FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Semir_Sa
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Semir_Sa » 22 jul 2010, 23:07

Volim sto ste ispali, **** vas Mile u paksu. Samo Sarajevo zna igrati Evropske utakmice. Hz 1987

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 22 jul 2010, 23:08

Semir_Sa je napisao/la:Volim sto ste ispali, **** vas Mile u paksu. Samo Sarajevo zna igrati Evropske utakmice. Hz 1987
i to što kažeš

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 22 jul 2010, 23:11

Pa ja takav se glupan radja jednom u 76 godina kad i Halejeva kometa ( http://bs.wikipedia.org/wiki/Halejeva_kometa )

UPRAVU SI JEDAN JE MILE DODIK (Jer se veci glupan nije rodio)!

sta znas mozda si bas ti kandidat za njegovog naslijednika @nemanja
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 jul 2010, 23:14

aHHa , Podrzite vi MileTa , jos ! Dovest , ce vas da vam se Borac Ukine , da nemate Lige , Da nema Europe !
Cak, ni da Hljeba , nemaTe ! Kao , i ovi nasi Uhljepi , da ih ne nabrajam!
Šta , vam je ba LjuDi , vama se izGLeDa nista nemoze DokazzzaTi , ili ste Slijedi od Oččiju ! Ccc ,
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 22 jul 2010, 23:16

CoDe je napisao/la:aHHa , Podrzite vi MileTa , jos ! Dovest , ce vas da vam se Borac Ukine , da nemate Lige , Da nema Europe !
Cak, ni da Hljeba , nemaTe ! Kao , i ovi nasi Uhljepi , da ih ne nabrajam!
Šta , vam je ba LjuDi , vama se izGLeDa nista nemoze DokazzzaTi , ili ste Slijedi od Oččiju ! Ccc ,
Dok sam desifrovao poruku zaboravio sam kako se zovem :shock:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 jul 2010, 23:18

I , jesi uspio dešiforvati ! ? , Malo , dublje o tome Razmisli i sve ce Ti biTi Jasno !!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 22 jul 2010, 23:20

Mozemo mi i bez Dodika vjeruj ;)

Tuzla - Grad koji volim!

lesinar_1987
Kontakt:

Post Postao/la lesinar_1987 » 22 jul 2010, 23:21

svaka cast za Borac, nema veze sto smo ispali, glavu gore i idemo dalje, Lesinari svaka cast, navijanje vise nego odlicno :D

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 22 jul 2010, 23:21

to ispali ste jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol:
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Amadeus
Kontakt:

Post Postao/la Amadeus » 22 jul 2010, 23:23

Samo da one seljacine ne pocnu opet divljati po gradu :evil:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2010, 23:29

lesinar_1987 je napisao/la:svaka cast za Borac, nema veze sto smo ispali, glavu gore i idemo dalje, Lesinari svaka cast, navijanje vise nego odlicno :D
Gdje cete dalje,sa ispadanjem od drugoligasa koji je tesko ostao i u toj ligi nema dalje.Dno dna.
Sto se tice navijanja i evrope.To bi bilo to.Sa politikom koji cine iz IO spremajte se opet za Vojkovice,Trn,Racu,sokolac i tako dalje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 jul 2010, 23:51

daj ba ohladite s "obje strane" - steta za Borac i Siroki. Daj Boze dan da nasi klubovi gaze po Evropi - bio iz BL, Sarajeva, Zenice, Širokog ili bilo kojeg drugog grada u drzavi. Tada bi se zajedno bodrili i pomagali u uspjesima. Ovako smo jadni svi....

poz svima - bice bolje aBogda - pameti najvise ....

zenica
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 22 jul 2010, 23:56

Borac totalno glup veceras. Skoro kao ovaj harishp i ostali retardi koji svoje jadne zivote hrane tudjom nesrecom.

Yebite se i vi i vas fudbal,ne mozete uputiti dva udarca na gol protivnika na domacem terenu!!??
Siroki je bar igrao momacki,a ovo veceras je antipropaganda fudbala i razocarali ste me totalno,bio sam ubjedjen da cete proci i donijeti bh fudbalu nove bodove u nacionalnom koeficijentu. Ali ispali ste totalni papci.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 23 jul 2010, 00:00

Neprilagodjen je napisao/la:Borac totalno glup veceras. Skoro kao ovaj harishp i ostali retardi koji svoje jadne zivote hrane tudjom nesrecom.

Yebite se i vi i vas fudbal,ne mozete uputiti dva udarca na gol protivnika na domacem terenu!!??
Siroki je bar igrao momacki,a ovo veceras je antipropaganda fudbala i razocarali ste me totalno,bio sam ubjedjen da cete proci i donijeti bh fudbalu nove bodove u nacionalnom koeficijentu. Ali ispali ste totalni papci.
čudi me to bas
jer ovaj maric je poznat kao ofanzivni trener :mrgreen:
dobro, bio je težak protivnik
brz, jak i prodoran
dali ste sve od sebe
bolje sto niste prosli
da se ne sekirate poslije
Semper Fidelis

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2010, 00:17

Moram reci iz mog ugla da odavno nisam gledao losiju utakmicu,ja neznam kakvo vidjenja fudbala ima ovaj Maric al on niti zele da oni krenu naprijed niti im zeli objasniti kako da krenu naprijed,klasika duge lopte koje ne zavrsavaji nigdje,protivnika je na kraju utakmice nahvalio kao da se radi o Barceloni valjda nece da kaze da su njegovi zakazali, a realno ova Lozana se mogla izbaciti vrlo lahko,odbrana ne da im je losa nego prelosa sto se moglo vidjeti svaki ali bas svaki put kad su ih igraci Borca uradili pritisak na zadnju liniju ovi loptu nisu znali iznjeti,imaju 2 igraca koja odskacu, onoga crnca u napadu i jos jednog iz veze ostalo cisti prosjek i nista bolje nego sto ima ova nasa liga...

Dakle nepotrebno dizanje protivnika na kraju,jel se ovaj protivnik mogao vrlo lahko proci,sad jel vam do ovih novih igraca koji nisu dva pasa tacna povezali Mumi vam je najbolji bio a i samo ste njegovu stranu forsirali iako je kiksao kod gola ali ubrzo se iskupio asistencijom,i ovaj lijevi bek vam je kvalitetan ostalo zakazalo veznog nije bilo nikako,tako da Maricu promjeni nacin razmisljanja sa ovim igracima si realno mogao puno dalje dogurati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 jul 2010, 00:36

[quote="bparena"]daj ba ohladite s "obje strane" - steta za Borac i Siroki. Daj Boze dan da nasi klubovi gaze po Evropi - bio iz BL, Sarajeva, Zenice, Širokog ili bilo kojeg drugog grada u drzavi. Tada bi se zajedno bodrili i pomagali u uspjesima. :arrow: Ovako smo jadni svi....

poz svima - bice bolje aBogda - pameti najvise ....
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 23 jul 2010, 01:02

Ovaj Marić je kur.ac od trenera :?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 23 jul 2010, 01:07

Ja ne pamtim da sam vidio slabiju igru Borca (barem od onih utakmica koje sam ja gledao)
Ono je uzas bilo,jednostavno ne mogu da vjerujem da se nije moglo igrati organizovanije,osmisljenije i ad se nije mogla spustiti lopta na zemlju i igrati se od noge do noge,onako kako ste igrali proslo prvenstvo PL.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jul 2010, 01:49

Neprilagodjen je napisao/la:Borac totalno glup veceras. Skoro kao ovaj harishp i ostali retardi koji svoje jadne zivote hrane tudjom nesrecom.

@Neprivodjeni ti to ko biva sad sa druge planete sletio a kocio ''retardom''ili sam sa sobom.
Koja tudja nesreca??????Neznanje,cemer i jad i izgubiti od drugoligasa koji je zavrsio na jadnom desetom mjestu.
Nije djabe hejbet utakmica,Borac dobijao u 95 minuti ili koji visak minuta,penal po koji crveni i tekma odlucena.
Preko svega bi se ljudski moglo i preci.
Ali onaj kompletan nacionalisticki sljam sinoc e vala to je previse.Ko je gledao tekmu zna o cemu pisem.Ko nije bude nesto nalik @neprivodjenom sa marsa bum.Tudja nesreca,bla,bla.Sami tu nesrecu prizivaju.
P.S ne drzi me bas za ''glupana'',jer **** nisam. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 23 jul 2010, 02:21

bio sam siguran u prolaz dalje prije utakmice, al eto..losa partija borca..mada nezgodan je bio protivnik, nije zvucno neko ime..al tesko bi i jedan nas tim sa njima igrao..

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.