HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
čestitke na 9 komada ali previše je primiti dva komada od ovih pekara......
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
The Reds je napisao/la:svaka cast Zrinjskom,konacno da i nas klub nekog deklasira...![]()
![]()
![]()
Sve na stranu nakrčili smo ove ,ali raduje da smo završili utakmicu sa sedam igrača iz našeg pogona ,to je smijernica za dalje i u tom smijeru treba ići ,naravno pojačanja su uvijek dobro došla dva tri igrača max. koja će biti prevaga ,nadam se da ćemo za Dancde nekog dovest i šanse će nam se povećat derastično
- Barca u srcu
- Kontakt:
Čestitke Zrinskom na pobjedi i prolazu i sretno sa Odenseom.
Zadnja izmjena: Barca u srcu, dana/u 23 jul 2010, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
fali vam lijevi bek, tu su vam lako par puta prošli, ostalo vam je ok, fino je vidjeti da vam trener daje šansu mladima, što je u našoj ligi rijetkost, i onaj Šunjić je fakat sila, kad povuče par puta skoro do njihovog golarebel je napisao/la:Sve na stranu nakrčili smo ove ,ali raduje da smo završili utakmicu sa sedam igrača iz našeg pogona ,to je smijernica za dalje i u tom smijeru treba ići ,naravno pojačanja su uvijek dobro došla dva tri igrača max. koja će biti prevaga ,nadam se da ćemo za Dancde nekog dovest i šanse će nam se povećat derastično
Rezultat kao iz snova. Amateri/poluamateri ne mogu mjerilo ali ne postiže se ni na treningu lako 9 golova,a ne u europskim utakimicama. Što se tiče Europe, mi smo svoj cilj ostvarili. Zaradili smo lijepe pare,a i promovirali smo malo klub. Sve preko toga je neočekivani bonus. Igramo sa dancima, jača, skuplja urednija liga i oni su favoriti. BIo je i Allborg favorit protiv Slavije pa je polomio zube, istu sudbinu želim Odenseu i nadam se da će nas podcjeniti.
Cestitke "plemici" i da probate proci Odense mada nesta ne verujem u to ali ljudski i navijacki se nadati.
Nego kada nadjete golove stavite,znam da ce biti tesko staviti sve golove na jedno mesto la potrudice se valjda neko.
Nego kada nadjete golove stavite,znam da ce biti tesko staviti sve golove na jedno mesto la potrudice se valjda neko.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Cestitke!
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
...na "demoliranju" mislis?!Principatus je napisao/la:Cestitke na demolaciji.
Izvini, sta mu dodje demolacija? Hvala
Sumnjam da ce nas podcijeniti nakon sto smo u 4 utakmice postigli 17 golova u evropi!Marin je napisao/la:Rezultat kao iz snova. Amateri/poluamateri ne mogu mjerilo ali ne postiže se ni na treningu lako 9 golova,a ne u europskim utakimicama. Što se tiče Europe, mi smo svoj cilj ostvarili. Zaradili smo lijepe pare,a i promovirali smo malo klub. Sve preko toga je neočekivani bonus. Igramo sa dancima, jača, skuplja urednija liga i oni su favoriti. BIo je i Allborg favorit protiv Slavije pa je polomio zube, istu sudbinu želim Odenseu i nadam se da će nas podcjeniti.
HSK Zrinjski Mostar
- Principatus
- Kontakt:
Ne, mislim demonstraciju, sorry, omaklo mi se.cole-ch je napisao/la:...na "demoliranju" mislis?!Principatus je napisao/la:Cestitke na demolaciji.
Izvini, sta mu dodje demolacija? Hvala
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Čestitke svim igračima i navijačima Zrinjskog na visokoj pobjedi i da prodjete Odense bez poteškoća...uz vas suLJUMANI
1947!
Sad nek nas hsk svetinja obraduje sa dva tri nova imena i sa tim igracem sto je nastupao na SP-u ,pa da ovaj tjedan bude fenomenalan! 
HSK Zrinjski Mostar
igrao na SP-u?pojačanje? nisam u tokuBabilon je napisao/la:Sad nek nas hsk svetinja obraduje sa dva tri nova imena i sa tim igracem sto je nastupao na SP-u ,pa da ovaj tjedan bude fenomenalan!
HSK svetinja je tako napisao prije par dana,a covjek je upuceniji nego itko od nas o zbivanjima u klubu te sto je god napisao i rekao pokazalo se tocnim stoga ne sumnjam u ovu informaciju!ronaldo9 je napisao/la:igrao na SP-u?pojačanje? nisam u tokuBabilon je napisao/la:Sad nek nas hsk svetinja obraduje sa dva tri nova imena i sa tim igracem sto je nastupao na SP-u ,pa da ovaj tjedan bude fenomenalan!
HSK Zrinjski Mostar
fino, a zna li se koja reprezentacijaBabilon je napisao/la:HSK svetinja je tako napisao prije par dana,a covjek je upuceniji nego itko od nas o zbivanjima u klubu te sto je god napisao i rekao pokazalo se tocnim stoga ne sumnjam u ovu informaciju!ronaldo9 je napisao/la:igrao na SP-u?pojačanje? nisam u tokuBabilon je napisao/la:Sad nek nas hsk svetinja obraduje sa dva tri nova imena i sa tim igracem sto je nastupao na SP-u ,pa da ovaj tjedan bude fenomenalan!
Svaka cast na odlicnom rezultatu
@HŠKZ-svetinja cestitke
@HŠKZ-svetinja cestitke
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Protiv koga je sljedeca ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Čestitke na visokoj pobjedi i prolazu.i puno sreće protiv Odensa
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.