Al' NK, e vala... onog momenta kad bi moj klub koristio prefiks NK, umjesto FK, ja bih ga se odrekao.
Manijaci, jel za helikopter koristite termin "zrakomlat" ili "havadrm"?

Zaboravlja jednu stvar.Beduin je napisao/la:Prosi Zeljo, boli te tuki. Ko nam je kriv kad mi ne znamo otvorenu saku ispruziti.
Al' NK, e vala... onog momenta kad bi moj klub koristio prefiks NK, umjesto FK, ja bih ga se odrekao.
Manijaci, jel za helikopter koristite termin "zrakomlat" ili "havadrm"?
Udruzenje kinezaMortemHz je napisao/la:Ovaj srednjoskolac jos ne zna da Tan nije vlasnik Sarajeva i da je to udruzenje gradjana?
Ne kontamO.TobeYarabi je napisao/la:FKS=udruzenje gradjana
nk želješčar=udruzenje nadnicara
kuzis?
Rezim nas jest osnovao, carsija to podrzala, al od tad nikad nista dobrog vidjeli nismo ni od jednog rezima, za razliku od vas i tih koje spominjes.bhsport je napisao/la:Čuj ti branilaca BiH koji su 94 otišli po bijelom svijetu da šire istinu, rezimski klub vazda bili, od Tite i partije do Sda i Alije.
bhsport je napisao/la:Ništa svoje nemaju
pa jel imamo il nemamo jbg tibhsport je napisao/la:Imate tri reda u butmiru pa se brinite oko toga
Mi Tanu vi megamixu, mi za otplatu dugova i kamp a vi doslovno za 0km.bhsport je napisao/la:prodali supak kinezu za siću i sad im ga mece kako im cejf.
pokusacu ti prenijeti rijeci jednog poznatog svabe koji je davno nekad dolazio u fks na probu al su ga nasi otjerali. on je rekao ovako: ''FKS je osnovano da bi carsija imala za koga navijati, jer u to vrijeme u sarajevu nije postojao gradski fudbalski klub. doduse bilo je tu sportsko drustvo zeljeznicar koje je imalo svoju loptasku sekciju i koja se je takmicila u raznim nizim rangovima, ali sarajlije taj klub nikad nisu smatrale svojim jer su ga osnovali strani (pretezno hrvatski i madjarski) nadnicari''Neandertalac je napisao/la:Ne kontamO.TobeYarabi je napisao/la:FKS=udruzenje gradjana
nk želješčar=udruzenje nadnicara
kuzis?
Pojasni nam.
Za tribinu se pita Benjo a za novac megaMiske. Jos nesto?Neandertalac je napisao/la:Tobe@
Želiš reći, vi ste kao "bolji" od nekoga. Bar si tako shvatio priču.
A jeste li bolji od Malezijaca npr? Vaš 49% "građana" vs jedan Malezijaca. Ko je bolji? Ko se pita?
nista ja ne zelim reci. ja sam ti samo prenio rijeci jednog poznatog mudracaNeandertalac je napisao/la:Tobe@
Želiš reći, vi ste kao "bolji" od nekoga. Bar si tako shvatio priču.
A jeste li bolji od Malezijaca npr? Vaš 49% "građana" vs jedan Malezijaca. Ko je bolji? Ko se pita?
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, held9 i 19 gostiju.