih hejtam i smatram za cirkusante priznat ću im par vrlo dobrih pjesama.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Klasik
Ljudi koji komentarišu pjesme ne yt nisu ništa drugo do cirkusanti.Dex je napisao/la:Prelistaj komentare na ytKawhi je napisao/la:Koji ih cirkusanti porede s Queenom?Dex je napisao/la:
Šta misliš zašto ih neki porede s Queenom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.