nije daleko od istine obzirom u kakvim su odnosima dva kluba Juve ce radije prodati Atleticu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Sve kontaju Pitarch otiso u Torino vratit Tiaga, kad ****, hoce cojk Giovincajuznjak> je napisao/la:http://www.as.com/futbol/articulo/giovi ... ftb_10/Tes
nije daleko od istine obzirom u kakvim su odnosima dva kluba Juve ce radije prodati Atleticu
Igra,osvajac LE automatski ima mesto u grupi ne mora ni u play off ici.harishp je napisao/la:Mrsko mi traziti,ali da li Atletico ove godine igra europa ligu.
Po plasmanu u ligi nista od toga.
Finalisti kupa Spanije ali Sevila nije prvak,opet nista od toga.
Jedino,kako je UEFA narezala za sampiona bivseg kupa UEFA.Da li opet ucestvuju ili je i ''od toga nista od toga''.
Dva puta po petjuznjak> je napisao/la:kakav bre Krasic kosta preko 20 milkiFilipea otplacujemo na rate
sve podsjeca na 95-96
Glupost ziva, cuj nemamo para za Misketa? hahaha, njega cemo dovest ovih dana.El_7 je napisao/la: za ove igrace nemaju paste, mislim klubovi tih igraca traze puno novca![]()
Afsolutnojuznjak> je napisao/la: sve podsjeca na 95-96
ti ces ga dovest?Chologol je napisao/la: Glupost ziva, cuj nemamo para za Misketa? hahaha, njega cemo dovest ovih dana.
Djete drago, nemam vremena za takve postove, da ih citam, a pogotovo da raspravljam na tu temu. Sljedeci put ne zelim gubiti ni sekundu svog dragocjenog vremena na ovakve glupsoti.Wolverine je napisao/la:ti ces ga dovest?Chologol je napisao/la: Glupost ziva, cuj nemamo para za Misketa? hahaha, njega cemo dovest ovih dana.
Navodno 3,5 miliona.Chologol je napisao/la:Giovinco no quiere pasar otra temporada "cautivo"
Samo se bojim da ga ne uzmu na posudbu Bari, Lazio ili Parma... I interesuje me koliko bi Juve trazio za njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.