PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Neandertalac
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Neandertalac » 10 dec 2016, 18:06

TobeYarabi je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Tobe@
Želiš reći, vi ste kao "bolji" od nekoga. Bar si tako shvatio priču.
A jeste li bolji od Malezijaca npr? Vaš 49% "građana" vs jedan Malezijaca. Ko je bolji? Ko se pita?
nista ja ne zelim reci. ja sam ti samo prenio rijeci jednog poznatog mudraca :mrgreen: mi nismo bolji samo od malezijaca, mi smo bolji od svih. jer mi smo divovi. mi postavljamo standarde i nabijamo komplekse :kafa:
Stani malo "sine" nisam ja Sariel@

Po čemu ste bolji?
Kome navijate komplekse i ko vama nabija?
Kakvi ste vi divovi? Gdje si bajku čitao a da Div nema dvorac, kuću, baraku ili bar pećinu?
Najnovija je; bio jednom jedan Div. Došao čiko iz Malezije pa ga Kupio i napravio mu "akademiju". E hbga...

:lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 dec 2016, 18:11

Neandertalac je napisao/la:Tek skužih da je ovaj @Beduin "fukara". Slabo pratim ovu temu, do mene.
Nema veze, ima i komšija kojima nešto nije jasno pa neka se pronađu.

Da sam znao, šutio bi. Kada se FK Bestrofejni sada upale.

:facepalm:
Tako je, reci im. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 dec 2016, 18:12

Neandertalac je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Tobe@
Želiš reći, vi ste kao "bolji" od nekoga. Bar si tako shvatio priču.
A jeste li bolji od Malezijaca npr? Vaš 49% "građana" vs jedan Malezijaca. Ko je bolji? Ko se pita?
nista ja ne zelim reci. ja sam ti samo prenio rijeci jednog poznatog mudraca :mrgreen: mi nismo bolji samo od malezijaca, mi smo bolji od svih. jer mi smo divovi. mi postavljamo standarde i nabijamo komplekse :kafa:

Po čemu ste bolji?
Kakvi ste vi divovi? Gdje si bajku čitao a da Div nema dvorac, kuću, baraku ili bar pećinu?
Najnovija je; bio jednom jedan Div. Došao čiko iz Malezije pa ga Kupio i napravio mu "akademiju". E hbga...

u svemu nas pokusavate kopirati ali ne ide vam bas najbolje od ruke. privaizovani ste za 0km a mi za 15 miliona. duzni ste i bogu i narodu, pokusali ste se prodati ali vas niko nece. malo zbog sumnjivih likova u klubu, malo zbog slabog poslovanja i nepopularnosti,malo zbog ruzne proslosti itd.. ali ako se nastavite truditi, za jedno 50 godina cete mozda biti kao mi sada :kafa:

DZGZS
Kontakt:

Post Postao/la DZGZS » 10 dec 2016, 18:22

15 miliona :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :bow: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ma daj ba nisi ozbiljan, reci da se samo salis.... :urnebes: :urnebes:

Covjek vas uzeo posto poto, jer nemate nista od imovine... za neku sadaku...
A to si sigurno pomijesao sa Zeljom koji ima imovinu otprilike u toj vrijednosti.... halalim ti onda...

Kopirati :bow: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Izgleda da su kustini dani komedije ranije poceli ove godine...

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 10 dec 2016, 18:24

Sta im radis Zeljo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 dec 2016, 18:25

Tan ce vam promijeniti ime, promijeniti boje, ugasiti, tan ce ovo tan ce ono...

A sta je tan ustvari uradio: otplatio visemilonski dug, gradi akademiju, osigurao velika novcana sredstva za prvi tim koji su nasi bekani spiskali, u tri godine osvojena titula i kup...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 dec 2016, 18:29

Po čemu ste bolji?

u svemu nas pokusavate kopirati ali ne ide vam bas najbolje od ruke. privaizovani ste za 0km a mi za 15 miliona. duzni ste i bogu i narodu, pokusali ste se prodati ali vas niko nece. malo zbog sumnjivih likova u klubu, malo zbog slabog poslovanja i nepopularnosti,malo zbog ruzne proslosti itd.. ali ako se nastavite truditi, za jedno 50 godina cete mozda biti kao mi sada :kafa:
Nisi mi odgovorio na pitanja. Gore su.

Zašto bi mi vas kopirali ako smo bolji. Nema logike, zar ne?

Sumnjivi likovi. Nastavi a usput nam pričaj o Granovu, Mući, Ćeli, Graciću, Blekiću, Ibrakoviću.

Ružna prošlost? Ti baš kao dijete. Mi nikada nismo Ime mijenjali. Nikad se nismo zvali; Torpedo, npr.
Ne zvuči Čaršijski, zar ne?

15 miliona kažeš. :lolno:

UPRAVA NAPOLJE!

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 10 dec 2016, 18:30

Ma dovoljno je pogledati ko od poznatih navija za koga i sve ce covjeku biti jasno!Ja mislim da sve sarajevske velicine,nekada jugoslovenske navijaju za Zelju

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 dec 2016, 18:52

Sumnjivi likovi. Nastavi a usput nam pričaj o Granovu, Mući, Ćeli, Graciću, Blekiću, Ibrakoviću.

Ružna prošlost? Ti baš kao dijete. Mi nikada nismo Ime mijenjali. Nikad se nismo zvali; Torpedo, npr.

mani se ti sumnjivi likova, njih ima koliko hoces. postoje likovi kojima je sud dokazao neke necasne radnje. ti likovi su proglaseni legendom. to moze samo u malim klubovima i klubovima koji nemau cast ni obraz. proslost je vrlo ruzna znas to i sam. pocevsi od nastanka (osnovali gastarbajteri/nadnicari i nosio predznak H) pa igranja po nizim rangovima, pa najveca afera u istoriji fudbala na ovim prostorima, pa proglasavanje legendom covjeka kojem je sud dokazao namjestanje, pa prodaja kriminalcu za 0km, pa nazivanje sebe nekom radnickom klasom i apolitickim klubom a ustvari ste klub koji je zivi samo od politike i politicara itd..mogu ja tebi nabrajati ove cinjenice do sutra ako treba.. uzalud pokusavate biti kao mi, vi to nikad necete uspjeti bas zbog ovog gore nabrojanog. :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 dec 2016, 19:00

Ime nisu mijenjali jer im sistem protiv kojeg se "bore" nije dao da se zovu Vaso Miskin, nazalost. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 dec 2016, 19:04

joker90 je napisao/la:Ime nisu mijenjali jer im sistem protiv kojeg se "bore" nije dao da se zovu Vaso Miskin, nazalost. :urnebes:
znaju oni to. a sistem nije dozvlio da nose to ime jer je vaso u tom sistemu bio heroj i castan lik, a pomenuti klub je bio bruka i sramota i tog, i svih drugih sistema.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 dec 2016, 19:10

volim kad ih ovako isamaram argumentima, pa se povuku u misju rupu :kafa: :kafa:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 dec 2016, 19:11

mani se ti sumnjivi likova, njih ima koliko hoces. postoje likovi kojima je sud dokazao neke necasne radnje. ti likovi su proglaseni legendom. to moze samo u malim klubovima i klubovima koji nemau cast ni obraz. proslost je vrlo ruzna znas to i sam. pocevsi od nastanka (osnovali gastarbajteri/nadnicari i nosio predznak H) pa igranja po nizim rangovima, pa najveca afera u istoriji fudbala na ovim prostorima, pa proglasavanje legendom covjeka kojem je sud dokazao namjestanje, pa prodaja kriminalcu za 0km, pa nazivanje sebe nekom radnickom klasom i apolitickim klubom a ustvari ste klub koji je zivi samo od politike i politicara itd..mogu ja tebi nabrajati ove cinjenice do sutra ako treba.. uzalud pokusavate biti kao mi, vi to nikad necete uspjeti bas zbog ovog gore nabrojanog. :kafa:
Čiji sud? Komitet, odbor, kako već.
Onaj što je naložio da igrači Želje Moraju preći u Torpedo.
Onaj što je širio ligu kada se trebalo ispadati?
Onaj što vam je dodijelio titulu bez da je odigrano još par utakmica?
Koji sud?
Političari? Kao; boja fesa boja dresa?
Sluge sistema odani onima na vlasti?
Kao Torpedo?

Nemoj nabrajati sine, odgovori. Nemoj lagati. Izmišljati. Lupati gluposti.
Ti nekoga išamarao, argumentima još. :tokralju: :lol:

Slažemo se u jednom. Nikada nećemo biti kao Vi.
Mi smo Željezničar, najVeći i najTrofejniji BiH klub.
Svijetle, dugogodišnje istorije.

:bih:

UPRAVA NAPOLJE!

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 10 dec 2016, 19:12

Fora bi bilo kupiti 200 stolica po veleprodajnoj cijeni.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 dec 2016, 19:23

Ciji je igrac bio Matic koji je fizicki napadao Osima zbog pustanja utakmice? Mora da je i on pitar bio, hmm.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 dec 2016, 19:23

dzaba pjenis.. ja ubijam argumentima, ne pisem napamet. odgovor na tvoja smijesna pitanja je otprilike ovakav:
-legalni sud jedne pravno uredjene drzave. igraci su morali preci jer smo mi jedina svijetla tacka ovog grada i drzave. to smo uvjek bili i ostali. taj sistem i sud je htio da ukine vas tzv klub ali mi smo rekli- nemojte, jeka ih da se raja ima s cim zayebavati.
`nase titule su jedine posteno osvojene u ovom gradu i drzavi, vasi sluzbenici su javno priznali da ste vi svoje kupovali. zna se da su vam kriminalci i prevaranti oduvjek igrali i vodili vas mali klub.
-politicka ste sluga i kurava koja se prodaje svim strankama i politicarima. guzice bi dali za milostinju. da nema koldze i stranke davno bi se ugasili. on vam je jedini i najveci sponzor, a vi njegova sponzorusa.
-sve ovo su dokazane cinjenice i ako nemas sta ozbiljno napisati nemoj se samnom raspravljati jer smiju ti se drugi. pocece ti tvoji slati prijetnje sto me tjeras da otkrivam istinu.
- vi nikad necete biti kao mi, jer ste mali klub a velika bruka i sramota. klub sramne proslosti kojeg se stide svi normalni ljudi sa ovih prostora.

juvetorino
Kontakt:

Post Postao/la juvetorino » 10 dec 2016, 19:27

Fino se kolju izmedju sebe ovi iz metropole,šta će tek biti sutra kad ne bude vode :kafa:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 10 dec 2016, 19:27

Al cuj debila,kaze slavni navijaju za zelju,a sta je onda tvoja uloga u tomee debiluuu,je.bo te semir ceric kokee :lol: :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 dec 2016, 19:28

Ništa od tog nije činjenica već se vodiš insuinacijama, konstrukcijama i vlastitim mišljenjem zasnovanim svojom prvom članskom karticom na kojoj je pisalo;
Mrzim Željezničar. Dijete drago.

Zašto nas mrziš, mi vas izdrk*li? Sjeme naše u vama :)

UPRAVA NAPOLJE!

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 10 dec 2016, 19:29

"Klubovi se i sad ponašaju kao privatni, ali kad nestane novca, kucaju na vrata države i traže pare poreskih obveznika,
svih građana, a da nema prave kontrole kuda i kako se troše pare."
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Vanja8, Venom i 28 gostiju.