FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Borac poginuo!

- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Maricu odlazi..hahahhahahhahhahahahhahhahahah
Drugoligas..sramota!!!
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
Hajmo na ulice slaviti Borac ispao!!!

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Izvorna verzija vica: "Coca cola se puni u Zemunu, a partizan u Zagrebu".wizard90 je napisao/la:koka-kola se puni u Hadzicima a zeljo u Tel Avivucatatm87 je napisao/la:veća je sramota izgubit od švicarskog drugoligaša kući nego od izraelskog prvaka?![]()
![]()
![]()
Borac me je razocarao. Anemicno i bezidejno, steta jer je protivnik bio "optimalan" i siguran sam da se mogao proci. Maricu, odlazi!!!
tanak Borac sve u svemu BiH liga banana..........
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BELOSVETSKA ZAVERA 
Ocekivao sam da ce Borcu svirati penal u 93 i 97-oj minuti kako to obicno biva ali nista
ZAVERA I TO GOLEMA ZAVERA TEBRA
Ocekivao sam da ce Borcu svirati penal u 93 i 97-oj minuti kako to obicno biva ali nista
ZAVERA I TO GOLEMA ZAVERA TEBRA
Lesinari j*bo vas mladić
Ma kakav Borac nemoze njemu ni Dodik pomocinemanja je napisao/la:tanak Borac sve u svemu BiH liga banana..........
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
danke Lozana 
- Barca u srcu
- Kontakt:
Ako su tako ispunjeni nacionalizmom, onda mi je drago što su izgubili.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Zasluzeno ispali,nista nisu uradili u ovome dvomecu vredno paznje.Steta jbg osipaju se Balkanci u evropi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
drug
Ne znam sta vas boli ki.ta, isto djeca...ha-ha ispali, ha-ha hapoel, losana, klinac-palac. Ne simpatisem ni ja borac i odigrali su konobari-amateri ali znam kako je kad dodje neko sa strane i podjebaje, nidje veze
- Nail for Real
- Kontakt:
CETNJARE
Nek se vrate u 40-te, mozda dobiju nekog

Nek se vrate u 40-te, mozda dobiju nekog
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Principatus
- Kontakt:
Hebiga, nisam ovu utakmicu mogao gledati, ali eto nisam izgleda mnogo propustio ili?
Dakle jos samo Zrinjski prezivio.
Banjalucani glavu gore, sljedeca sezona, nova sreca i malo vise hrabrosti, nesto sto cesce manjka kod nasih klubova. Sta vise reci, jedino da vas malo razveselim:
[youtube][/youtube]
Dakle jos samo Zrinjski prezivio.
Banjalucani glavu gore, sljedeca sezona, nova sreca i malo vise hrabrosti, nesto sto cesce manjka kod nasih klubova. Sta vise reci, jedino da vas malo razveselim:
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
imaš nešto protiv MileMartex je napisao/la: Ma kakav Borac nemoze njemu ni Dodik pomoci
nemanja je napisao/la:imaš nešto protiv MileMartex je napisao/la: Ma kakav Borac nemoze njemu ni Dodik pomoci
vjerovatno, ništa efikasno
Samo manjak Europskog iskustva vas je koštao i to je to ,niste vi lošija ekipa od ovih Švicaraca ,treba malom kontinuiteta u Europi i ovake utakmice se prolaze,nadam se da ćete imati više sreće sljedeće godine,izborit ćete Europu jer imate dobru ekipu ,a sad i stadijon na kojem se Europa može igrat
- bosanac035
- Kontakt:
Jadna igra večeras. Ako se ne može proći švicarski drugoligaš ne znam koga bi mogli proći 
I Love this game !!!
džabe vam je sve niko mu ne može ništa možete ga mrziti koliko hoćeteseven je napisao/la:nemanja je napisao/la:imaš nešto protiv MileMartex je napisao/la: Ma kakav Borac nemoze njemu ni Dodik pomoci
vjerovatno, ništa efikasno
nemanja je napisao/la:seven je napisao/la:"]Martex je napisao/la: Ma kakav Borac nemoze njemu ni Dodik pomoci
imaš nešto protiv Mile
vjerovatno, ništa efika
džabe vam je sve niko mu ne može ništa možete ga mrziti koliko hoćetejedan je Lemi Dodik
to i ja kažem, živio Mile
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.