PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Capodecina

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Capodecina » 10 dec 2016, 19:39

Neandertalac je napisao/la:
Zašto nas mrziš, mi vas izdrk*li? Sjeme naše u vama :)
Tobe, pripazi mi ovoga, vidiš da je počeo pjeniti... hoće da ga vežemo za radijator i kandžijom udaramo po guzovima.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 dec 2016, 19:39

Neandertalac je napisao/la:Ništa od tog nije činjenica već se vodiš insuinacijama, konstrukcijama i vlastitim mišljenjem zasnovanim svojom prvom članskom karticom na kojoj je pisalo;
Mrzim Željezničar. Dijete drago.

– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.

– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.

– Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.[/size]

sa donjim dijelom tvog teksta pokazujes svoju nemoc i bijes zbog toga sto sam napisao istinu. obrisi to nek ti se raja ne smije :kafa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 dec 2016, 19:48

Da li ima jos negdje.u svijetu da je najveća legenda nekog kluba osuđena varalica i prevarant... Treba istini pogledati u oči
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 dec 2016, 19:52

staragarda je napisao/la:Da li ima jos negdje.u svijetu da je najveća legenda nekog kluba osuđena varalica i prevarant... Treba istini pogledati u oči
U Bayernu se slicno desilo, samo sto njemu izgleda povlace kaznu, dok Osim i sad stuca danonocno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 10 dec 2016, 19:52

staragarda je napisao/la:Da li ima jos negdje.u svijetu da je najveća legenda nekog kluba osuđena varalica i prevarant... Treba istini pogledati u oči
Neka, stop. Ne treba čika Ivicu uvlačitu u ovu priču, nije lijepo.
Mislim čak da bi čika Ivica i rahmetli Hase trebali biti zaštićeni na ovom forumu. Uopšte ova dva imena ne treba uvlačiti u
prepucavanja niti ih pominjati u negativnom kontekstu.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 dec 2016, 20:02

TobeYarabi je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ništa od tog nije činjenica već se vodiš insuinacijama, konstrukcijama i vlastitim mišljenjem zasnovanim svojom prvom članskom karticom na kojoj je pisalo;

– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.

– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.

– Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.[/size]

sa donjim dijelom tvog teksta pokazujes svoju nemoc i bijes zbog toga sto sam napisao istinu. obrisi to nek ti se raja ne smije :kafa:
Montirani proces. Ima o tome još članaka no ne pada mi na pamet da ti se pravdam. Ne zaslužuješ.
Uostalom, Ivica Osim je najveća živa legenda BiH fudbala. I o tome imaš stotine, hiljade članaka.

Željo se uvijek borio protiv sistema i nikada mu se nije priklanjao niti od njega zavisio koliko god ga to koštalo. Ne trebaju nam igrači drugih klubova na silu, ne treba nam širenje lige da bi ostali u njoj, ne treba nam titula za nekompletirano takmičenje.
Mi smo sistem konačno pobijedili 98. Zuban dan. Tu noć ste vi plakali a mi slavili. Istorijska utakmica.
Dugo godina smo trpili da bi danas bili;

NajVeći i NajTrofejniji. FK Željezničar.

To su činjenice. Sine.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 10 dec 2016, 20:08

Bježi ba Pračovjek, ti nepoštuješ vašu najveću legendu, kako onda da poštuješ moj klub ili bilo koji drugi klub.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 dec 2016, 20:16

Neandertalac je napisao/la:

Montirani proces. Ima o tome još članaka no ne pada mi na pamet da ti se pravdam. Ne zaslužuješ.
Uostalom, Ivica Osim je najveća živa legenda BiH fudbala. I o tome imaš stotine, hiljade članaka.

Željo se uvijek borio protiv sistema i nikada mu se nije priklanjao niti od njega zavisio koliko god ga to koštalo. Ne trebaju nam igrači drugih klubova na silu, ne treba nam širenje lige da bi ostali u njoj, ne treba nam titula za nekompletirano takmičenje.
Mi smo sistem konačno pobijedili 98. Zuban dan. Tu noć ste vi plakali a mi slavili. Istorijska utakmica.
Dugo godina smo trpili da bi danas bili;

NajVeći i NajTrofejniji. FK Željezničar.

To su činjenice. Sine.
cuj montirani proces :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: to moze napisati samo tipicni lobotomac i misketov rob koji ne smije misliti svojom glavom niti smije reci (priznati) ono sto stvarno vidi i misli.
ta tvoja legenda je najveci zivi prevarant u istoriji fudbala u cijeloj bivsoj drzavi i europi. zeljkan se nikad nije borio protiv sistema nego se je uvjek uvlacio u supak politiarima na vlasti. uvjek pokusavaju patetikom doci do tudjeg sazaljenja i glumiti neke zrtve. a prava istina je da to politicki klub koji bez politicke partije danas nebi postojao. mali ste uvjek bili, mali cete uvjek biti. to su nepobitne cinjenice. :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 dec 2016, 20:19

Ne odgovori niko sto li ga je saigrac Matic na terenu fizicki napao.. :njanjanja:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 dec 2016, 20:21

Ovaj neandertalac ko da je pao na glavu ko beba kad ga je otac dojio.

Gluho bilo. OnO se borilo sa sistemom, onO. A stadion ? To ste vi izgradili krampama kućne izrade i lopatala radnička klasa šatro !?

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 dec 2016, 20:24

joker90 je napisao/la:Ne odgovori niko sto li ga je saigrac Matic na terenu fizicki napao.. :njanjanja:
i to je montirano, kao i proces :lol:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 dec 2016, 20:26

Svaki forum ima svog neandertalca. Ovaj nas samo jos eksplozivom da se ogrne i to i bi. :urnebes: :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 dec 2016, 20:31

joker90 je napisao/la:Ne odgovori niko sto li ga je saigrac Matic na terenu fizicki napao.. :njanjanja:
Jel ga fakat napao na terenu :shock:... Ako je istina onda nije ni čudo da su se u budućnosti sudije zakljucavale, lomile se zastavice i nestajalo tople vode :urnebes: :urnebes:... Pa ne moze ispod jabuke kruška pasti :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 dec 2016, 20:32

Pa da, lakse je reci da je Matic pitar i udba, nego priznati da je bio karakter i mudonja koji nije mogao gledati kako prevarant pusta utakmicu.. :puke:
Od tog momenta ova dvojica fudbalera igrali su izrazito slabo, što je bilo očigledno svim prisutnima na terenu, pa je ovakva njihova igra izazvala revolt pojedinih igrača FK “Željezničar”. Tako je u jednom momentu igrač FK “Željezničar” Matić fizički napao igrača Osima zbog očiglednog njegovog nezalaganja i sabotiranja same igre. Sve ovo omogućilo je NK “Hajduk” da dođe do lake pobede sa 4:0.
Udri Maticu, udri kukavice!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 dec 2016, 20:35

Ivice, svi smo mi Amari :kafa:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 dec 2016, 20:36

staragarda je napisao/la:
Jel ga fakat napao na terenu :shock:... Ako je istina onda nije ni čudo da su se u budućnosti sudije zakljucavale, lomile se zastavice i nestajalo tople vode :urnebes: :urnebes:... Pa ne moze ispod jabuke kruška pasti :kafa:
osamario ga pred punim stadionom i ganjao ga po terenu, morali ga izvesti da ne napravi veci belaj :lol: :lol:

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 10 dec 2016, 21:00

U Bayernu se slicno desilo, samo sto njemu izgleda povlace kaznu, dok Osim i sad stuca danonocno.[/quote]

nemo zelju ba s bayernom sramotit
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 dec 2016, 21:13

Sto puta ponovljena laž postaje istina. Za neke, naravno.
Naravno da je montirani proces u kojem su stradali nevini Osim i Mišo. Kako rekoh, uvijek smo bili trn u oku režimu!

Režimski klub FK Torpedo koji je nastao otimačinom igrača. Zbog kojeg se širila liga. Koji u svojim vitrinama ima titulu iz nepotpunog prvenstva. Činjenice.

Činjenica je takođe da su nas u ratu htjeli ugasiti preko SDA stranke kako bi ostao samo jedan klub. Bošnjački.
Mi to nismo dozvolili.

Činjenica da smo vas hebali 98 i nikada se oporavili niste!

Uvijek ste lajali. Uvijek nas mrzili. Zavidili nam. Na svemu što vi Ne možete biti. Mi imamo slobodu i ne trebaju mi nikakvi članci za to jer to svi znamo.
Dovoljno je pogledati vas dvojicu, Tobe@ i Yoker@. Više vremena provoditi lajući na Želju ngo što slavite svoj klub.
Hajde Yoker@ kontam njega, mali iskompleksiran seljačića iz mjesta pored Sarajeva. Sam od sebe isfrustriran kompleksima niže vrijednosti pa se liječi ovako.
Ali Tobe@ mi je nejasan. Moguće mladac junfer, inteligentan ali ne baš naočit što takođe dovodi do poremećaja.
Odrasli u godinama dominacije Željezničara u dva navrata pa i sama ta činjenica daje uvid koliko su ti mladi umovi slomljeni i izubijani kompleksima.

Čemu liječiti frustracije na najVećem i NajTrofejnojem BiH klubu. Na legendama. Ne budite papci cijeli život.
Odrastite.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 dec 2016, 21:18

procitao sam 2 prva reda i dalje ne mogu od smijeha :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 dec 2016, 21:22

eno sad je i taj proces montiran :lol: :lol: :lol:
i još imaju obraza spočitavati neku vezu sarajeva i sda, a na jugu im u zadnje vrijeme pjesme i parole k'o da ih je el-bake lično sastavljao :mrgreen:

eno danas bila sjednica glavnog odbora stranke, možda su spremne upute za proljeće :mrgreen:
1946

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Noke995 i 19 gostiju.