D.Miklavčić(17 h) 2,5 VIŠE
Zagreb danas igra susret SEHA lige protiv Veszprema,a za Milavčića sam se olučio zbog izostanka Šebetića pa na poziciji desnog vanjskog ostaje sam on uz to nekakvu ozljedu vuče i Mandalinić što bi trebalo značiti i više šuteva za njega u posljednjem susretu protiv Gorenja je zabio 3 gola uz 8 uzetih šuteva.
HBW Balingen-Lowen(19 h) 21,5 VIŠE
Zadnjih 15 sureta kod kuće je Balingen prebacivao ovu granicu,dok je Lowne u zadnjih 15 susreta u gostima samo 2 puta primio ispod ove granice pošto sam ja ovo u jednoj kladionici pronašao ovu granici isplati se odigrati na domaćina i ako je granica za gol veća.
Bastia-Metz(20 h) 3,5 zbroj žutih VIŠE
Uopće nisam gledao tko sudi ovaj susret,a ono što važno je da se radi o susretu dviju najgrublji ekipa francuske lige.Obe ekipe dobivaju prosječno oko 3 kartona po utakmici i ovo je po meni promašena granica za najmanje jedan karton.
Swansea-Sunderland(16 h) 3,5 zbroj žutih VIŠE
Ovakvi susreti su ko stvoreni za igranje žutih kartona jer se radi o borbi za opstanak i sudeći prema vijestima iz oba tabora ovo za njih finale.Na prosjeku su od oko 2 kartona obe ekipe,ali s obzirom na važnost susreta očekuje se i dosta gruba igra.
HSV-Augusburg(15:30 h)
S obzirom da susret počinje za par minuta nema smisla da pišem analizu.